Hotel del Luna 2 sezon gelecek mi?

İçindekiler:

  1. Hotel del Luna 2 sezon gelecek mi?
  2. Hotel del Luna konusu nedir?
  3. Hotel del Luna kaç saat?
  4. Hotel del Luna kac bölüm?
  5. Hotel del Luna korku mu?
  6. Hotel del Luna konusu kaç bölüm?
  7. Hotel del Luna kaç bolum?
  8. Hotel del Luna kaç dakika?
  9. Hotel del Luna kac dk?
  10. Hotel del Luna nerede çekildi?
  11. Hotel De Luna kac sezon?
  12. Flower of Evil konusu nedir?
  13. Vagabond konusu nedir?
  14. Tomorrow with you konusu nedir?
  15. Abyss konusu nedir?
  16. City Hunter konusu nedir?
  17. Suspicious partner konusu nedir?
  18. Cheese In The Trap konusu nedir?
  19. Faith konusu nedir?
  20. Pinocchio konusu nedir?

Hotel del Luna 2 sezon gelecek mi?

Hotel Del Luna, 1 Eylül'de 16.bölümü ile veda ederken, final bölümü izleyenlerde 2.sezonun varlığını merak ettirdi. Güzel bir dizinin daha sonuna geldik. ... Allkpop'tan edinilen bilgilere göre tvN, “Hotel Del Luna”nın ikinci sezon hakkında hiçbir tartışmanın olmadığını açıkladı.

Hotel del Luna konusu nedir?

Konusu: Dizi, Seul'un şehir merkezinde bulunan ve müşterilerinin yalnızca hayaletlerin olduğu 'Hotel del Luna' adlı gizemli bir otelde geçmektedir. Bu otelin CEO'su (IU) yaptığı büyük bir hatadan dolayı lanetlenerek 1000 yıldan fazladır, bu otelde yaşamak zorunda kalmıştır.

Hotel del Luna kaç saat?

Hotel Del Luna
Bölüm sayısı16
Yapım
Yönetici yapımcıKim Kyu-tae
Gösterim süresi70-80 dakika
18 satır daha

Hotel del Luna kac bölüm?

Son olarak ise Koo Chan-Sung otel müdürlüğünü istemeyerek kabul etmiştir. Hotel De Luna Kaç Bölüm Ve Sezon? Hotel De Luna dizisi bir sezon ve 16 bölümden oluşmaktadır. Dizi 2019 yapımıdır.

Hotel del Luna korku mu?

tvN'in son fantastik korku dizisi Hotel del Luna dalgalar yapıp rekor kırıyor. Hotel del Luna, binlerce yıldır oraya sıkışmış olan Jang Man Wol (IU) ve yeni atanan müdür Goo Chan Sung (Yeo Jin Goo) tarafından yönetilen ölü ruhlar için bir oteldir. ...

Hotel del Luna konusu kaç bölüm?

Hotel De Luna Kaç Bölüm Ve Sezon? Hotel De Luna dizisi bir sezon ve 16 bölümden oluşmaktadır. Dizi 2019 yapımıdır.

Hotel del Luna kaç bolum?

Son olarak ise Koo Chan-Sung otel müdürlüğünü istemeyerek kabul etmiştir. Hotel De Luna Kaç Bölüm Ve Sezon? Hotel De Luna dizisi bir sezon ve 16 bölümden oluşmaktadır. Dizi 2019 yapımıdır.

Hotel del Luna kaç dakika?

Hotel Del Luna
Bölüm sayısı16
Yapım
Yönetici yapımcıKim Kyu-tae
Gösterim süresi70-80 dakika
18 satır daha

Hotel del Luna kac dk?

Hotel Del Luna
Bölüm sayısı16
Yapım
Yönetici yapımcıKim Kyu-tae
Gösterim süresi70-80 dakika
18 satır daha

Hotel del Luna nerede çekildi?

Hotel Del Luna'nın girişi ve ve otelin dış sahneleri Mokpo Modern Tarih Müzesi'nin önünde çekildi. Rönesans tarzında tasarlanan bu otel, Mokpo kentindeki en eski binadır ve Seul'den KTX ile 2.5 saat sürmektedir. Müze modern Mokpo tarihini anlatıyor ve Japon işgali sırasında bir Japon konsolosluğu olarak kullanılıyordu.

