Yengeç burcunun özelliği nelerdir?

İçindekiler:

  1. Yengeç burcunun özelliği nelerdir?
  2. Yengeç burcu kadınların özellikleri nelerdir?
  3. Yengeç burcu erkeği özellikleri nelerdir?
  4. Yengeçin anlamı ne?
  5. Yengeç burcunun fiziksel özellikleri nelerdir?
  6. Yengeç burcu kadını ilgiden hoşlanır mı?
  7. Yengeç burcu erkeği fiziksel olarak nasıl kadınlardan hoşlanır?
  8. Yengeç burcunun uğurlu sayısı kaç?
  9. Yengeç burcu kadını nasıl etkiler?

Yengeç burcunun özelliği nelerdir?

Yengeç burcu günümüzde 22 Haziran ile 23 Temmuz arasında doğan kişilerdir. Yengeç burcu olan kişiler genel olarak hayatlarındaki her konuda aşırı derecede alıngan, hassas ve de kuruntulu olan kişilerdir. ... Yengeç burcu olan kişiler duygusallıkları ve de duyarlılıkları ile tanınırlar.

Yengeç burcu kadınların özellikleri nelerdir?

Oldukça sevgi dolu olan yengeç burcu kadını oldukça duygusaldır. Bunun yanı sıra her şeyi çok severler. Yengeç burcu kadını da kimse hakkında art niyetli düşünmeden anaç bir tavır ile yaklaşırlar. Yengeç burcu kadını duygusal olduğu kadar melankolik bir yapıya da sahiptir.

Yengeç burcu erkeği özellikleri nelerdir?

Hisler konusunda çok hassas olan yengeç burcu erkekleri; sevecen, nazik, anlayışlı, ileri görüşlü ve yumuşak kalplidir. Yengeç burcu erkeği, güvenilir bir yapıya sahiptir. Bununla beraber yengeç burcu erkekleri genellikle empati kurabilen, karşısındakinin ne hissettiğini düşünebilen bir karaktere sahiptir.

Yengeçin anlamı ne?

i. (Eski Türk. yenggeç) Ayaklarının ilk çifti kıskaç hâlinde gelişmiş olan, eti için avlanan, suda yaşayan eklem bacaklı böcek: Örümceklerin her biri hemen yengeç büyüklüğünü almış (Ahmed Midhat Efendi).

Yengeç burcunun fiziksel özellikleri nelerdir?

Gerçek Yengeç Burcu insanı fiziksel olarak; soluk, beyaz tenli, orta ve kısa boylu, yuvarlak yüzlüdür. Gözleri genelde gri veya mavi gözlüdür. Saçları mat ve kahverengi olur.Yengeç kadınları tartışmasız çok güzeldirler. Ay gezegenini simgeleyen güzel yüzleri vardır.

Yengeç burcu kadını ilgiden hoşlanır mı?

Yengeç burcu kadınlar, arkadaşları tarafından sevilen ve saygı duyulan erkeklerden etkilenir ve hoşlanmaya başlarlar. Ayrıca, kendisine güvenen, bakımına dikkat eden, modayı oldukça yakından takip eden erkeklerden de hoşlanırlar.

Yengeç burcu erkeği fiziksel olarak nasıl kadınlardan hoşlanır?

Yengeç burcu erkeği fiziksel olarak nasıl kadınlardan hoşlanır sorusunun birincil yanıtı, kesinlikle keskin insanlardan değil, naif insanlardan şeklinde verilir. O, sevimli yüz hatları olan, orta ya da kısa boylu, etine dolgun, anaç kadınları benimser.

Yengeç burcunun uğurlu sayısı kaç?

Uğurlu günü: Pazartesi. Uğurlu sayı: 2, 4, 12, 456, 9742. Uğurlu taşı: Yakut ve Aytaşı.

Yengeç burcu kadını nasıl etkiler?

Yengeç burcu kadınları çok duygusal bir karaktere sahiplerdir. Kendisine değer verilmesine bayılır bu nedenle kendini özel hissettirecek bir erkek aralar hep. Güven ve aile hayatı onlar için çok önemlidir. Gözü dışarıda olan erkeklerden hiç hoşlanmazlar, kendilerinde güven hissi uyandıracak erkeklerden etkilenirler.