Araç muayenesi açık mı?

İçindekiler:

  1. Araç muayenesi açık mı?
  2. Muayeneden geçmeyen araba kaç gün süresi var?
  3. Araç muayene istasyonları tam kapanmaya dahil mi?
  4. Araç muayene için izin gerekiyor mu?
  5. Araç muayene tekrarı randevusu nasıl alınır?
  6. Araç Muayene tekrarında geçmezse ne olur?
  7. Araç 2 muayeneden geçmezse ne olur?

Araç muayenesi açık mı?

Koronavirüs tedbirlerindan muaf olan TÜVTÜRK, hafta içi olduğu gibi hafta sonu Cumartesi günleri de dahil olmak üzere haftanın yedi günü 08.30- 17.30 saatleri arasında hizmet vermeye devam etmektedir. TÜVTÜRK Pazar günleri ise kapalıdır.

Muayeneden geçmeyen araba kaç gün süresi var?

Muayenesi yapılan araçlar muayeneden geçemedikleri takdirde kendilerine 1 aylık süre tanınmaktadır. Aracın 1 aylık süre içerisinde eksikliklerini tamamlayıp gelmesi gerekmektedir.

Araç muayene istasyonları tam kapanmaya dahil mi?

Muayene istasyonları çalışan personeli tam kapanmada sokağa çıkma yasağından muaf olan kişiler. 29 Nisan – 17 Mayıs tarihleri arasında tüm Türkiye'de sokağa çıkma yasağı ve tam kapanma uygulanacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan Kabine Toplantısı ardından yeni yasakları açıkladı.

Araç muayene için izin gerekiyor mu?

Kişiler sahibi oldukları araçları herhangi bir adet, vekâlet veya yetki yazısı sınırlaması olmadan istedikleri kadar muayeneye getirebilirler. Trafik zabıtası tarafından getirilen veya evrakla zorunlu muayeneye sevk edilen araçlar uygulama dışındadır. Durum 1 : Ruhsat sahibi olduğum aracı muayeneye getiriyorum.

Araç muayene tekrarı randevusu nasıl alınır?

Bilgi ve randevu almak için bize 0850 222 88 88 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz.

Araç Muayene tekrarında geçmezse ne olur?

Ağır Kusurlu: Muayene tekrarında kusuru giderilmediği tespit edilen ya da bir ay içinde muayene tekrarına gelmeyen araçlardan muayene ücreti tam olarak alınır. Bir sonraki muayeneye bu raporla gelinmesi zorunludur. Eksikler giderilmediği sürece muayene tamamlanmış sayılmaz.

Araç 2 muayeneden geçmezse ne olur?

Aracınızın ağır kusurlu olarak muayeneden geçememesi durumunda size bilgi verilecek ve aracın değişmesi ya da onarılması gereken parçasının düzeltilmesi ve kontrol için tekrar geri getirilmesi istenecektir. Geri getirilme süresi ise 1 ay içerisinde olacaktır.