Otobüsle hangi ülkelere gidilir?

İçindekiler:

  1. Otobüsle hangi ülkelere gidilir?
  2. Varan Turizm sahibi kim?
  3. Istanbul Karadağ otobüs kaç saat?
  4. Karadağ a otobüsle nasıl gidilir?
  5. Istanbuldan Montenegroya nasil gidilir?
  6. Karadağ a gitmek için neler gerekli?
  7. Karadağ için vize gerekli mi?
  8. Karadağ en ucuz nasıl gidilir?
  9. Karadağ hangi ülkelere vize istemiyor?
  10. Türkiye'den hangi ülkelere kimlikle gidilir?

Otobüsle hangi ülkelere gidilir?

Öncelikle Bulgaristan, Yunanistan, Romanya, Makedonya, Avusturya, Almanya, İsviçre, Macaristan sayılabilir. Bu ülkelerden herhangi birine seyahat etmek isteminiz durumunda uçak yolculuğunun yanı sıra otobüs ile de seyahat etme imkanınız vardır. Bazı ülkelerin birden fazla şehrine ulaşım da söz konusudur.

Varan Turizm sahibi kim?

İsim hakkı satılan Varan Turizm'in yeni sahipleri ise Lüks Karadeniz Seyahat'in sahipleri Abdullah İslam ve Fatih İslam ile ortakları Kemal Soğancı oldu.

Istanbul Karadağ otobüs kaç saat?

Otobüsle Karadağ ulaşmak yaklaşık 6 saat sürmektedir.

Karadağ a otobüsle nasıl gidilir?

Karadağ'a direkt otobüsle ulaşım yok, aktarmalı şekilde bu yolculuğu gerçekleştirebilirsiniz. Fakat bu da küçük bir Balkanlar turu yapmanızı sağlayabilir. İstanbul'dan Bulgaristan'a, oradan Sırbistan'a ve Sırbistan'dan Karadağ'a ulaşabilirsiniz.

Istanbuldan Montenegroya nasil gidilir?

THY İstanbul Atatürk Havaalanı'ndan Podgorica'ya uçuyor. Ülkede iki havaalanı var. Podgorica, Budva ve Kotor'a biraz uzak olmasına rağmen Tivat Havaalanı oldukça yakın. Maalesef Tivat'a Türkiye'den direk uçuş yok. Aktarmalı uçuş tercih ederseniz Air Serbia'yı tercih edebilirsiniz.

Karadağ a gitmek için neler gerekli?

Bu çerçevede Türkiye ve Karadağ vatandaşı olan diplomatik, hususi, hizmet ve umuma mahsus pasaport hamilleri, birbirlerinin ülkesine, her altı ay içinde ilk giriş tarihinden itibaren doksan (90) günü aşmayan bir süre için veya transit geçiş maksadıyla vize almadan girebilmektedir.

Karadağ için vize gerekli mi?

Karadağ (Montenegro) Türkiye Cumhuriyet vatandaşlarından 90 günü aşmayan seyahatlerde vize talep etmemektedir. Seyahat esnasında pasaport süresinin en az 6 ay olması gerekir.

Karadağ en ucuz nasıl gidilir?

Durum böyle olunca da Karadag en ucuz bilet denildiğinde akla ilk gelen ve önerilen yol; sınır komşusu Arnavutluk Tiran üzerinden gelmek oluyor. Zira Tiran Budva arası karayolu ile üç buçuk saat… Ve gerçekten de uçak biletleri karşılaştırıldığında Tiran'dan uçmak oldukça hesaplıya geliyor.

Karadağ hangi ülkelere vize istemiyor?

Karadağ vize politikası, Schengen Alanı'nın Vize politikasına benzer....Bir diplomatik ya da hizmet pasaportu sahibi aşağıdaki ülkelerin vatandaşları Karadağ'ı ziyaret edebilirler:

  • Ermenistan.
  • Azerbaycan.
  • Çin.
  • Gürcistan.
  • Gine.
  • İran.
  • Kırgızistan.

Türkiye'den hangi ülkelere kimlikle gidilir?

Türk Vatandaşlarının Kimlikle Seyahat Edebileceği Ülkeler

  • Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Girne, KKTC. ...
  • Gürcistan 🇬🇪 Batum, Gürcistan. ...
  • 3. Ukrayna 🇺🇦 Kiev, Ukrayna. ...
  • Moldova 🇲🇩 Doğu Avrupa'da Ukrayna ve Romanya arasında yer alan Moldova ile kimlikle seyahat dönemi 19 Şubat 2019'da başladı. ...
  • Azerbaycan 🇦🇿