PTT adıma posta var mı?

İçindekiler:

  1. PTT adıma posta var mı?
  2. PTT kargo nasil takip ederim?
  3. PTT kargom şu an nerede?
  4. PTT barkod sorgulama nasıl yapılır?
  5. Kargo nasil takip edilir?
  6. PTT kargo Takip barkod numarası nasıl yazılır?
  7. PTT kargo ne zaman gelir?
  8. Kargonun nerede olduğunu nasıl öğrenebilirim?
  9. PTT adıma mektup var mı?
  10. PTT adıma gelen tebligatı nasıl öğrenebilirim?
  11. Kargonun barkod numarası nerede yazar?
  12. PTT kargo numaramı nasıl öğrenebilirim?
  13. Sipariş numarası ne demek?
  14. Kargo takip kodunu nasıl öğrenebilirim?
  15. PTT kargo Uşak Kargom Nerede?
  16. Barkod numarası nasıl verilir?
  17. PTT kargo en geç kaç günde gelir?
  18. PTT kargo şubede ne kadar bekler?
  19. PTT kargo teslim alınmazsa ne olur?
  20. Yurtiçi Kargo gönderi takip no nasıl öğrenilir?

PTT adıma posta var mı?

PTT İsimden (Barkodsuz) Kargo Sorgulaması Nasıl Yapılır? 4 numaralı çağrı merkezini arayın. (GSM Hattınıza ait paketinizin her yöne limitinden yararlanabilirsiniz.) Ardından müşteri temsilcisine bir zaman aralığı belirterek (son bir hafta gibi) adınızı, soyadınızı ve adresinize ait il/ilçe bilgisini aktarın.

PTT kargo nasil takip ederim?

Bilgisayar ya da akıllı cihazlarınızdan PTT resmi internet sayfasına giriş yapın. kategorisinden “Gönderi Takibi” yazısına basın. güvenlik kodu bilgilerinin girilmesi beklenir. “sorgula” seçeneğine basın.

PTT kargom şu an nerede?

Kargo takibi yapabileceğiniz son yol ise PTT Kargo'yu telefon ile aramaktır. 4 telefon numaralı çağrı merkezini arayarak kargo sorgulama işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Ayrıca PTT tarafından 08 telefon numarasında işitme ve konuşma engelliler için görüntülü konuşma hizmeti sunulmaktadır.

PTT barkod sorgulama nasıl yapılır?

Eğer gönderinize ait barkod numarasını bilmiyorsanız; gönderinizin durumu hakkındaki bilgileri PTT kargo takip isimle sorgulama hizmeti sayesinde elde edebilirsiniz. Bunun için yapmanız gereken 4 numaralı PTT müşteri hizmetlerini aramak.

Kargo nasil takip edilir?

Teknolojinin gelişmesiyle birlikte kargo şirketlerinin kargoyu yollamanız ardından size verilen kağıtta kargo takip numarası yer almaktadır. Kargo takip numarasını bir yere kaydederek internet üzerinden hangi kargo şirketiyle gönderim yaptıysanız sitesine girerek takibini gerçekleştirebilirsiniz.

PTT kargo Takip barkod numarası nasıl yazılır?

İnternet üzerinden belirtilen PTT gönderi takibi adresine giriş yapılmalıdır. Gönderi takip bölümünde ekranın üst köşesindeki kutucuğa gönderi barkod numarası girilmelidir. Barkod numarasını girerken harflerin büyük olarak yazılması gerekir. Barkod numarasının altında bulunan güvenlik kod numarasının girilmesi gerekir.

PTT kargo ne zaman gelir?

PTT kargoyla gönderilen gönderiler kişilerin göndereceği adrese bağlı olarak teslimat süresini etkileyebiliyor. Genellikle 2 ile 3 iş günü arasında kargoların teslimatı yapılıyor.

Kargonun nerede olduğunu nasıl öğrenebilirim?

Kargomun nerede olduğunu nasıl takip edebilirim?
  1. Web sitemizin “Gönderi Takibi”) modülü üzerinden. ...
  2. Çağrı Merkezimizi (444 99 99 ) arayarak kargonuzun nerede olduğunu öğrenebilirsiniz.
  3. Mobil Servislerimiz 'den faydalanarak kargonuzun nerede olduğunu öğrenebilirsiniz.

PTT adıma mektup var mı?

