Oğlak burcu 2021 de neler olacak?

İçindekiler:

  1. Oğlak burcu 2021 de neler olacak?
  2. Dolunay Oğlak burcunu nasıl etkileyecek 2021?
  3. Kova burcu 2021 de neler olacak?
  4. Oğlak burcu kadını hangi erkekle anlaşır?
  5. Boga burcu 2021 de neler bekliyor?
  6. Oğlak burcu nasıl erkeklerden hoşlanır?
  7. Oğlak burcu kadını duygularını belli eder mi?
  8. Oğlak burcu aşk hayatı nasıl olur?

Oğlak burcu 2021 de neler olacak?

Siz Oğlak'lar oldukça zor ve kısıtlayıcı geçen iki yıldan sonra, 2021'de çok daha olumlu, geliştirici deneyimler yaşayacaksınız. Satürn'ün burcunuzu terk etmesi ile birlikte üstünüzdeki yüklerin hafiflediğini ve daha olumlu düşünceler geliştirebileceğinizi söyleyebiliriz.

Dolunay Oğlak burcunu nasıl etkileyecek 2021?

Oğlak burcunda ortalığı kasıp kavuran, iddialı bir Dolunay meydana gelecek! Dolunay döngüsü, bir dönem önce başlayan olayların daha da tırmanacağını işaret ediyor. Aynı zamanda yerine getirilmesi gereken vaatleri izlemeye alacak. Duygusal tarafımız tetiklenirken, daha fazla üretken olacağız.

Kova burcu 2021 de neler olacak?

Yılın başında Satürn ve Jüpiter'in kavuşumu ve uzun bir süre birlikte hareket etmesi ile büyük dönüşümü 2021 yılının başlarında hissedeceksiniz. 11 Şubat'ta Kova burcunda gerçekleşecek yeni ay ile hayatınızdaki tüm başlangıçlara başlıyor olacaksınız. Bu yıl size üst vaatlerde bulunmak doğru olmaz.

Oğlak burcu kadını hangi erkekle anlaşır?

Oğlak burçları en iyi yengeç ve başak burçları ile anlaşır. Enerjisinin bu kadar tuttuğu burçlara her zaman mesaj atma olasılıkları daha yüksektir. Yengeç burcunun duygusal ve sahiplenici yapısı oğlak burcunun daha önce göstermekten korktuğu duyguları dışarı çıkarmasına yardımcı olur.

Boga burcu 2021 de neler bekliyor?

Boğa burcunu 2021'de neler bekliyor? Bu yıl gezegensel durumlarınız profesyonel yaşamınızı desteklemeye devam edecek. Bu durum içinde yaşamınızda sizin de beklemediğiniz bir büyümeye doğru gideceksiniz. Büyüyeceksiniz ve kariyerinizde çok başarılı olacaksınız.

Oğlak burcu nasıl erkeklerden hoşlanır?

Oğlak burcu kadınları; yakışıklı, duyguları önemseyen, romantik, sakin, mahremiyete değer veren, aşırı şekilde davranmayan erkeklerden hoşlanır.

Oğlak burcu kadını duygularını belli eder mi?

Oğlak kadınları, dışarı pek yansıtmasa da içten içe romantizme aşıktır. Doğal olarak da kendine benzeyen ve duygusal yapısını hissettirebilen erkeklerden hoşlanırlar. Özel yaşam, oğlak burcu kadınının olmazsa olmaz prensipleri arasında yer alır.

Oğlak burcu aşk hayatı nasıl olur?

Oğlak burcu aşk hayatında sağlam ilişkiler yaşamak ister. Ciddi ilişkilerin burcu olan oğlak burcu aşk hayatında da düzen ve istikrar ister. Oğlak burcu aşk hayatında da soğuk ve mesafelidir. Ancak tüm bu tutumunun aksine oldukça sadık bir yapıya sahip olan oğlak burcu aşk hayatında kalıcılık arar.