TurkNet Müşteri Hizmetleri ile nasıl konuşulur?

İçindekiler:

  1. TurkNet Müşteri Hizmetleri ile nasıl konuşulur?
  2. Türknet müşteri hizmetlerine direk nasıl bağlanabilirim?
  3. TurkNet müşteri temsilcisi var mı?
  4. TurkNet müşteri hizmetleri 7 24 açık mı?
  5. TurkNet nasıl iptal edilir?
  6. TurkNet müşteri numaramı nasıl öğrenebilirim?
  7. TurkNet kaç günde bağlanıyor?
  8. TurkNet hangi operatöre bağlı?
  9. TurkNet GigaFiber nerede?
  10. TurkNet müşteri numarası nasıl öğrenilir?
  11. TurkNet iptal kaç gün sürer?
  12. TurkNet modem iadesi nasıl yapılır?
  13. TurkNet abone no nerede yazar?
  14. Superonline Abone No nerede yazar?
  15. Internet kaç günde bağlanır 2020?
  16. TurkNet modem ücretli mi?
  17. TurkNet Türk Telekomun mu?
  18. TurkNet hangi altyapı kullanıyor?
  19. Türknet altyapısı nerede?
  20. Türknet GigaFiber kaç TL?

TurkNet Müşteri Hizmetleri ile nasıl konuşulur?

İletişim
  1. BİREYSEL ABONELER İÇİN.
  2. TurkNet Hızlı İşlem Hattı : 0(850) 288 80 80 (Şebeke içi ücretsiz)
  3. TurkNet Satış ve Başvuru Takip Hattı : 0(850) 288 80 81.
  4. TurkNet Çağrı Merkezi : 0(212) 703 43 71.
  5. TurkNet Fiber Satış ve Başvuru Takip Hattı: 0(850) 288 80 16.
Daha fazla öğe...

Türknet müşteri hizmetlerine direk nasıl bağlanabilirim?

Bırakmış olduğunuz kayıtlarınızla ilgili şikayetleriniz olursa, 0212 703 43 71 numaralı TurkNet Şikayet Çağrı Merkezi'ni arayabilirsiniz.

TurkNet müşteri temsilcisi var mı?

Turknet Müşteri Hizmetleri ile Hızlı Bağlanma Turknet fiber satış ve başvuru hattına 0(850) 288 80 16 numarası üzerinden oldukça kolay ve hızlı bir şekilde ulaşım sağlayabilirsiniz. Eğer siz de Turknet abonesi iseniz, Turknet fiber müşteri destek hattını 0(850) 288 10 10 numarası üzerinden arayabilirsiniz.

TurkNet müşteri hizmetleri 7 24 açık mı?

Çağrı merkezimizi Pazar hariç her gün 09:00 - 18:00 saatlerinde arayabilir müşteri temsilcilerimizden destek alabilir, diğer talepler için sesli yanıt sistemimizde işlem yapabilirsiniz.

TurkNet nasıl iptal edilir?

1- İptal talebinizi, kimliğinizin önlü arkalı fotokopisi ve Abone/Hizmet numaranızın, bulunduğu bir dilekçeyi e-posta eki ile birlikte iptal-faks@turknet.net.tr e-posta adresimize göndermeniz yeterli. Bu adrese gönderdiğiniz e-postalar, bize faks olarak gelecek.

TurkNet müşteri numaramı nasıl öğrenebilirim?

Sadece internet (yalın adsl) kullanan abonelerimiz, faturalarının sağ üst köşesinde ABONE NO alanından bu bilgiye ulaşabilirler. Ayrıca Online İşlemler sayfamıza da giriş yaparak abone numaranızı öğrenebilirsiniz.

TurkNet kaç günde bağlanıyor?

Yeni hat tesislerinde başvuruların yüzde 90'ını ortalama 5,3 günde aktivasyon işlemlerini tamamlayarak hizmetlerini kullanıma hazır hale getiriyoruz. Operatör değişikliğinde ise ortalama 4 günde abonelikleri TurkNet'e taşıyoruz. Ancak bazı durumlarda bu süreler bizim elimizde olmayan nedenlerle uzayabiliyor.

TurkNet hangi operatöre bağlı?

