Tramer sorgulama kac tl?

İçindekiler:

  1. Tramer sorgulama kac tl?
  2. Hasar kaydı nasıl sorgulanır ücretsiz?
  3. Tramer sorgulama nasıl yapılır?
  4. Araba kimin üzerine kayıtlı?
  5. Plaka Sorgulama nerede?
  6. Hasar dosya numarası nasıl öğrenilir?

Tramer sorgulama kac tl?

TRAMER üzerinden yapılabilecek sorgulama işlemeleri (her bir sorgulama işleminin ücreti 11 TL): hasar geçmişi sorgulama. araç detay bilgisi sorgulama (aracın kaç el değiştirdiği sorgulama) değişen parça sorgulama.

Hasar kaydı nasıl sorgulanır ücretsiz?

Plakayı yazın, TURKCELL, TÜRK TELEKOM, VODAFONE 5664'e gönderin. Aracın plakası değişmiş olsa bile, hasar geçmişi anında cebinize gelsin.

Tramer sorgulama nasıl yapılır?

5664 SMS sorgulama hizmeti ücretlidir. Ücretlendirmeler tüm operatörler için sorgulama başına 11 TL' dir. Plakayı yazın, TURKCELL, TÜRK TELEKOM, VODAFONE 5664'e gönderin. Aracın plakası değişmiş olsa bile, hasar geçmişi anında cebinize gelsin.

Araba kimin üzerine kayıtlı?

Plaka sorgulama numarası ne? Araç plaka bilgilerini sorgulamak için 5664 numarasını kullanabilirsiniz. Böylece kısa bir süre içerisinde plaka numarasından sorgulama işlemi yaptırabilirsiniz. Yine plaka kimin adına kayıtlı olduğunu öğrenmek konusunda da pratik bir yol bulmuş olursunuz.

Plaka Sorgulama nerede?

Emniyet Genel Müdürlüğü ile araç plaka sorgulama işlemi, "www.egm.gov.tr" internet sitesinden yapılır. İnternet sitesine girdikten sonra "Trafik Cezası Sorgulama ve Otopark Sorgulama" bağlantısına tıkladıktan sonra, gerekli bilgileri girerek araç plakası sorgulama işlemini yapabilirsiniz.

Hasar dosya numarası nasıl öğrenilir?

Hasar Sorgulama 2016 yılından önce oluşturulmuş hasar dosya detaylarınızı ALO125 çağrı merkezimizi arayarak öğrenebilirsiniz.