Kafeler ne zaman açılır?

İçindekiler:

  1. Kafeler ne zaman açılır?
  2. Kafeler açık olacak mı?
  3. 1 Haziran kafeler açılacak mı?
  4. Istanbulda kafeler ne zaman açılıyo?
  5. Restoranlar ne zaman açılır?
  6. Internet kafeler ne zaman açılıyor?
  7. Cumartesi pazar kafeler açık mı?
  8. Kafeler kaça kadar açık Son Dakika?
  9. Nargile kafeler açılır mı?
  10. Nargileciler açık mı?
  11. Istanbul'da cafeler açılacak mı?
  12. Meyhaneler ne zaman açılacak?
  13. Kafe ve restoranlar saat kaçta açılıyor?
  14. 2021 internet kafeler açık mı?
  15. Internet kafeler Ne Zaman Açılacak 2021?
  16. Restoranlar hafta sonu açık mı?
  17. Pazar günü restoranlar kapalı mı?
  18. Paket servis saat kaça kadar?
  19. Müzikli yerler kaça kadar açık?
  20. Kafede nargile serbest mi?

Kafeler ne zaman açılır?

Cumhurbaşkanı Erdoğan Kabine Toplantısı sonrası açıklamalarda bulundu. Erdoğan, ''Yeme-içme yerleri 07.00-21.00 saatleri arasında belirlenen kurallara göre masaya servis yapabilecek, saat 24.00'e kadar paket servisini sürdürebilecek." dedi.

Kafeler açık olacak mı?

Restoran ve kafeler Pazartesi, Salı, Çarşamba, Perşembe, Cuma ve Cumartesi günlerinde 07.00-21.00 saatleri arasında açık olacak. Pazar günleri ise 07.00-24.00 saatleri arasında sadece paket servis, şeklinde faaliyet gösterebilecekler.

1 Haziran kafeler açılacak mı?

1 Haziran itibariyle hayata geçirilen kararlara göre; kafe ve restoranlar akşam saat 21.00'e kadar açık olacak.

Istanbulda kafeler ne zaman açılıyo?

İSTANBUL'DA KAFE VE RESTORANLAR NE ZAMAN AÇILACAK? Restoran, lokanta, kafeterya, tatlıcı, pastane, kıraathane, çay bahçesi gibi yerler, çok yüksek riskli iller dışında, Türkiye genelinde faaliyetlerini sabah 7 ile akşam 19 saatleri arasında, yüzde 50 kapasiteyle sürdürebileceklerdir.

Restoranlar ne zaman açılır?

Buna göre, kafe ve restoranlar 07.00-21.00 saatleri arasında belirlenen kurallara göre masaya servis yapabilecek, saat 24.00'e kadar paket servisini sürdürebilecek. Bu mekanlarda sokağa çıkma kısıtlaması olan pazar günü ise sadece paket servis hizmeti verilmeye devam edilecek.

Internet kafeler ne zaman açılıyor?

Kademeli normalleşmenin ikinci adımında pek çok iş yeri gibi internet kafeler, elektronik oyun yerleri/salonları, bilardo salonları ve benzeri mekanlar 1 Haziran itibariyle faaliyetine geri dönecek. İnternet kafe, bilardo salonu, elektronik oyun yeri, kahvehane, kıraathane gibi mekanlar 1 Haziran itibariyle açılıyor.

Cumartesi pazar kafeler açık mı?

Kafe, restoran ve lokantalar hafta içi ve cumartesi 07.00-21.00 arasında açık olacak ve masaya servis yapabilecek. Tüm gün sokağa çıkmanın yasak olduğu pazar günü ise kafe, restoran ve lokantalar 07.00-24.00 saatleri arasında çalışabilecek ve yalnızca paket servis yapılabilecek.

Kafeler kaça kadar açık Son Dakika?

Kafeler, kahvehaneler, spor salonları gibi mekanlar ise sabah 07:00 - akşam 21:00 saatleri arasında açık olacak. İçişleri Bakanlığı kademeli normalleşme genelgesinde yeme-içme yerlerine dair ayrıntılar paylaşıldı. Yeme-içme yerleri (restoran, lokanta, kafeterya, pastane gibi);

Nargile kafeler açılır mı?