Türkiye'de tüm internet servis sağlayıcıları kendi fiber optik şebekeleri dışında ortak altyapı kullanır. Evlerden santrallere kadar ulaşan bakır kablo tesisatın işletmesinden ve bakımından Türk Telekom sorumludur.

TurkNet GigaFiber nerede?

TurkNet GigaFiber hizmeti şimdilik sadece İstanbul ve İzmir illerinde sunulmaktadır.

TurkNet müşteri numarası nasıl öğrenilir?

TurkNet' te tüm işlemlerinizi yapabileceğiniz abone numaranızı öğrenmek çok kolay. TurkNet'ten telefon hizmeti alıyosanız abone numaranız başında sıfır olmadan telefon numaranızdır. Sadece internet (yalın adsl) kullanan abonelerimiz, faturalarının sağ üst köşesinde ABONE NO alanından bu bilgiye ulaşabilirler.

TurkNet iptal kaç gün sürer?

İptal dilekçenizi takiben 24 saat içinde faturalamanızı durduracağız ve 7 gün içerisinde hizmetiniz otomatik olarak sonlanacak. İşleminiz tamamlandığında size SMS ile bilgi göndereceğiz.

TurkNet modem iadesi nasıl yapılır?

Para iadesi için hizmetiniz kullanıma açıldıktan sonra 30 gün içerisinde iptal dilekçenizin olduğu faksınızı bize göndermeniz yeterli. İptal işlemi konusunda ayrıntılı bilgiyi burada bulabilirsiniz. Paranızı nasıl iade edeceğiz? TurkNet ön faturalamalı bir hizmet ve faturalandırma, hizmetinizin açıldığı gün başlar.

TurkNet abone no nerede yazar?

Anlaşmalı ödeme noktaları faturanızın arkasında da yer almaktadır. Faturanızın sağ üst köşesinde bulunan “ABONE NO” alanından abone numaranıza ulaşabilirsiniz.

Superonline Abone No nerede yazar?

Superonline faturanızda Müşteri No alanında yazan 8 haneli müşteri numarası sizin müşteri numaranızdır. Aşağıdaki TURKCELL Superonline internet faturası örneğinde müşteri numarasının nerede bulunduğunu görebilirsiniz.

Internet kaç günde bağlanır 2020?

Fiber internet, ortalama 5 – 7 gün içerisinde açılmaktadır ancak bölgenin altyapı şartları, ekiplerin yoğunluğu gibi nedenlerle bu süre 30 güne kadar uzayabilmektedir.

TurkNet modem ücretli mi?

Özgür İletişim Fiber 100 paketi kapsamında eve kadar fiber (FTTH) ve yeni tesis olan aboneliklerde modemi ücretsiz olarak sunuyoruz. ... Aboneliğiniz süresince size sunulan modemi ek bir ücret ödemeden kullanabilirsiniz.

TurkNet Türk Telekomun mu?

Hayır, TurkNet ayrı şirket, Türk Telekom ayrı şirket. Biz 21 yıldır Türkiye'de alternatif telekom operatörü olarak faaliyet veriyoruz. Marka isimlerimiz benzer olduğu için bazen karıştırılabiliyor.

TurkNet hangi altyapı kullanıyor?

Türkiye'de tüm internet servis sağlayıcıları kendi fiber optik şebekeleri dışında ortak altyapı kullanır. Evlerden santrallere kadar ulaşan bakır kablo tesisatın işletmesinden ve bakımından Türk Telekom sorumludur.

Türknet altyapısı nerede?

Adana, Ankara, Antalya, Aydın, Balıkesir, Bursa, Denizli, Diyarbakır, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, Hatay, İstanbul, İzmir, Kayseri, Kocaeli, Konya, Manisa, Mersin, Muğla, Sakarya, Samsun, Sivas, Tekirdağ, Trabzon, Uşak.

Türknet GigaFiber kaç TL?

TurkNet Özgür İletişim GigaFiber 1000 olarak isimlendirdiğimiz fiber internet hizmetimizi ayda 99.90 ₺ karşılığında size ulaştırıyoruz. 1000 mbps download ve upload hızı sunduğumuz bu hizmette fiber modeminiz de ücretsiz.