Harem Sirkeci Vapuru saat kaça kadar çalışıyor?

İçindekiler:

  1. Harem Sirkeci Vapuru saat kaça kadar çalışıyor?
  2. Harem Sirkeci Vapur çalışıyor mu?
  3. Harem arabalı vapur nereye gider?
  4. Eminönünden nerelere vapur var?
  5. Arabalı vapur ne kadar?
  6. Eskihisar Topçular feribot seferleri çalışıyor mu?
  7. Arabayla feribot ne kadar?
  8. Eminönü'nden Üsküdar'a vapur var mı?
  9. Eminönünden Beşiktaş'a vapur var mi?
  10. Konak Karşıyaka Vapur kaç lira?
  11. Istanbul bursa arabalı vapur kaç para?
  12. Eskihisar Topçular feribot kaç para?
  13. Eskihisar Topçular bilet nasıl alınır?
  14. Üsküdar'dan Karaköy'e vapur var mı?
  15. Üsküdar'dan Kadıköy'e vapur var mı?
  16. Eminönünden adalara saat kaçta vapur var?
  17. Kadıköy Kabataş vapur var mı?
  18. Arabalı vapur kaç TL Izmir?
  19. Karşıyaka Konak Vapur kaç dakika?

Harem Sirkeci Vapuru saat kaça kadar çalışıyor?

Her 15 Dakikada Bir Düzenlenen Seferlerle Hem Trafiksiz - Hem Kolay. Hafta İçi saat 05:00'da başlayan İDO Harem Sirkeci / Sirkeci - Harem Arabalı Vapur Seferleri gece saat 22:00'a kadar yapılmaktadır. Saat 21:00 – 22:00 saatleri arasında yoğunluğa bağlı olarak sefer düzenlenecektir.

Harem Sirkeci Vapur çalışıyor mu?

Harem Sirkeci Harem arabalı vapur seferleri hafta içi günleri sabah saat 05:00 da başlar, hafta içleri gece saat 22:00 ye kadar, hafta sonları ise sokağa çıkma kısıtlamaları sebebi ile Harem'den Sirkeci'ye olan seferlerde 20:30 a kadar, Sirkeci'den Harem'e olan seferlerde ise 21:00 e kadar devam eder.

Harem arabalı vapur nereye gider?

İDO Sirkeci Harem Araba Vapur Güzergahı İstanbul Avrupa yakasında bulunan İDO Sirkeci İskelesi ile İstanbul Anadolu yakasında bulunan Harem otogarının hemen önündeki İDO Harem İskelesi arasında seferler gerçekleştirilmektedir. Sirkeci Harem arabalı vapuruyla ulaşım ortalama 20 dakika sürmektedir.

Eminönünden nerelere vapur var?

Eminönü'nden başlayarak Anadolu Kavağı'nda sona eren güzergâhta Boğaz Hattı Vapuru, Kabataş, Beşiktaş, Ortaköy, Üsküdar, Kuzguncuk, Beylerbeyi, Çengelköy, Arnavutköy, Bebek, Kandilli, Küçüksu, Anadolu Hisarı, Kanlıca, Emirgan, İstinye, Çubuklu, Paşabahçe, Beykoz, Büyükdere, Sarıyer, Rumeli Kavağı, Anadolu Kavağı olmak ...

Arabalı vapur ne kadar?

Eskihisar-Topçular/Topçular-Eskihasar arasındaki Arabalı Vapur Fiyat Tarifesi 2021 yönlere göre değişiyor. İstanbul Kart yaya yolcu tam bilet 3.50 TL öğrenci ise 2.50 TL'dir. Otomobil, Minivan, Jip ve Panelvan araçların geçisinde araç içinde bulunan yolculardan ekstra ücret alınmamaktadır.

Eskihisar Topçular feribot seferleri çalışıyor mu?

olarak 30 yılı aşkın süredir kesintisiz olarak sürdürdüğümüz deniz ulaşımı hizmetimizle haftanın her günü 24 saat aralıksız olarak gerçekleştirilen İDO Topçular Eskihisar / Eskihisar - Topçular Arabalı Vapur Seferlerinde toplam 17 gemi çalışmaktadır.

Arabayla feribot ne kadar?

