Ard grup holding sahibi kim?

İçindekiler:

  1. Ard grup holding sahibi kim?
  2. Ard yazılım ne iş yapar?
  3. Ardyz kimin?
  4. Arda Ödemiş nereli?
  5. ARD Bilişim ne zaman halka arz oldu?
  6. ARD GRUP Bilişim halka arz ne zaman?
  7. ARD Bilişim ne zaman kuruldu?
  8. Bilişimde yazılım ne demek?
  9. Ardyz ne is yapar?
  10. Ardyz hangi endekste?
  11. Gürkan Bilgin kimdir?
  12. ARD Bilişim kaç lot dağıttı?
  13. ARD Bilişim halka arz kaç lot?
  14. Halka arz saat kaçta başlıyor?
  15. Ardyz ne iş yapar?
  16. Ardyz ne zaman temettü verecek?
  17. Kodlama nedir kısaca özeti?
  18. Bilgisayar yazılım türleri nelerdir?
  19. Ardyz ne zaman bölünecek?
  20. ARD Bilişim halka arz kaç lot verdi?

Ard grup holding sahibi kim?

İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi Mezunu.

Ard yazılım ne iş yapar?

ARD YAZILIM VE BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ, sürekli gelişen teknolojilerin, birbirleriyle iç içe geçmiş uygulama alanlarında uçtan uca yazılım çözümleri üretir. Aşağıdaki başlıklarla özetlenebilir, Güçlü bir çözüm mimarisinin yazılımsal olarak hayata geçirilmesi.

Ardyz kimin?

Günlük
Şirket İsmiARD GRUP BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ A.Ş.
Genel MüdürARDA ÖDEMİŞ
Yönetim Kurulu ÜyeleriARDA ÖDEMİŞ;DOĞAN ÖDEMİŞ;GÜRKAN BİLGİN;SABRİ ÇAĞRI ÇAKIR;AYTEKİN DOĞAN;NÜKHET DOĞAN;
İşçi Sendika
İşveren Sendika
11 satır daha

Arda Ödemiş nereli?

1979 yılında Ankara'da doğan Arda ÖDEMİŞ 2004 Yılında Atılım Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği lisans programında mezun olmuş ve 2009 yılında Atılım Üniversitesi Mühendislik Fakültesinde Bilgisayar Mühendisliği Yüksek Lisans programını tamamlamıştır. 2005 yılında Orta Doğu Teknik Üniversitesi İşletme Fakültesinde ...

ARD Bilişim ne zaman halka arz oldu?

Yapılan bilgilendirmede; ARD Bilişim'in Borsa İstanbul A.Ş. Birincil Piyasa' da halka arzı 29- tarihinde gerçekleşti. Halka arz işleminde toplam 7 milyon 500 bin TL nominal değerli payların tamamının satışı 5,30 TL satış fiyatından gerçekleşti.

ARD GRUP Bilişim halka arz ne zaman?

Halka arzına aracılık ettiğimiz ARD Grup Bilişim Teknolojileri A.Ş. ' nin Borsa İstanbul A.Ş. Birincil Piyasa' da 29-20 tarihlerinde gerçekleştirilen halka arz işleminde toplam 7.500.000 TL nominal değerli payların tamamının satışı 5,30 TL satış fiyatından gerçekleşmiştir.

ARD Bilişim ne zaman kuruldu?

ARD Grup Holding - Bilişim, Savunma, Sağlık, Danışmanlık. ARD HOLDİNG, 2006 yılından bu yana Türkiye ve Dünya pazarında büyük iştiraklerde bulunan firmaların bir kurumsal kimlik altında bir araya gelmesiyle oluşturulmuştur.

Bilişimde yazılım ne demek?

Yazılım bir teknoloji terimidir. Anlamı; Hem bilgisayar sistemini oluşturan donanım parçalarının yönetimini hem de kullanıcıların işlerini yapmak için gerekli olan komutlar topluluğuna yazılım denilmektedir.

