Birleşen gönüller ne kadar izlendi?

İçindekiler:

  1. Birleşen gönüller ne kadar izlendi?
  2. Birleşen gönüller cemaat filmi mi?
  3. Birleşen gönüller filmi gerçek mi?
  4. Birleşen gönüller filmi nerede çekildi?
  5. Eşrefpaşalılar ne anlatıyor?
  6. Selam filmi gerçek mi?
  7. Eşrefpaşalılar filmi nerede çekildi?

Birleşen gönüller ne kadar izlendi?

Birleşen Gönüller (film)
YönetmenHasan Kıraç
Süre134. Dakika
ÜlkeTürkiye
DilTürkçe
Hasılat12.654.938 TL
11 satır daha

Birleşen gönüller cemaat filmi mi?

Taslak rapor özetle şöyle: “Gülen cemaati, sinemada kendini göstermeye 2009 yılında başlamıştır. Sırasıyla Kelebek (2009), Eşrefpaşalılar (2010), Allah'ın Sadık Kulu: Barla (2011), Selam (2013), Birleşen Gönüller (2014), Selam: Bahara Yolculuk (2015) filmleri gösterime girmiştir.

Birleşen gönüller filmi gerçek mi?

Geçen sene Kasım ayında, “Birleşen Gönüller” adında bir film gösterime girdi. Senaryosu, gerçek bir hikâyeye dayanıyor. 2007 yılında Harun Tokak'ın Yeni Şafak'ta yazdığı ve bu yazıdan evvel basılan Niyâzi Sanlı'nın “Aşka Son Bakış” romanına konu olan gerçek bir hikâyeye.

Birleşen gönüller filmi nerede çekildi?

Çekimleri Türkiye ve Bulgaristan'da gerçekleştirilen film, İkinci Dünya Savaşı döneminde geçen bir aşk hikayesini konu ediniyor. Filmin yönetmen koltuğunda Hasan Kıraç bulunurken oyuncu kadrosunda Hande Soral, Serkan Şenalp, Sema Çeyrekbaşı ve Atılgan Gümüş gibi isimler yer alıyor.

Eşrefpaşalılar ne anlatıyor?

Eşrefpaşalılar filmi, Fethullah Gülen'in genç bir imam olarak yaşadığı İzmir'deki Eşrefpaşa semtini anlatıyordu. Film, kabadayılarıyla ünlü semti Eşrefpaşa'dan İstanbul'a göç etmiş olsa da yaşayış biçimlerini değiştirmemiş bir mahalle halkının semte atanan yeni bir hoca ile yaşadıklarını beyaz perdeye taşıdı.

Selam filmi gerçek mi?

Selam: Bahara Yolculuk 'te vizyona giren, gerçek bir hayat hikâyesinden yola çıkılarak hazırlanan Türk yapımı film. Filmin çekimleri Türkiye, Kazakistan ve Kırgızistan'da yapıldı.

Eşrefpaşalılar filmi nerede çekildi?

Eşrefpaşa, İzmir'in kabadayıları ile bilinen bir semtidir. Bu insanları konu alan Eşrefpaşalılar nerede çekildi: Filmin tamamı İstanbul'da çekilmiştir.