Kars Havalimanı Ani Harabeleri kaç km?

İçindekiler:

  1. Kars Havalimanı Ani Harabeleri kaç km?
  2. Kars merkezden Çıldır Gölüne nasıl gidilir?
  3. Ardahandan Çıldıra nasıl gidilir?
  4. Kars Sarıkamış nasıl gidilir?

Kars Havalimanı Ani Harabeleri kaç km?

Kars Havaalanı Ani Harabeleri arası mesafe, Kars Havaalanı Ani Harabeleri yol haritası, Kars Havaalanı Ani Harabeleri kaç saat kaç km. Kars Havaalanı Ani harabeleri arası mesafe : 48 kilometre. Kars Havaalanı Ani harabeleri arası süre : 38 dakika.

Kars merkezden Çıldır Gölüne nasıl gidilir?

Şehirlerarası otobüs, uçak, araba veya doğu ekspresi ile Kars'a gidip, Kars'tan da Çıldır Gölü'ne ulaşılabilmektedir. Kars'tan özel araç ile Çıldır Gölü'ne gitmek yaklaşık 40-45 dakika sürmektedir. Göl, iki tane ilin sınırları içinde yer alsa da toplu ulaşım açısından çok gelişmiş değildir.

Ardahandan Çıldıra nasıl gidilir?

Karayolu ile Merkez ilçesinden D-010 Otoyolu üzerinden yaklaşık 38 dakikada Çıldır'a ulaşılabilmektedir. Posof ilçesinden ise Ardahan Damal Yolunu kullanarak yaklaşık 1 saat 30 dakikada ulaşım sağlanmaktadır. Farklı olarak D-010 Otoyolu üzerinden 1 saat 40 dakikada ulaşmak mümkündür.

Kars Sarıkamış nasıl gidilir?

Kars Havalimanının şehir merkezine uzaklığı 6 km olarak bilinir. Kars havaalanından şehir merkezine halk otobüsleri ve taksi ile ulaşabilir ve eski garajdan Sarıkamış'a dolmuşlarla gidebilirsiniz. Doğu Ekspresi ile Kars'a gidebilirsiniz.