PTT mektup sorgulama yapabilmek için www.gonderitakip.ptt.gov.tr adresi üzerinde 13 haneli barkod numarasının yazılması gerekmektedir. Yazılan numara ile arama yapıldığında tıpkı kargo takibi gibi mektup takibi de yapılabilmektedir.

PTT adıma gelen tebligatı nasıl öğrenebilirim?

Vatandaşlar taraflarına gönderilen kargo tebligatları barkod numarasını girerek internet üzerinden hızlıca kontrol edebilmektedirler. PTT sitesi üzerinden kargo tebligat sorgulamak için; l İnternet üzerinden gonderitakip.ptt.gov.tr adresine gidin.

Kargonun barkod numarası nerede yazar?

Gönderi takip bölümünde ekranın üst köşesindeki kutucuğa gönderi barkod numarası girilmelidir. Barkod numarasını girerken harflerin büyük olarak yazılması gerekir. Barkod numarasının altında bulunan güvenlik kod numarasının girilmesi gerekir. Güvenlik kod numarası 3 adet harf ve 2 adet rakamdan oluşan bir numaradır.

PTT kargo numaramı nasıl öğrenebilirim?

İnternetten http://gonderitakip.ptt.gov.tr/ adresine giriş yapın. Açılan sayfada kargo takip bölümü gelerek PTT takip numarasını (barkod numarası) yazarak kargo takibi yapabilirsiniz. Kargo takip kodunu büyük ve küçük harflere dikkat ederek hatasız yazmaya özen gösterin.

Sipariş numarası ne demek?

Sipariş numarası, abonelik / uygulama içi satın alma bilgilerinizi Google Play'den kontrol etmek için benzersiz bir tanımdır. Sipariş numarası, satın alındığı e-posta hesabınızdan veya Google fatura merkezinizden kontrol edilebilir.

Kargo takip kodunu nasıl öğrenebilirim?

İnternetten alışveriş yaptıysanız bu kod, sipariş sayfasından öğrenilebilir. Bunun yanında kargonuz firmaya verildikten sonra telefonunuza takip kodu da gönderilecektir. Kodu kaybetmeniz durumunda kargo firmalarının müşteri destek hatlarını arayarak veya şubeye giderek kodunuzu öğrenebilirsiniz.

PTT kargo Uşak Kargom Nerede?

Telefon ile kargo takip öğrenmek için sadece 4 numaralı hattı aramanız ve müşteri hizmetlerine bağlanmanız yeterli olacaktır. Burada sizi müşteri temsilcisi yönlendirecektir. Ayrıca 4 numaralı hattı aradığınızda ek bir ücret alınmamakta.

Barkod numarası nasıl verilir?

Barkod numarasını girerken harflerin büyük olarak yazılması gerekir. Barkod numarasının altında bulunan güvenlik kod numarasının girilmesi gerekir. Güvenlik kod numarası 3 adet harf ve 2 adet rakamdan oluşan bir numaradır.

PTT kargo en geç kaç günde gelir?

PTT kargoyla gönderilen gönderiler kişilerin göndereceği adrese bağlı olarak teslimat süresini etkileyebiliyor. Genellikle 2 ile 3 iş günü arasında kargoların teslimatı yapılıyor.

PTT kargo şubede ne kadar bekler?

Eğer kimse yoksa haber verildiği tarihin ertesi gününden itibaren alınmak üzere PTT işyeri adresliler dâhil onbeş (15) gün bekletilir. Aksi takdirde göndericinin bilgisi dahilinde kargo çıkış şubesine iade edilir.

PTT kargo teslim alınmazsa ne olur?

Alıcı ödemeli bir kargo alıcının adresine ulaştığında alıcı kargoyu almaktan kaçınırsa kargo gönderen kişiye geri gönderilir. Yani iade prosedürü uygulanır. ... İkincisi ise alıcı ile gönderen arasında herhangi bir satış sözleşmesi olmaması ihtimalidir.

Yurtiçi Kargo gönderi takip no nasıl öğrenilir?

Eğer herhangi bir SMS gelmedi ise ilk alternatif takip kodunuzu gönderici firmaya yada kişiye sorup öğrenebilirsiniz.Bu da bir işe yaramadı ise Kargonuzun gönderici / alıcı bilgilerini belirterek Yurtiçi Kargo 444 99 99 numaralı çağrı merkezini arayarak gönderi numaranızı öğrenebilirsiniz.