Trendyol binası nerede?

İçindekiler:

  1. Trendyol binası nerede?
  2. Trendyol a nasıl ulaşabilirim?
  3. Trendyol Express sahibi kim?
  4. Trendyol Kargocular ne kadar kazanıyor?
  5. Trendyol da satıcıyla nasıl iletişime geçilir?
  6. Trendyol almanyada var mı?
  7. Trendyol Go araçlı kurye ne kadar kazanır?
  8. Trendyol Hızlımarket nedir?
  9. Trendyol asistan nasıl açılır?
  10. Trendyol PTT ile calisiyor mu?
  11. Trendyol PTT iade nasıl yapılır?

Trendyol binası nerede?

Trendyol genel merkezi "SM Grup Danışmanlık İletişim ve Satış Ticaret A.Ş. Maslak Mah. Büyükdere Cad. Noramin İş Merkezi NO:237/6 34398 Sarıyer/İstanbul" adresinde yer almaktadır.

Trendyol a nasıl ulaşabilirim?

Cumartesi günleri 10: 00-24: 00 ve pazar günleri 10: 00-17: 00 arasında hizmet vermektedir. Doğrudan Trendyol çağrı merkezine bağlanmak için 02 00'ı arayabilirsiniz. İletişim kurmadan önce yaşadığınız sorunlar ile ilgili olarak Sıkça Sorulan Sorular bölümünü inceleyebilirsiniz.

Trendyol Express sahibi kim?

Demet Mutlu Türk teknoloji girişimcisi, Trendyol grubunun kurucusu ve yönetim kurulu başkanıdır.

Trendyol Kargocular ne kadar kazanıyor?

Trendyol kuryesi olarak herhangi bir sermaye gereksinimi olmaksızın kendi aracınızla çok para kazanabilirsiniz. Trendyol teslimatı için aracınızı kiralayabilirsiniz. Teslimat başına 3-4 TL kazanabilir, böylelikle ayda 5-10 bin TL arası kazanç sağlayabilirsiniz. Araçla kurye sisteminin adı Trendyol Expresstir.

Trendyol da satıcıyla nasıl iletişime geçilir?

Trendyol ürünleri hakkında destek ve yardım almak için Trendyol müşteri hizmetleri ile iletişime geçebilirsiniz. Trendyol müşteri hizmetlerine ulaşmak için 02 numaradan ulaşabilirsiniz.

Trendyol almanyada var mı?

Trendyol, Almanya'ya siparişleri beş gün içerisinde teslim vaadiyle yola çıkıyor. Trendyol.de adresinde fiyatların tamamı euro cinsinden listeleniyor. Trendyol.de üzerinden verilen siparişlerde kargonun da bedava olduğunu belirtelim.

Trendyol Go araçlı kurye ne kadar kazanır?

Trendyol kuryesi olarak, herhangi bir sermayeye ihtiyaç duymadan kendi aracınızla çok para kazanabilirsiniz. Aracınızı Trendyol teslimatı için kiralayabilirsiniz. Teslimat başına 3-4 TL, ayda 5-10.000 TL kazanabilirsiniz. Araç ile kuryeliğin adı Trendyol Express olarak geçiyor.

Trendyol Hızlımarket nedir?

Trendyol'un "Hızlı Market" adını verdiği özellik, piyasadaki oyuncuların dışında bir modele sahip. ... Trendyol kullandığı görsellerde marketlerin saat 00:00'a kadar açık olacağı yazsa da uygulama üzerinden market seçerken saat aralığının 9:30-21:30 olarak göründüğünü de belirtelim.

Trendyol asistan nasıl açılır?

Trendyol uygulaması üzerinde 'Trendyol Asistan' üzerine tıklayarak, sorununuz olan seçeneğe tıklayarak kolaylık ile sorununuzu çözebilirsiniz. Orada yoksa 'Canlı Destek' alabilirsiniz. Ya da 'Yardım' butonunu kullanarak oradaki birkaç soru işinizi görüyor ise hızlı şekilde bilgi alabilirsiniz.

Trendyol PTT ile calisiyor mu?

Siparişlerinizi Trendyol kargo otomatları, PTT Kargomatları, YK Plus kargo otomatları ve Aras Kargo kargo otomatlarından teslim alabilirsiniz.

Trendyol PTT iade nasıl yapılır?

İade Koşulları
  1. trendyol.com ve mobile uygulamalarda yer alan "Hesabım" bölümünden “Siparişlerime” gidin.
  2. “Sipariş detay” butonuna basın ve siparişinizin detaylarını görüntüleyin.
  3. Kolay iade butonuna basın.
  4. İade edilecek ürün ve iade nedeni seçin. ...
  5. Birden fazla kargo seçeneği çıktığı durumda kargo seçiminizi yapın.
Daha fazla öğe...