Kredi yapılandırma kaç ay?

İçindekiler:

  1. Kredi yapılandırma kaç ay?
  2. Kart yapılandırması sicili bozar mı?
  3. 60 ay ihtiyaç kredisi kalktı mı?
  4. 60 ay kredi var mı?

Kredi yapılandırma kaç ay?

Temel ihtiyaç destek kredisini yapılandırmak isteyenler 18 ile 36 ay arasında vade uzatımı yapabiliyor. Vade uzatımı ile taksitler daha da düşerken faiz oranı ise yüzde 1.42 olarak düzenlenmiş durumda.

Kart yapılandırması sicili bozar mı?

Borcun hepsinin ödenmesi, yeniden yapılandırılması durumunda, bundan sonraki finansal işlemlerde Risk Merkezi nezdindeki bu kayıtlar banka ve finansal kuruluşlar tarafından dikkate alınmaz. Düzenleme kapsamına giren borç ve ödeme bilgileri mevzuat kapsamında Risk Merkezi kayıtlarında olmayı sürdürecek.

60 ay ihtiyaç kredisi kalktı mı?

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK), tüketici kredilerinde genel vade sınırını 60 aydan 36 aya indirdi. ... BDDK daha önce tarihinde Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe giren yönetmelik değişikliği ile tüketici kredilerindeki genel vade sınırını 60 aya çıkartmıştı.

60 ay kredi var mı?

Halkbank müşterisi olan binlerce kişiyi ilgilendiriyor... Halkbank, kadın müşterilerine özel yeni bir kredi paketini duyurdu. Açıklanan yeni kredi kampanyası ile birlikte ilk 6 ay geri ödemesiz, 60 aya kadar vade ile kredi kullanılabilecek.