Şubat ayı hangi burç?

İçindekiler:

  1. Şubat ayı hangi burç?
  2. 20 Ocak hangi burç olur?
  3. 11 Ocak hangi burç olur?
  4. Mart ayında doğanların burcu nedir?
  5. 20 Ocak oğlak mı kova mı?
  6. hangi burç?
  7. 23 Ocak hangi burç olur?
  8. 31 Ocak hangi burç olur?
  9. 4 Mart hangi burç ve özellikleri?
  10. Mart hangi burç olur?

Şubat ayı hangi burç?

1 Şubat burcu Kova'dır. 1 Şubat günü doğanların burcu Kova burcu olmaktadır. 21 Ocak - 19 Şubat tarihleri arasında doğanların burcu Kova'dır. Bu yüzden 1 Şubat günü doğum günü olanların burcu da Kova olmaktadır.

20 Ocak hangi burç olur?

22 Aralık - 20 Ocak tarihleri arasında doğanların burcu Oğlak burcudur. Bu bakımdan 20 Ocak günü doğum günü olanların burcu da Oğlak oluyor.

11 Ocak hangi burç olur?

11 Ocak'ta dünyaya gelenler Oğlak burcu olmaktadır. Oğlak burcu 23 Aralık – 20 Ocak tarihleri aralığını kapsamaktadır.

Mart ayında doğanların burcu nedir?

Mart ayında doğan kişilerin iki farklı burcu bulunur. 1- 20 Mart tarihleri arasında doğan kişiler; balık, 21-31 Mart tarihleri arasında doğan kişiler ise; koç burcudur. Balık burçları; 20 Şubat ile 20 Mart arasında, Koçlar ise 21 Mart ile 20 Nisan arasında doğmaktadırlar.

20 Ocak oğlak mı kova mı?

21 Ocak burcu Kova'dır. 21 Ocak günü doğanların burcu Kova burcudur. 21 Ocak - 19 Şubat tarihleri arasında doğanların burcu Kova burcudur. Bu bakımdan 21 Ocak günü doğum günü olanların burcu da Kova oluyor.

hangi burç?

20 Ocak tarihinde doğan kişiler, Oğlak burcu olarak ifade edilebilir. Oğlak burcu, toprak grubuna ait olan bir burç olarak bilinmektedir.

23 Ocak hangi burç olur?

Kova burcu insanları sevecen tavırları ile tanınırlar. Bu kişiler bencil değildirler. Irk, cinsiyet ve sosyal durumuna bakmaksızın, herkesin ayni olanaklara sahip olmasını isterler. Modern görünüşlerine karşın, inatçı ve sabit fikirli olurlar.

31 Ocak hangi burç olur?

31 Ocak'ta dünyaya gelenler Kova burcuna mensup olmaktadır. Kova burcu 21 Ocak ile 19 Şubat arasını kapsamaktadır. Bu tarihte doğanların burcu olan Kova, Hava grubuna dahildir.

4 Mart hangi burç ve özellikleri?

4 Mart'ta dünyaya gelenler Balık burcuna mensup olmaktadır. Balık burcu 20 Şubat ile 20 Mart arasını kapsamaktadır. Bu tarihte doğanların burcu olan Balık, Su grubuna dahildir.

Mart hangi burç olur?

21 Mart günü doğanların burcu Koç burcudur.