Hotel De Luna kac sezon?

Hotel De Luna dizisi bir sezon ve 16 bölümden oluşmaktadır. Dizi 2019 yapımıdır.

Flower of Evil konusu nedir?

Konusu: Dizi, karanlık geçmişini gizleyen ve başka birinin kimliği altında yaşayan bir adam (Lee Joon-Gi) ile o adamın (kocasının) peşine düşen bir dedektifin (Moon Chae-Won) etrafında dönmektedir.

Vagabond konusu nedir?

Vagabond (Baegabondeu) Dizi, gizemli bir uçak kazası soruşturmasına karışan ve daha sonra ülkede yapılan yolsuzluklar hakkında bilgi toplamaya başlayan sıradan bir adamın (Lee Seung-Gi) etrafında dönmektedir.

Tomorrow with you konusu nedir?

Tomorrow with You Dizi Konusu Dizi, bir zaman gezgini Yoo So-Joon (Lee Je-Hoon) ve onun eşi Song Ma-Rin'in (Shin Min-A) arasındaki aşkı konu almaktadır. So-Joon gelecekte perişan bir halde yaşadığını görür ve bunun üzerine geleceğini değiştirebilmek için Ma-Rin'i sevmediği halde onunla evlenir.

Abyss konusu nedir?

Dizi, 'Abyss' adlı gizemli yuvarlak bir nesnenin sayesinde, ruhlarının güzelliklerine göre dış görünüşleri değişen iki insanın etrafında dönmektedir. Cha-Min (An Se-Ha) bir kaza sonucunda hayatını kaybeder. Kazaya neden olan gizemli güçlere sahip bir varlık (Seo In-Guk), onu 'Abyss'i kullanarak hayata döndürür.

City Hunter konusu nedir?

Dizinin City Hunter'ı yani şehir avcısı Yoon Sung'tur. Henüz bir aylıkken ölen babasının en yakın arkadaşı tarafınan kaçırılan Lee Yoon Sung, babasıyla birlikte ölen 20 askerin intikamını almak üzere eğitim alır. ... Ancak asıl görevi: yasadışı suçlara karışan 5 kişiden ölen askerlerin ve babasının intikamını almaktır.

Suspicious partner konusu nedir?

Konusu: Dizi, üzerinde kalan katil damgasını temizleyebilmek için gerçek katilin peşine düşen Eun Bong-Hee (Nam Ji-Hyun) ve ona yardım eden No Ji-Wook'un (Ji Chang-Wook) etrafında dönmektedir. Çok geçmeden ikili bu kovalamacanın içinde birbirine âşık olur.

Cheese In The Trap konusu nedir?

Cheese in the Trap Dizi Konusu Üniversite öğrencisi Hong-Seol (Kim Go-Eun) ve okulun en popüler öğrencisi Yoo-Jung (Park Hae-Jin)'nin arasındaki hassas ilişkiyi konu alıyor.Hong-Seol ise oldukça fakir bir aileden gelmektedir ve ailesinini geçindirmek için part-time işi yapmaktadır.

Faith konusu nedir?

Konusu: Dizi, Goryeo döneminden bir savaşçı (Lee Min-Ho) ile günümüzden Goryeo dönemine giden bir kadın doktorun (Kim Hee-Sun) arasındaki zaman ve mekan dinlemeyen aşklarını anlatmaktadır. Prenses Nogoog (Park Se-Young), Çin tarafından kaçırılmış ve daha sonra serbest bırakılmıştır. Ancak yaralıdır.

Pinocchio konusu nedir?

Dizi yalan söyleyemeyen In Ha gibi bir pinokyonun nasıl muhabir olacağını ve Dal Po'nun muhabir olarak babasının suçsuzluğunu nasıl ispat edeceğini konu alıyor. Bu sırada medyanın toplum üzerindeki etkisi tartışılıyor. Haberlerin nasıl hazırlandığı, bazen gerçeklerin nasıl çarpıtıldığı da dizi içerisinde yer alıyor.