Masumlar apartmanının gerçek hikayesi nedir?

İçindekiler:

  1. Masumlar apartmanının gerçek hikayesi nedir?
  2. Masumlar Apartmanı'nın konusu nedir?
  3. Masumlar Apartmani Han neden kagit topluyor?
  4. Masumlar apartmanı nerede yaşanmış?
  5. Gülbenin gerçek hikayesi nedir?
  6. Masumlar Apartmanı nasil bir dizi?
  7. Han neden çöp topluyor?
  8. Dispozofobi hastalığı nedir?
  9. Masumlar Apartmanı yaşanmış mı?
  10. Masumlar Apartmanı gerçek hikayesi kimin?
  11. Masumlar Apartmanı kitabı sonunda ne oluyor?
  12. Kırmızı oda hangi kitap?
  13. Gülben ne hastası?

Masumlar apartmanının gerçek hikayesi nedir?

Gülseren Budayıcıoğlu'nun “Madalyonun İçi” romanından uyarlanmıştır. Gerçek bir hayat hikayesi olan “Masumlar Apartmanı“, Dr. Gülseren Budayıcıoğlu'nun “Madalyonun içi” romanından esinlenerek hazırlandı. Korumacı dedesi ve erkek kardeşiyle birlikte yaşayan İnci'nin hayatı , yaptığı bir kazayla değişecektir.

Masumlar Apartmanı'nın konusu nedir?

Korumacı dedesi ve erkek kardeşiyle birlikte yaşayan İnci'nin hayatı (Farah Zeynep Abdullah), yaptığı bir kazayla değişecektir. İnci'nin karışacağı kazada onu Han (Birkan Sokullu) ve büyük sırlarla dolu ailesi beklemektedir.

Masumlar Apartmani Han neden kagit topluyor?

Han neden çöp topluyor? Han'ın gece kağıt-çöp toplamaya çıktığı sahneler yer aldı. Han çocukluğunda annesinin defterlerini çöpe atması üzerine dispozofobi hastalığına yakalanmıştır.

Masumlar apartmanı nerede yaşanmış?

Masumlar Apartmanı'nın çekildiği apartman, daha önce Şahsiyet dizisinde de kullanılmıştı. Dizilere ev sahipliği yapan apartman Asmalı Mescit Mahallesi'ndeki Jurnal Sokak'ta yer alıyor. Gerçek bir hayat hikayesi olan “Masumlar Apartmanı“, Dr. Gülseren Budayıcıoğlu'nun “Madalyonun içi” romanından esinlenerek hazırlandı.

Gülbenin gerçek hikayesi nedir?

Gülben'in aslında altını ıslatma problemi çocukluk travmasına dayanıyor. İlk kez altını ıslattığında Gülben'in annesi onun cinsel organına çakmakla ateş tutuyor. Çok büyük bir korku yaşayan Gülben aslında bu olaydan sonra her endişe anında altını ıslatmaya başlıyor. Bu üç kız kardeşten ilk olarak Neriman evleniyor.

Masumlar Apartmanı nasil bir dizi?

Bir dram filmi olan Masumlar Apartmanı Dizisinde daha çok aile içi ilişkileri ve aşk ön plana çıkıyor. Dizinin oldukça beğenilerek izlenmesinin ve araştırılmasının temel sebebi ise hiç kuşkusuz hikayenin gerçek bir hayat hikayesinden beyazperdeye uyarlanmış olmasıdır.

Han neden çöp topluyor?

Han neden çöp topluyor? Han'ın gece kağıt-çöp toplamaya çıktığı sahneler yer aldı. Han çocukluğunda annesinin defterlerini çöpe atması üzerine dispozofobi hastalığına yakalanmıştır.

Dispozofobi hastalığı nedir?

Dispozofobi, kompulsif biriktirme hastalığı, istifçilik de denilen bu sorun, değersiz, sağlıksız, kullanılmayan tüm eşyaların biriktirilmesi ve atılamaması durumuna denir. Tutumlu olmak, bazı eşyaları ileride lazım olabilir düşüncesi ile saklamak biriktirme hastalığı değildir.

Masumlar Apartmanı yaşanmış mı?

Peki ama Masumlar Apartmanı gerçek bir hayat hikayesi mi? ... Gerçek bir hayat hikayesi olan “Masumlar Apartmanı“, Dr. Gülseren Budayıcıoğlu'nun “Madalyonun içi” romanından esinlenerek hazırlandı. Korumacı dedesi ve erkek kardeşiyle birlikte yaşayan İnci'nin hayatı (Farah Zeynep Abdullah), yaptığı bir kazayla değişecektir.

Masumlar Apartmanı gerçek hikayesi kimin?

Gerçek bir hayat hikayesi olan “Masumlar Apartmanı“, Dr. Gülseren Budayıcıoğlu'nun “Madalyonun içi” romanından esinlenerek hazırlandı. Korumacı dedesi ve erkek kardeşiyle birlikte yaşayan İnci'nin hayatı (Farah Zeynep Abdullah), yaptığı bir kazayla değişecektir.

Masumlar Apartmanı kitabı sonunda ne oluyor?

Masumlar Apartmanı finalinde ise Gülben ve Safiye kullandığı ilaçlardan sonra iyileşme sürecine girer. 3 ay sonunda Safiye evden çıkarak doktorun kliniğine gitmeyi başarırken 1 yılın sonunda ise apartmanda yer alan bütün çöpler atılır.

Kırmızı oda hangi kitap?

Kırmızı Oda, Onur Güvenatam'ın yapımcılığını ve Banu Kiremitçi'nin senaryosunu üstlendiği psikolojik drama türündeki Türk televizyon dizisi. Gülseren Budayıcıoğlu'nun 2004 yılında yayınlanan "Madalyonun İçi" adlı kitabından uyarlanan dizi tarihinde TV8'de yayımlanmaya başladı.

Gülben ne hastası?

Masumlar Apartmanı Gülben'in hastalığı obsesif bozukluk olarak görülmektedir. Masumlar Apartmanı dizisinde Han'ın kardeşi olan Gülben, Han'ın arkadaşı eve geldiğinde ona gösterdiği romantik ilgiden, kapıyı açarken banyo ve salon arasında terlik değiştirmeye gerek duymamasından obsesif bozukluk olmama ihtimalide vardır.