İçişleri Bakanlığının genelgesine göre; faaliyet konusu "nargile salonu/kafesi" olan iş yerlerinin faaliyetlerine verilen ara yeni karar alınıncaya kadar devam edecek, hiçbir iş yerinde nargile servisi yapılamayacak.

Nargileciler açık mı?

NARGİLE KAFELER AÇIK MI? Nargile salonu ve nargile kafeler kapalı olacak, konaklama tesisleri de dahil olmak üzere hiçbir iş yerinde nargile servisi yapılmayacak. Restoran, lokanta, kafe gibi yeme içme yerlerine girişte ateş ölçümü, HES kodu sorgulama, maske takma tedbirlerine devam edilecek.

Istanbul'da cafeler açılacak mı?

İçişleri Bakanlığı'ndan 20 Kasım'da başlayan yeni tedbirlerle ilgili daha önce yayımlanan genelgede şu ifadeler kullanılmıştı; Restoran, lokanta, pastane, kafe, kafeterya gibi yeme içme yerleri 10.00-20.00 saatlerinde sadece paket servis veya "gel-al" hizmeti verecek şekilde açık olabilecek.

Meyhaneler ne zaman açılacak?

İÇKİLİ LOKANTALAR AÇILACAK AMA… Bu tarz mekanlar, ancak Türkiye tam normalleşirse mümkün. İlk açılış tarihi olarak eylül-ekim ayları gösteriliyor. Bar, meyhane, pavyon, gazinolar 1 Haziran 2021'de açılmayacak.

Kafe ve restoranlar saat kaçta açılıyor?

RESTORANLAR AÇIK MI? Kafeler, kahvehaneler, spor salonları gibi mekanlar ise sabah 07:00 - akşam 21:00 saatleri arasında açık olacak. İçişleri Bakanlığı kademeli normalleşme genelgesinde yeme-içme yerlerine dair ayrıntılar paylaşıldı. Yeme-içme yerleri (restoran, lokanta, kafeterya, pastane gibi);

2021 internet kafeler açık mı?

Kaydıyla 1 Haziran 2021 tarihinden itibaren (Pazar günleri hariç) 07.00-21.00 saatleri arasında faaliyet gösterebileceklerdir.

Internet kafeler Ne Zaman Açılacak 2021?

İNTERNET KAFELER AÇIK MI 2021? İnternet kafeler 1 Haziran 2021 tarihinden itibaren (Pazar günleri hariç) 07.00-21.00 saatleri arasında faaliyet gösterebileceklerdir.

Restoranlar hafta sonu açık mı?

- Pazartesi, Salı, Çarşamba, Perşembe, Cuma ve Cumartesi günlerinde 07.00-21.00 saatleri arasında masada servis, gel-al ve paket servis, 21.00-24.00 saatleri arasında ise sadece paket servis, - Pazar günleri ise 07.00-24.00 saatleri arasında sadece paket servis, şeklinde faaliyet gösterebileceklerdir.

Pazar günü restoranlar kapalı mı?

Tüm gün sokağa çıkmanın yasak olduğu pazar günü ise kafe, restoran ve lokantalar 07.00-24.00 saatleri arasında çalışabilecek ve yalnızca paket servis yapılabilecek. Sağlık Bakanlığı Salgın Yönetimi ve Çalışma Rehberinde uyulması gerek kurallar belirtildi.

Paket servis saat kaça kadar?

PAKET SERVİS AKŞAM SAAT KAÇA KADAR AÇIK OLACAK? Yapılan açıklamalara göre: "Restoran, lokanta ve kafeterya gibi yeme içme yerleri, sabah 07.00 ile akşam 21.00 arasında masaya servis yapılabilecek. Bu mekanlarda pazar günleri ise sadece paket servisi yapılacak.

Müzikli yerler kaça kadar açık?

1 Temmuz itibariyle başlamak üzere sokağa çıkma kısıtlamalarını tümüyle kaldırıldı. Müzikli eğlence mekanları saat 24:00'a kadar açık olacak.

Kafede nargile serbest mi?

NARGİLE KAFELER AÇIK MI? Nargile salonu ve nargile kafeler kapalı olacak, konaklama tesisleri de dahil olmak üzere hiçbir iş yerinde nargile servisi yapılmayacak. Restoran, lokanta, kafe gibi yeme içme yerlerine girişte ateş ölçümü, HES kodu sorgulama, maske takma tedbirlerine devam edilecek.