Ziraat Bankası hangi araçlara kredi veriyor?

İçindekiler:

  1. Ziraat Bankası hangi araçlara kredi veriyor?
  2. Ziraat Bankası taşıt kredisi faiz oranı kaç?
  3. 0.49 araç Kredisi Ne zamana kadar?
  4. Ziraat Bankası taşıt kredi kaç günde çıkar?
  5. Taşıt kredisi Kampanyası hangi markalar?
  6. Yerli araç kredisi hangi markalarda var?
  7. Taşıt kredisi kimlere verilir?
  8. Taşıt kredisi başvurusu kaç günde sonuçlanır?

Ziraat Bankası hangi araçlara kredi veriyor?

0 km ve en fazla 5 yaşındaki taşıtlar için kullandırılabilir. 60 aya kadar vade imkânı bulunmaktadır. Ruhsatında hususi olarak kaydedilmesi kaydıyla hafif ticari araçların (minibüs, kamyonet, pick-up) alımını finanse etmek amacıyla kullandırılabilir.

Ziraat Bankası taşıt kredisi faiz oranı kaç?

Ziraat Bankası Taşıt Kredisi Maliyet Oranları 1.10.2021 tarihi itibariyle 48 ay vadede Ziraat Bankası taşıt kredisi faiz oranı %1,59, maliyet oranı %1,93 .

0.49 araç Kredisi Ne zamana kadar?

0.49 KREDİ BAŞVURU ŞARTLARI Azami 6 ay ödemesiz toplam azami 60 ay vadeli 2. el binek otomobil ve ticari taşıt kredilerinde azami limit 150 bin TL olacak. İkinci el binek araç (motosiklet dahil) veya ticari araç satın alacak bireysel/kurumsal müşterilerimize %0,82 faiz oranı ile taşıt kredisi imkanı sunulacak.

Ziraat Bankası taşıt kredi kaç günde çıkar?

3- Taşıt kredisi kaç günde çıkar? İhtiyaç kredilerinde olduğu gibi kredibilitenize ve bankaların çalışma prensiplerine bağlı olarak bu süreç aynı gün veya ortalama 2 iş günü içinde sonuçlanmaktadır.

Taşıt kredisi Kampanyası hangi markalar?

İki firmanın daha katılımıyla anlaşmalı firmalar binek araçlar için Fiat, Honda, Hyundai ve Renault Mais, ticari araçlar için Fiat, Ford, Isuzu, Karsan, Temsa, Otokar ve BMC olarak belirlendi. Kampanya tarihinde başlayacak ve 31 Aralık 2019 tarihine kadar devam edecek.

Yerli araç kredisi hangi markalarda var?

Yerli üretim otomotiv sektörü özelinde uygulanacak olan kampanya kapsamında indirimli faiz uygulayacak otomotiv firmaları: Binek araçlar: Fiat, Honda, Hyundai, Renault Mais, Toyota, Ford. Ticari Araçlar: Fiat,Ford, Isuzu, Karsan, Gaz Grup, Temsa, Otokar, BMC, Mercedes.

Taşıt kredisi kimlere verilir?

Kredi alabilmek için öncelikle “Taşıt kredisine kimler başvurabilir?” sorusunu doğru bir şekilde cevaplamak gereklidir. Başvurularınızın bankanız tarafından incelenmesi ve sonrasında kabul görmesi içinse 18 yaşını doldurmanız, yani reşit olmanız ilk şart.

Taşıt kredisi başvurusu kaç günde sonuçlanır?

3- Taşıt kredisi kaç günde çıkar? İhtiyaç kredilerinde olduğu gibi kredibilitenize ve bankaların çalışma prensiplerine bağlı olarak bu süreç aynı gün veya ortalama 2 iş günü içinde sonuçlanmaktadır.