PTT AVM nasıl bir site?

İçindekiler:

  1. PTT AVM nasıl bir site?
  2. ePttAVM nedir güvenilir mi?
  3. Hakan Çevikoğlu kimdir?
  4. ePttAVM ne zaman kuruldu?
  5. PTT Kargomat nedir?
  6. Ucretsiz maske PTT nasil alinir?
  7. PTT nasil maske alinir?
  8. E Devlet'ten nasıl maske alınır?
  9. Maskeyi e devletten nasıl alınır?
  10. Eczanelerden maske nasıl alınacak?
  11. Maske cezası e devlette görünür mü?
  12. Maske isteği nasıl yapılır?

PTT AVM nasıl bir site?

ePttAVM; bir e-ticaret platformudur. ... Türkiye'nin en güvenilir e-ticaret platformu olmayı kendine gaye edinen ePttAVM'nin arkasında 177 yıllık PTT güvencesi bulunmaktadır.

ePttAVM nedir güvenilir mi?

Güvenli olan E-Ticaret platformu Hepsiburada'dır. Sipariş iptali anında işleniyor, Kargo tarihi vaat ettiği süreden önce geliyor, ucuz fiyat sunuyor, barındırdığı firmalar ise kaliteli ve herhangi bir yanlışlarında ne olacağını biliyorlar.

Hakan Çevikoğlu kimdir?

ePttAVM.com Genel Müdürü 1967 Ankara doğumlu Hakan Çevikoğlu, yükseköğrenimini Gazi Üniversitesi Ekonomi ve Bilkent Üniversitesi İç Mimarlık bölümleriyle tamamlamistir. ... Halihazırda ePttAVM.com'un CEO'luğunu yürütmekle birlikte, kamu ve özel sektörün çeşitli dernek ve organizasyonlarında görev almaktadır.

ePttAVM ne zaman kuruldu?

Ekonomik ve Kaliteli Ürün. PttAVM.com, dinamik yapısını ve kolay kullanım avantajını, ekonomik satış vizyonuyla birleştirerek, etkili bir alışveriş imkânı sağlamaktadır. Kurulduğu 17 Mayıs 2012 tarihinden itibaren ekonomik ve kaliteli ürün anlayışıyla daha geniş kitlelere ulaşmaktadır.

PTT Kargomat nedir?

ePttAVM.com üzerinden, desi bilgisi ve ürün tipi Kargomat teslimatına uygun olan siparişleriniz için, evde veya işyerinde kargo beklemek zorunda kalmadan Kargomat'tan Teslimat seçeneğini kullanarak, paketlerinizin ilgili Kargomat'a bırakılmasını sağlayabilirsiniz.

Ucretsiz maske PTT nasil alinir?

Ücretsiz maskeler PTT ya da eczaneler aracılığıyla dağıtılıyor, ücretsiz maske için ise başvurular e-devlet veya ePttAVM.com üzerinden yapılabiliyor. Başvuru sonrası cep telefonlarına SMS maske kodu gelen bireyler eczanelerden ücretsiz maskelerini teslim alabiliyor.

PTT nasil maske alinir?

Maskeler PTT Kargo ile belirtilen adrese ücretsiz olarak ulaştırılabiliyor. "PttAVM.com" internet sitesi üzerinden yapılan duyuruda, Sağlık Bakanlığı ile Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığının koordinasyonunda "https://maske.epttavm.com" üzerinden yapılacak başvurulara kısa sürede yoğun bir ilgi olduğu belirtildi.

E Devlet'ten nasıl maske alınır?

E-devlet'te gerekli çalışmaların tamamlanmasının ardından ücretsiz maske başvuruları başladı. Kişiler TC kimlik numaraları, ad soyad, aile, iletişim bilgileri ve adres girerek maske başvurusunda bulunabilecek. Başvurunun ardından talepte bulunanlara kod veriliyor.

Maskeyi e devletten nasıl alınır?

Eczanelerden ya da PTT aracılığıyla dağıtılan ücretsiz maske için e-Devlet veya ePTTAVM üzerinden başvuru yapılıyor. Cep telefonlarına gelen kod ile vatandaşlar eczanelere gidip maskelerini teslim alabilirler.PTT'den başvuru yapanlar içinse kargo görevlileri tarafından getirilecek.

Eczanelerden maske nasıl alınacak?

Ücretsiz maskelerini almak isteyen vatandaşların eczanelere gidip T.C. kimlik numaralarını ve cep telefon numaralarını sisteme kaydettirmeleri gerekiyor. Bu bilgileri veren vatandaş cep telefonlarına gelen doğrulama kodunun ardından ücretsiz maskelerini alacak.

Maske cezası e devlette görünür mü?

Maske takmama cezası sorgulama e-Devlet sisteminden yada İnteraktif Vergi Dairesi sisteminden giriş bilgilerinizi tamamlayarak öğrenebilirsiniz. ... Umumi Hıfzıssıhha Kanunu'nun 282'nci maddesi çerçevesinde yasağa uymayanlara 900,00 TL. devletdestekli.com para cezası kesilecektir.

Maske isteği nasıl yapılır?

E-devlet üzerinden başvurular için http://basvuru.turkiye.gov.tr internet sitesinin kullanılması gerekiyor. Başvuru sırasında TC Kimlik Numarası, ad soyad, cep telefonu, il, ilçe, mahalle, cadde, sokak ve adres bilgileri talep ediliyor.