ininal Kart nasıl kullanılıyor?

İçindekiler:

  1. ininal Kart nasıl kullanılıyor?
  2. Ininal hangi bankaya bağlı?
  3. ininal Kart para kesiyor mu?
  4. ininal Kart nedir nasıl alınır?
  5. ininal Kart kapanınca ne olur?
  6. Ininal kartı kaç TL?
  7. Ininal Kart kime ait?
  8. Ininal cüzdan kimin?
  9. Ininal Plus kaç TL?
  10. Ininal kartta ne kadar param var?
  11. Ininal Kart Nereden Alınır fiyat?
  12. ininal Kart güvenilir mi?
  13. Ininal Trendyol da geçerli mi?
  14. Ininal Kart IBAN numarası var mı?
  15. Ininal karta eft ne zaman gelir?
  16. Ininal Kart Plus nedir?
  17. Ininal en fazla kaç TL yüklenir 2021?
  18. Ininal karta para ne zaman gelir?

ininal Kart nasıl kullanılıyor?

İninal kartı satış noktalarından aldıktan sonra her alanda kullanabilirsiniz. İnternetten yapılan alışverişlerde ya da marketten yapılan alışverişlerde kullanılır. Kullanım alanı kredi kartı ve banka hesap kartı kadar geniştir. İçerisine yüklenilen bakiye kadar harcama yapılır.

Ininal hangi bankaya bağlı?

Artık Albaraka, Akbank, DenizBank, Garanti Bankası, Halkbank, İş Bankası, Kuveyt Türk, QNB Finansbank, Şekerbank, Yapı Kredi ve Ziraat Bankası ATM'lerinden ininal kartlarınıza para yükleyebilirsiniz!

ininal Kart para kesiyor mu?

*ininal Kart'ında bakiye varsa kartınla işlem yapmasan da her ay 2 TL aylık kullanım ücreti alınır. İçinde bakiye olmayan kartlardan aylık kullanım ücreti alınmaz, bir aylık dönem kartını ininal Cüzdan'a eklediğin gün başlar ve 31 günde bir yenilenir.

ininal Kart nedir nasıl alınır?

Nereden Alırım? ininal Kart'ı D&R, KİM Market, Migros, Pratik İşlem, Şok Market, Teknosa, Vatan Bilgisayar ve birçok anlaşmalı satış noktasından alabilirsin.

ininal Kart kapanınca ne olur?

Kontör ya da dakika harcamadan, çağrı merkezlerinde sıra beklemeden ininal kartını başarıyla kullanıma kapattın. Kullanıma kapattığın kartın hesabında yer alan “Aktif Olmayan Kartlar” arasında listelenmeye devam edecek, bu sayede hem varsa kart bakiye bilgine, hem de kart hareketlerine erişmeye devam edebileceksin.

Ininal kartı kaç TL?

ininal Kart'a tek seferlik sadece 5 TL ödeyerek sahip olabilirsin. Çipli ve temassız özellikli ininal Kart'ın ücreti ise yine tek seferlik 10 TL'dir. * ininal Kart aylık kullanım ücreti, kartta bakiye varsa alınır. Geçmişe yönelik kullanım ücretleri alınmaz.

Ininal Kart kime ait?

2012 senesinde Bülent Tekmen ve Çelik Ören tarafından kurulan İninal, Türkiye'nin ilk ve tek yeni nesil ön ödemeli alışveriş kart markasıdır.

Ininal cüzdan kimin?

Yeni nesil ödeme platformu ininal, hem bireysel hem de kurumsal müşterilere temel finansal hizmetleri sağlamak amacı ile 2012 yılında kuruldu. Multinet UP'ın iştiraki olan ininal, 2017 yılında, BDDK'dan (Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu) elektronik para faaliyet izni aldı.

Ininal Plus kaç TL?

Standart kullanıcılar için 1.250 TL, ininal Plus Hesap kullanıcıları için 50.000TL'dir.

Ininal kartta ne kadar param var?

İninal kart bakiye sorgulama işlemi yapılabilecek ilk yol, İninal internet sitesi üzerinden İninal Online İşlemler'e giriş yapmaktır. Ayrıca İninal Cüzdan mobil uygulaması da İninal kart bakiye durumunu görüntüleyebileceğiniz ve kart işlemlerini yapabileceğiniz bir diğer seçenektir.

Ininal Kart Nereden Alınır fiyat?

İninal kart başta D&R ve Migros olmak üzere çeşitli market zincirlerinden ve partner teknoloji mağazalarından satın alınabiliyor. Kartı market zincirinden ilk satın aldığınızda 30 TL ödüyorsunuz ve 25 TL'si kart içine yükleniyor, 5 TL de kart ücreti ödüyorsunuz.

ininal Kart güvenilir mi?

Evet, ininal Kart'ını kullanarak, 3D Secure sistemiyle güvenli şekilde ödeme yapabilirsin.

Ininal Trendyol da geçerli mi?

Cevap: Merhaba , ininal Kart'ını internette, mağazalarda, yurt içinde ve yurt dışında her yerde kullanabilirsin. Banka kartının geçerli olduğu her yerde geçerlidir.

Ininal Kart IBAN numarası var mı?

Alıcı : İninal Ödeme Ve Elektronik Para Hizmetleri A.Ş. IBAN : TR 89 61 Açıklama: Kartının arkasındaki 13 haneli barkod numarası

Ininal karta eft ne zaman gelir?

Para aktarımı talimatı gerçekleştikten sonra, maksimum 15-20 dakika içerisinde para transferi karşı bankanın hesabına geçiyor. ininal kullanıcıları mesai saatleri içinde tüm bankalara gönderim yapabilirken, mesai saatleri dışında Akbank, Albaraka, Denizbank, Enpara, Fibabanka, Garanti Bankası, Halkbankası, QNB ...

Ininal Kart Plus nedir?

ininal Plus nedir? ininal Plus 150 bin TL'ye kadar işlem yapma olanağı sağlar. ininal Cüzdan üzerinden tamamen dijital olarak sadece 5 adımda kimlik ve adres teyidini tamamlayan kullanıcıların limiti aylık 1.250 TL'den 150 bin TL'ye artar. ininal Plus Hesap sahibi olmak için T.C vatandaşı olmak ya da T.C.

Ininal en fazla kaç TL yüklenir 2021?

Para yükleme ve harcama limitin aylık 1.250 TL'den 150.000 TL'ye yükselir.

Ininal karta para ne zaman gelir?

Para aktarımı talimatı gerçekleştikten sonra, maksimum 15-20 dakika içerisinde para transferi karşı bankanın hesabına geçiyor. ininal kullanıcıları mesai saatleri içinde tüm bankalara gönderim yapabilirken, mesai saatleri dışında Akbank, Albaraka, Denizbank, Enpara, Fibabanka, Garanti Bankası, Halkbankası, QNB ...