Iski borcumu nasıl öğrenirim?

İçindekiler:

  1. Iski borcumu nasıl öğrenirim?
  2. Mukavele no nasıl öğrenilir?
  3. Iski fatura ödeme nasıl yapılır?
  4. İSKİ dönem tutarı nedir?
  5. Iski abone numarası sayaçta yazar mı?
  6. Su fatura itirazı nasıl yapılır iski?
  7. Iski faturası nereye ödenir?
  8. Su bedeli 1 kademe nedir?
  9. İski e fatura mı?
  10. İSKİ su faturası nasıl hesaplanır?
  11. İSKİ fatura durum 35 ne demek?
  12. Doğalgaz abone numarası nerede yazar?
  13. Elektrik abone numarası nasıl bulunur?
  14. Iski fatura itirazı nereye yapılır?
  15. Su faturası yüksek geldi nereye şikayet edilir?
  16. Igdaş faturası nereye ödenir?

Iski borcumu nasıl öğrenirim?

- www.turkiye.gov.tr adresini tıklayarak, T.C. kimlik numaranız ve şifreniz ile e-Devlet sistemine giriş yapın. - Ardından arama çubuğuna "İSKİ borç ödeme" yazın. - Karşınıza çıkacak sayfada ödenmemiş fatura bilginizi ve ne kadar borcunuz olduğunu göreceksiniz.

Mukavele no nasıl öğrenilir?

Faturanızın üzerinde bulunan “MUKAVELE NO” sizin İSKİ abone numaranızdır. Rakamlardan oluşan ilk 8 hane İSKİ abone numaranızı oluşturur. Aşağıda bulunan örnek İSKİ su faturasının abone Numarası 12345678'dir. “-“ sonra gelen rakamın bir önemi yoktur.

Iski fatura ödeme nasıl yapılır?

İSKİ Fatura Ödeme ALO 185 İSKİ Alo 185 İSKİ üzerinden İSKİ faturası ödenmesi çok hızlı ve kolay bir şekilde gerçekleşebiliyor. ALO 185 arandıktan sonra ödeme yapmak isteyen vatandaşlar İSKİ sözleşme numarası ve kredi kartı bilgilerini vererek ödeme işlemini tamamlıyorlar.

İSKİ dönem tutarı nedir?

Tüketiciler Birliği İzleme Komitesi Başkanı Mehmet İmrek'in yaptığı açıklamaya göre İSKİ, su abonelerine kademeli fiyat uyguluyor; konutta aylık 0-10 metreküp arası su kullanımı metreküp başına 2.35 TL, 10-20 metreküp arası su kullanımı metreküp başına 3.54 TL ve 20 metreküpten fazla su kullanımı ise metreküp başına ...

Iski abone numarası sayaçta yazar mı?

Elektrik sayaç numarası faturada sayaç no satırında ve ya sayacın üzerinde yazar. Faturada ayrıca sayacın markası türü de gösterilmelidir. Sayaç numarası aboneye göre değişiklik göstermeyen sabit bir numaradır. Eğer elinizde fatura yoksa sayaç numarasını elektrik sayacının üzerinden okuyabilirsiniz.

Su fatura itirazı nasıl yapılır iski?

Fark var ise yani su faturasında son okuma 1553 ama su sayacınızda 1545 gözüküyorsa iski fatura itiraz için alo 185 veya https://esube.iski.gov.tr/giris.aspx şubesine üye olup itiraz edebilirsiniz. Ertesi gün tekrar sayaç okumak için geleceklerdir. ALO185'i arayarak faturanızda hata olduğunu iletebilirsiniz.

Iski faturası nereye ödenir?

İSKİ; kurumsal web sitesi (www.iski.gov.tr) üzerinden, İSKİ Cep Uygulamaları, e-Devlet (www.turkiye.gov.tr), Alo 185, PTT, anlaşmalı bankalar ve İSKİ Veznelerinden fatura tahsilatı yapmaktadır. Ayrıca; yetkili ödeme merkezleri üzerinden de ödeme işlemi gerçekleştirilebilmektedir.

Su bedeli 1 kademe nedir?

Önceden meskenlerde suyun birim (1 m3) fiyatı her miktarda kullanım için 4,13 TL idi. Meskenler için başlatılan yeni uygulamaya göre ayda hane başına 0-10 m3'e kadar olan tüketimde suyun birim fiyatı 3,70 TL, 10-20 m3'e kadar olanı 5,40 TL ve 20 m3'ten fazlası 7,90 TL'den hesaplanacak.

İski e fatura mı?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi İski'nin E-Fatura Gönderme Sistemi Yok!

İSKİ su faturası nasıl hesaplanır?

İski Örnek Su Faturası Hesaplaması Tüketicimiz İstanbul ilinde o ay 10 m3 su tüketmiştir. İski'nin aylık tüketim faturası hesaplanırken o aya ait su birim fiyatı baz alınmıştır. Nitekim o ay 10 m3'e kadar su birim fiyatı 4.58 TL dir. Toplam ödenecek su faturası miktarı böylece; 48 + 4.8 + 5 TL + 4 = 61,7 TL olacaktır.

İSKİ fatura durum 35 ne demek?

5)Kartlı Sayaç Hesaplaşma Faturası: Ön ödemeli sayaç sitemine geçen mevcut müşterilere on-line olarak ''35-Kartlı Sayaç Tak '' işemri oluşturulmaktadır.Bu işemri üzerine sökülen sayaç ve takılan sayaç bilgisi alınmaktadır.İşemri cevap kodu olumlu girilerek sökülen sayaçtaki işarete göre yapılan tahakkuktur.

Doğalgaz abone numarası nerede yazar?

Abone (tesisat) numarası faturanın başında yer alır. Sayaç numarası da fatura da gösterilir.

Elektrik abone numarası nasıl bulunur?

Elektrik abone numaranızı dağıtım şirketlerinin müşteri hizmetlerini arayarak da öğrenebilirsiniz. Abone numarası, tesisat numarası ya da müşteri numarası sizlerin faturalarınızı sorgulatırken yanınızda bulundurulması gerekli numaradır.

Iski fatura itirazı nereye yapılır?

Fark var ise yani su faturasında son okuma 1553 ama su sayacınızda 1545 gözüküyorsa iski fatura itiraz için alo 185 veya https://esube.iski.gov.tr/giris.aspx şubesine üye olup itiraz edebilirsiniz. Ertesi gün tekrar sayaç okumak için geleceklerdir. ALO185'i arayarak faturanızda hata olduğunu iletebilirsiniz.

Su faturası yüksek geldi nereye şikayet edilir?

İSKİ Alo 185 servisi 7 gün 24 saat kesintisiz olarak hizmet vermektedir. Tüm telefonlardan 185'i tuşlayarak İSKİ Alo 185 Servisi'ne ulaşabilirsiniz.

Igdaş faturası nereye ödenir?

Doğalgaz faturaları İGDAŞ veznelerine ve yetkili fatura ödeme merkezlerinden yatırılabiliyor. Faturanın son ödeme tarihine kadar ödenmiş olması gerekiyor.