HGS bakiye sorgulama nasıl yapılır?

İçindekiler:

  1. HGS bakiye sorgulama nasıl yapılır?
  2. HGS para cezası ne kadar?
  3. HGS Ihlalli geçiş nereye ödenir?
  4. HGS bakiye Yükleme Nasıl Yapılır?
  5. HGS internetten alınır mı?
  6. HGS benzinlikten alınır mı?
  7. HGS cama yapıştırmak şart mı?
  8. HGS olmadan geçiş nasıl yapılır?
  9. HGS affı için nereye başvurulur 2021?
  10. HGS ihlal ödemesi nasıl yapılır?
  11. HGS Ihlalli geçiş nasıl ödenir?
  12. HGS ihlal ödeme nasıl yapılır?
  13. HGS bankadan nasıl ödenir?
  14. HGS en hızlı nasıl alınır?
  15. HGS ne kadar 2021?
  16. HGS yi hangi Petrollerde var?
  17. HGS nereden alınır benzinlikten?
  18. HGS plaka mı okuyor etiket mi?

HGS bakiye sorgulama nasıl yapılır?

En çok tercih edilen bir başka yöntem ise telefonla HGS bakiyesi öğrenme. Telefon ile HGS bakiye sorgulama işlemi; 4 veya 0580 460 60 60 numaralı telefonlar aranarak yapılabilir. Araç sürücüleri ayrıca, bankaların mobil uygulamalarını kullanarak, HGS bakiyelerini sorgulayabilir.

HGS para cezası ne kadar?

HGS geçiş ücreti 5 TL olan gişeden HGS etiketiniz olmadan veya yetersiz bakiye ile geçmeniz durumunda 55 TL ceza ödemeniz gerekmektedir. Kaçak geçiş yaptığınız günden 15 gün içinde hesabınıza nakit yüklemeniz durumunda , cezanız hesaba yansımaz bakiyenizden geçiş ücreti sadece kesilir.

HGS Ihlalli geçiş nereye ödenir?

İhlali Geçiş Ödemeleri İçin Ziraat Bankası ve Halkbank Şubelerine Başvurabilirsiniz. Değerli Yolcularımız, İhlalli geçiş yapan araç sahipleri, 6001 sayılı Kanun uyarınca, geçiş tarihini izleyen 15 (On beş) gün içinde geçiş ücretini cezasız ödemek için aşağıdaki bankalara başvurabilirler.

HGS bakiye Yükleme Nasıl Yapılır?

HGS Müşteri Hizmetleri Sayfasına erişmek için https://hgsmusteri.ptt.gov.tr linkine tıklayınız. PTT İşyerlerinden Etiket ve Kart tipi HGS ürünler için Nakit olarak veya Posta Çeki Hesabı üzerinden satış ve bakiye yükleme işlemi yapılmaktadır.

HGS internetten alınır mı?

Hızlı Geçiş Sistemi sayesinde otoyol ve köprülerden rahat ve hızlı geçiş yapabilirsiniz. HGS etiketinizi Akbank İnternet'ten veya dilediğiniz Akbank Şubesi'nden alabilirsiniz. Şubemize başvurarak, etiketinizi hemen teslim alıp kullanmaya başlayabilirsiniz.

HGS benzinlikten alınır mı?

HGS Nereden Alınır? HGS PTT'den, anlaşmalı bankalar ve petrol ofislerinden alınabilir.

HGS cama yapıştırmak şart mı?

Geçiş ücreti, gişelerde yer alan kameralarla belirlenen aracınızın plakasına bağlı HGS hesabından aynı gün içerisinde cezasız olarak tahsil edilecektir. Buradan etiket yapıştırmaya gerek olmadığı sonucu çıkarılabilmektedir.

HGS olmadan geçiş nasıl yapılır?

