Istanbul bursa arabalı vapur kaç lira?

İçindekiler:

  1. Istanbul bursa arabalı vapur kaç lira?
  2. Arabalı feribot kaç para?
  3. Istanbul bursa feribotla nasıl gidilir?
  4. Bursadan istanbula feribotla nasıl gidilir?
  5. Yenikapı Bursa arabalı vapur kaç saat?
  6. Çanakkale Feribotu kaç TL?
  7. Bozcaada arabalı vapur ne kadar?
  8. Istanbuldan Mudanyaya feribotla nasıl gidilir?
  9. Bursa Feribot nereye gidiyor?
  10. İDO Bursa Kadıköy kaç dakika?

Istanbul bursa arabalı vapur kaç lira?

Yenikapı - Bursa araç geçişi 69 TL araç içi yolcu 15 TL'den başlayan fiyatlarla sizlere sunulmaktadır. Siz de bu indirimlerden yararlanmak için yenikapı ido bileti sayfamızdan seferleri sorgulayabilirsiniz.

Arabalı feribot kaç para?

Eskihisar Topçular feribot ücreti 2021 itibariyle otomobiller için tek yön 95 TL olarak belirlenirken gidiş dönüş ücreti 180 TL olarak belirlendi. 24 saat boyunca sefer yapılmaktadır.

Istanbul bursa feribotla nasıl gidilir?

İstanbulBursa arası seyahat edecek yolcular için deniz yolu ile ulaşım seçeneği bulunmaktadır. İDO ve BUDO'nun düzenlediği seferler ile Yalova, Mudanya ve Güzelyalı feribot iskelelerine ulaşım sağlanmaktadır. Pendik ve Yenikapı olmak üzere iki farklı noktadan hareket eden feribot seferlerini İDO düzenlemektedir.

Bursadan istanbula feribotla nasıl gidilir?

İstanbul – Bursa arası seyahat edecek yolcular için deniz yolu ile ulaşım seçeneği bulunmaktadır. İDO ve BUDO'nun düzenlediği seferler ile Yalova, Mudanya ve Güzelyalı feribot iskelelerine ulaşım sağlanmaktadır. Pendik ve Yenikapı olmak üzere iki farklı noktadan hareket eden feribot seferlerini İDO düzenlemektedir.

Yenikapı Bursa arabalı vapur kaç saat?

Yenikapı Bursa feribot seferleri yaklaşık 1 saat 35 dakika sürmektedir. İdo Yenikapı Feribot İskelesinden kalkan gemiler Bursa merkeze 25 km uzaklıktaki Mudanya İlçesinin Güzelyalı Mahallesinde bulunan feribot iskelesine varır. Seferler bu iki iskele arasında yapılır.

Çanakkale Feribotu kaç TL?

ÇANAKKALE – ECEABAT FERİBOT ÜCRETLERİ
ÇANAKKALE – ECEABAT
Motor(150 cc üstü)13.00 TLGünübirlik Büyük Motor (150cc üstü)
Otomobil Günübirlik52.5 TL1-3,5 Ton Kamyonet
Minibüs(8-18 Kişi)55.00 TLMidibüs(19-32 Kişi)
Tır140.00 TLOtobüs
6 satır daha

Bozcaada arabalı vapur ne kadar?

Bozcaada Feribotu Araçla Geçiş Ücretleri 2020 Bu durum hem yayalar hem araçlar için geçerlidir. Bozcaada feribot ücretleri 2019 yılında güncel tarife ile Gestcart öğrenci 2,5 TL, yolcu 11 TL, otomobil 110 TL, Gestcart indirimli yolcu 9 TL'dir.

Istanbuldan Mudanyaya feribotla nasıl gidilir?

Mudanya'ya arabanızı da götürmek isterseniz İDO arabalı vapurdan bilet alabilirsiniz. Kadıköy ve Yenikapı'dan kalkan İDO'lar 1 saat 50 dakikalık bir yolculuk sonrası Güzelyalı İskelesi'ne yanaşmaktadır. Buradan dolmuşlar ile Mudanya'ya 10 dakikada geçebilirsiniz.

Bursa Feribot nereye gidiyor?

İdo Yenikapı Feribot İskelesinden kalkan gemiler Bursa merkeze 25 km uzaklıktaki Mudanya İlçesinin Güzelyalı Mahallesinde bulunan feribot iskelesine varır. Seferler bu iki iskele arasında yapılır.

İDO Bursa Kadıköy kaç dakika?

Bursa Güzelyalı - Kadıköy İDO Seferleri. Bursa Güzelyalı - Kadıköy İDO Biletleri Bilet.com'da!
TarihFeribot TipiSefer Süresi
02.10.2021SB1 sa 55 dk
03.10.2021SB1 sa 55 dk
03.10.2021SB2 sa 35 dk
27 satır daha