Ardyz ne is yapar?

Şirketin Faaliyet Konusu Şirketin ana faaliyet konusu bilişim teknolojileri ve buna bağlı altyapı yatırımları olup her türlü bilgisayar yazılımı, donanımı, bilişim, iletişim, telekomünikasyon, internet ve sistem entegrasyonu alanlarında geliştirme, üretim, mühendislik, müşavirlik ve Ar-Ge, projesi çalışmaları yapmak ...

Ardyz hangi endekste?

ARD Grup Bilişim, Borsa İstanbul'da BIST TEKNOLOJİ / BIST HALKA ARZ / BIST TÜM-100 / BIST YILDIZ / BIST BİLİŞİM / BIST İSTANBUL endekslerine dahildir. Borsa İstanbul'da “ARDYZ” kodu ile işlem görmektedir.

Gürkan Bilgin kimdir?

Gürkan Bilgin, 1975 yılında Ankara'da doğmuştur. Anadolu Üniversitesi Hava Kuvvetleri Meslek Eğitimi programı (2004-2006), Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi İşletme Lisans Programını (2009-2013) tamamlamıştır. 1994-2015 yılları arasında Hava Kuvvetleri Komutanlığında 21 yıl başarılı bir şekilde görev yapmıştır.

ARD Bilişim kaç lot dağıttı?

Satışa sunulan 7. 5 milyon lot kapışıldı.

ARD Bilişim halka arz kaç lot?

Yani aşağı-yukarı sert hareketler. Takip edeceğimiz en önemli nokta ise belirttiğim gibi şirketin 1 milyon 875 bin lotunun satışı olacak.

Halka arz saat kaçta başlıyor?

Halka arz talep toplanan iş günlerinde tüm işlem kanalları üzerinden 09.00-15.30 saatleri arasında işlem gerçekleştirebilirsiniz.

Ardyz ne iş yapar?

Şirketin Faaliyet Konusu Şirketin ana faaliyet konusu bilişim teknolojileri ve buna bağlı altyapı yatırımları olup her türlü bilgisayar yazılımı, donanımı, bilişim, iletişim, telekomünikasyon, internet ve sistem entegrasyonu alanlarında geliştirme, üretim, mühendislik, müşavirlik ve Ar-Ge, projesi çalışmaları yapmak ...

Ardyz ne zaman temettü verecek?

ARDYZ Temettüleri
Temettüsüz İşlem TarihiTemettüÖdeme Tarihi
01.09.20200,0603.09.2020

Kodlama nedir kısaca özeti?

Kodlama diğer adıyla programlama kelime anlamıyla belirli şartlara ve düzene göre yapılması öngörülen işlemlerin bütünü anlamına gelir. Programlama bilgisayara ya da elektronik devre ve mekanik sistemlerden oluşan düzeneklere bir işlemi yaptırmak için yazılan komutlar dizisinin bütünü veya bir kısmı olarak tanımlanır.

Bilgisayar yazılım türleri nelerdir?

Yazılımlar, sistem yazılımları (system software), uygulama yazılımları (application software) ve çevirici yazılımları olmak üzere üç türdür. Sistem yazılımları, bilgisayarın donanım araçlarının çalışmasını sağlayan yazılım türüdür.

Ardyz ne zaman bölünecek?

Bu karar 11.08.2021 tarihinde yapılan yönetim kurulunda alınmıştır. Bedelsiz tarihi, alınan bu kararların genel kurulda onaylanmasından sonra yapılacak başvurularla belirlenecektir. Bedelsiz oranı %612 olduğu için ARDYZ hissedarlarına, ellerindeki her hisse için yaklaşık 6.12 tane daha hisse verilecektir.

ARD Bilişim halka arz kaç lot verdi?

Bu noktada değinmemiz gereken bir konu; şirketin satışa hazır beklettiği hisseler. Şirketin iş bu hisselerinin 1 milyon 875 bin lot olduğunu biliyoruz.