OGS/HGS etiketiniz varsa girişte ve çıkışta OGS/HGS gişelerini kullanarak ödeme yapabilirsiniz. OGS/HGS etiketiniz yoksa; girişte NAKİT gişelerinden giriş yaparak, çıkışta mutlaka NAKİT gişesine giderek işleminizi sonuçlandırmanız gerekmektedir.

HGS affı için nereye başvurulur 2021?

Peki HGS affı için nereye başvurulur 2021? HGS cezaları için af çıkacak mı? Vergi cezaları, sigorta primleri, KYK borçlarının yeniden yapılandırılmasıyla ilgili kanun Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Yasayla, borçlarını yapılandırmak isteyenler 31 Ağustos'a kadar ilgili kamu kurumarına başvuracak.

HGS ihlal ödemesi nasıl yapılır?

Borç kaydına ilişkin ödemeler T.C. Ziraat Bankası A.Ş. veya QNB Finansbank A.Ş. şubeleri ile bu bankaların internet bankacılığı sistemlerinden, igs.otoyolas.com.tr internet adresinden ihlalli geçiş sorgusu sonrasında “ödeme yap” seçeneği ile ya da OTOYOL A.Ş. Mobil Uygulaması telefona indirilerek yapılabilir.

HGS Ihlalli geçiş nasıl ödenir?

Borç kaydına ilişkin ödemeler T.C. Ziraat Bankası A.Ş. veya QNB Finansbank A.Ş. şubeleri ile bu bankaların internet bankacılığı sistemlerinden, igs.otoyolas.com.tr internet adresinden ihlalli geçiş sorgusu sonrasında “ödeme yap” seçeneği ile ya da OTOYOL A.Ş. Mobil Uygulaması telefona indirilerek yapılabilir.

HGS ihlal ödeme nasıl yapılır?

Banka yardımıyla HGS yükleme ya da ödeme yapmak için ise HGS'nin alındığı banka ile işlem yapılmalısınız. Bu işlem için HGS alınan banka şubesine giderek HGS ödeme ya da yükleme işlemi yapabilirsiniz. Veya HGS alınan bankanın internet şubesine giriş yaparak HGS ödeme ya da yükleme işlemini gerçekleştirebilirsiniz.

HGS bankadan nasıl ödenir?

hgs.pttavm.com sayfasından sadece PTT Şubelerinden alınan HGS etiketlerine yükleme yapılabilir. Bankalardan alınan HGS etiketlerine yükleme yapılamamaktadır.

HGS en hızlı nasıl alınır?

HGS NEREDEN ALINIR? HGS'yi isteyen PTT şubelerinden isteyen anlaşmalı bankalar ve petrol ofislerinden alabilirler. PTT'de HGS ilk alım ücreti 5 TL olarak belirlenmiştir.

HGS ne kadar 2021?

Peki, HGS ürünü ücreti 2021 ne kadar? PTT'nin internet sitesinde şu bilgi yer alıyor: PTT işyerleri tarafından satılan HGS ürünlerinden yapışkan tipi etiket bedeli 12,5 TL, kart tipi etiket bedeli ise 25 TL'dir. Müşterilerin satış esnasında etiket bedeline ek olarak bakiye de yüklemeleri gerekmektedir.

HGS yi hangi Petrollerde var?

HGS ANLAŞMALI PETROL İSTASYONLARI
  • PETROL OFİSİ
  • SHELL.
  • BP.
  • OPET.
  • TPPD.
  • TOTAL Yetkili İstasyonları

HGS nereden alınır benzinlikten?

HGS almak için araç ruhsatı ve kimlik belgesi yeterlidir. PTT'den, anlaşmalı benzin istsasyonları ve bankalardan alınabilir.

HGS plaka mı okuyor etiket mi?

HGS'de okuma tepeden oluyor ve plakayı okuyor. Vatandaşların yüzde 40'ı HGS etiketi olmadan geçiş yapmış bu yüzden plakaya bakılıyor. Etiketten araca ait bilgiler var. O bilgiler ve plaka ile doğrulanıyor.