Ilişki Macunu nedir?

İçindekiler:

  1. Ilişki Macunu nedir?
  2. Mesir macunu cinsel gücü artırır mı?
  3. Mesir macunu cinsel isteği arttırır mi?
  4. Mesir macunu ne kadar sürede etki eder?
  5. Mesir macunu günde kaç kaşık yenmeli?
  6. Mesir macunu ne işe yarar Cinsel?

Ilişki Macunu nedir?

Padişah macunu, zengin içeriği ve birbirinden önemli özellikleri ile çok tercih edilen, cinsel gücü arttırıcı bir ürün olarak kullanılıyor. ... Padişah macunu olarak da tabir edilen mesir macunu, ismini Mesir Bayramlarında Manisa'da Sultan Camii'nin minarelerinden halka dağıtılan, ilaç olarak kullanılan macundan almıştır.

Mesir macunu cinsel gücü artırır mı?

Kış aylarıyla birlikte mikrop kırıcı özelliği nedeniyle, mesir macununa olan ilgi artıyor. Şifa kaynağı olduğu bilimsel olarak da kanıtlanan Mesir macunu içeriğindeki 41 çeşit baharatla hem hastalıklardan koruyor hem de afrodizyak etkisiyle cinsel aktiviteyi artırıyor.

Mesir macunu cinsel isteği arttırır mi?

Duyunca şaşıracağınız belki de bilmediğiniz faydaları... Özellikle baharın gelişiyle birlikte yenilmesi tavsiye edilen mesir macununun, hormonları harekete geçirdiği, prostat ve cinsel gücü arttırıcı özelliği bulunduğu belirtiliyor.

Mesir macunu ne kadar sürede etki eder?

Kullanıcı deneyimlerini baz alacak olursak Epimedium Force kullananlar macunun 30 dakika içinde etkisini göstermeye başladığını dile getiriyorlar. Etkisini göstermeye başadıktan sonra bu etkiyi 12 saat süresince hissettiğini söyleyen de var 72 saat boyunca kendisini iyi hissettiğini söyleyenler de..

Mesir macunu günde kaç kaşık yenmeli?

'Mesir macunu ne zaman yenir, ne kadar yenmeli' gibi soruları merak ediyorsanız; mesir macununu sabah ve akşam olmak üzere günde 2 defa bir tatlı kaşığı oranında tüketmeniz uygun olacaktır. Ancak diyabet hastasıysanız mesir macununu doktorunuza danışarak tüketebilirsiniz.

Mesir macunu ne işe yarar Cinsel?

Soğuk algınlığı tedavisine destek verir ve balgam söktürücü etkisi bulunur. İçerdiği baharatların bazılarının etkisiyle ağrı gidericidir ve romatizmal rahatsızlıkları olanları rahatlatır. Kabakulak gibi bulaşıcı hastalıklara karşı önlem alınmasına yardım eder. Bazı cilt bozukluklarına ve egzamaya karşı etkilidir.