Eskihisar Topçular feribot ücreti 2021 itibariyle otomobiller için tek yön 95 TL olarak belirlenirken gidiş dönüş ücreti 180 TL olarak belirlendi. 24 saat boyunca sefer yapılmaktadır.

Eminönü'nden Üsküdar'a vapur var mı?

Şehir Hatları Üsküdar – Karaköy – Eminönü vapur seferleri ile Üsküdar – Karaköy – Eminönü vapur seferleri hergün yapılmaktadır.

Eminönünden Beşiktaş'a vapur var mi?

KADIKÖY - KARAKÖY - EMINÖNÜ, İstanbul bölgesinde bulunan Eminönü - Beşiktaş Vapuru konumuna giden son Vapur aracıdır. 04:20 civarında buradan geçer.

Konak Karşıyaka Vapur kaç lira?

Tam 3.46₺ - 120 dakika içinde gerçekleşecek 1. ve 2. aktarma 0,50 Kuruş, 3. ve sonrası gerçekleşecek tüm aktarmalar ücretsizdir. Öğrenci: 1,64₺ - 120 dakika içinde gerçekleşecek aktarmaların tamamı ücretsizdir. Öğretmen 3,0₺ - 120 dakika içinde gerçekleşecek aktarmaların tamamı ücretsizdir.

Istanbul bursa arabalı vapur kaç para?

Yenikapı - Bursa araç geçişi 69 TL araç içi yolcu 15 TL'den başlayan fiyatlarla sizlere sunulmaktadır. Siz de bu indirimlerden yararlanmak için yenikapı ido bileti sayfamızdan seferleri sorgulayabilirsiniz.

Eskihisar Topçular feribot kaç para?

Eskihisar Topçular feribot ücreti 2021 itibariyle otomobiller için tek yön 95 TL olarak belirlenirken gidiş dönüş ücreti 180 TL olarak belirlendi. 24 saat boyunca sefer yapılmaktadır. Seferler 15-20 dakikada bir gerçekleşmektedir.

Eskihisar Topçular bilet nasıl alınır?

İnternet sitemizden İDO bileti alabilir ve gişede fiziki bilete dönüştürebilirsiniz. Detaylı bilgiler ve tüm sorularınız için 7 gün 24 saat hizmet veren çağrı merkezine 0850 222 44 36 numaralı telefonlardan ulaşabilirsiniz.

Üsküdar'dan Karaköy'e vapur var mı?

KARAKÖY - ÜSKÜDAR vapur hattının ilk durağı Karaköy (Turyol) olup son durağı Üsküdar (Turyol) durağıdır. KARAKÖY - ÜSKÜDAR (Karaköy (Turyol)‎→Üsküdar (Turyol)), hafta içi çalışıyor.

Üsküdar'dan Kadıköy'e vapur var mı?

Karşılıklı olarak hafta içi günlerde 14; hafta sonu ve resmi tatillerde ise 12 sefer gerçekleştirilecek. Kadıköy – Üsküdar bağlantısı 25 dakika, Üsküdar – Ortaköy 10 dakika ve toplum yolculuk süresi 35 dakika olacak.

Eminönünden adalara saat kaçta vapur var?

Eminönü - Adalar
ADALAR'DAN DÖNÜŞ
HAREKET SAATLERİVARIŞ SAATLERİ
07:3007:4509:20
08:0008:1509:50
14:3014:4516:00
8 satır daha

Kadıköy Kabataş vapur var mı?

Kabataş'tan kalkan Dentur'a ait vapurlarla Kadıköy'e ulaşım sağlanmaktadır. Kadıköy'den kalkan vapurlarla Kabataş'a ulaşabilirsiniz. İstanbul Kabataş'tan kalkan Dentur vapurlarının kalkış ve varış saatlerini inceleyebilirsiniz. ...

Arabalı vapur kaç TL Izmir?

Araç biniş ücretleri şöyle oldu: Motosiklet 10 TL, otomobil 18 TL, minibüs/kamyonet 35 TL, midibüs 50 TL, otobüs/kamyon 65 TL, TIR 135 TL. Araçların içindeki her yolcu için de (şoför hariç) 1 TL ücret alınması uygulaması devam edecek.

Karşıyaka Konak Vapur kaç dakika?

Konak-Karşıyaka 12 dakika.