Markafoni kapandı mi?

İçindekiler:

  1. Markafoni kapandı mi?
  2. Markafoni nin sahibi kim?
  3. Limango kapandı mı?
  4. Markafoni ne demek?
  5. Cafer Mahiroğlu kim?
  6. Select kimin?
  7. Limango hangi ülkenin?
  8. Cafer Mahiroğlu ne iş yapıyor?
  9. Cafer Mahiroğlu nerelidir?
  10. Halk TV sahibi kim 2020?
  11. Trendyol kaç ülkeye hizmet veriyor?
  12. Cafer Mahiroğlu Kimdir Nereli?
  13. Halk TV sahibi kim nereli?
  14. Halk TV patronu kim?
  15. Halk TV sahibi kimdir?
  16. Trendyol hangi ülkelere hizmet veriyor?
  17. Trendyolda kaç ürün var?

Markafoni kapandı mi?

Giyim ve aksesuar alanında yer alan e-ticaret sitesi Markafoni kapanıyor. 9 yıl önce yerli girişimciler tarafından kurulan daha sonra Afrikalı Naspers tarafından tamamı satın alınan şirket, 30 Haziran itibariyle operasyonlarına son vereceğini duyurdu.

Markafoni nin sahibi kim?

2008 yılında Sina Afra, Ahmet Sarı ve Tolga Tatari tarafından kurulan Markafoni 5 milyonu aşkın üyesi ile günümüzün en çok tercih edilen web tabanlı alışveriş sitelerinden biridir. 4 kişilik bir ekiple başlayan Markafoni'nin 250'den fazla çalışanı bulunmaktadır.

Limango kapandı mı?

2009 yılında Türkiye'de faaliyetlerine başlayan Alman e-ticaret sitesi Limango pazar payının yüzde 10'un altına düşmesinin ardından çekilme kararı almıştı. Şirket Türkiye pazarında 6 sene tutunarak Mart 2015'te faaliyetlerine son verdi.

Markafoni ne demek?

Markafoni, 300 bin dolarla yola çıkan, tanınmış internet yatırımcısı Sina Afra, Ahmet Sarı ve Tolga Tatari ortaklığıyla 2008 yılında kurulan bir “private shopping” sitesi. Sadece referansla üye olunabilen ve alışveriş yapılabilen bu sistem, tüm dünyayla Türkiye'de de değişti.

Cafer Mahiroğlu kim?

1966 Sivas dünyaya gelen Cafer Mahiroğlu İngiltere'deki Select isimli tekstil firmasının sahibi olarak tanınıyor. Ülkemizde ise Halk TV adlı kanalın sahibi olması ile gündem olmuştu.

Select kimin?

Türk işadamı Cafer Mahiroğlu'nun sahibi olduğu Ingiltere'nin kadın giyim markası Select, mağaza ve internet satışlarıyla büyümesini sürdürüyor. Türk işadamı Cafer Mahiroğlu'nun sahibi olduğu Ingiltere'nin kadın giyim markası Select, mağaza ve internet satışlarıyla büyümesini sürdürüyor.

Limango hangi ülkenin?

2007 yılında kurulan limango, Almanya'nın en büyük e-ticaret sitelerinden biri. Firma 2009 yılında 20 ülkede faaliyet gösteren Almanya merkezli Otto Group tarafından satın alındı. Otto Group geçtiğimiz yıl 12 milyar Euro'luk ciroya ulaştı.

Cafer Mahiroğlu ne iş yapıyor?

İş hayatına işçi olarak başlayan şimdilerde konfeksiyon sektöründe dünyaca ünlü birçok markanın tekstil üretici olan bir firmanın sahibi olan Cafer Mahiroğlu son dönemde adından Halk TV'yi satın alarak söz ettiriyor.

Cafer Mahiroğlu nerelidir?

İş adamı, 1966 yılında Sivas'da dünyaya geldi.

Halk TV sahibi kim 2020?

Digiturk, D-Smart, Vodafone TV, Türksat 3A, Türksat 4A ve internet üzerinden izlenebilmektedir. Bir süre tivibu ve Turkcell TV+ üzerinden de yayınlarını yapmıştır. Halk TV, 2020 yılının başında iş insanı Cafer Mahiroğlu tarafından satın alındı. 4 Ekim 2020'de HD yayına geçti.

Trendyol kaç ülkeye hizmet veriyor?

Türkiye'nin en büyük e-ticaret şirketlerinden Trendyol, Avrupa ülkelerinde satış yapacağı siteyi açtı. Şirket aralarında İtalya, İngiltere, Yunanistan, İspanya ve Hollanda'nın da olduğu 27 ülkede hizmet verecek.

Cafer Mahiroğlu Kimdir Nereli?

İş adamı, 1966 yılında Sivas'da dünyaya geldi. İngiltere'deki Select isimli tekstil firmasının sahibi olarak bilinen Mahiroğlu, İngilizce öğrenmek amacıyla 1980'lerin sonunda İngiltere'ye gitti.

Halk TV sahibi kim nereli?

Halk TV, 2020 yılının başında iş insanı Cafer Mahiroğlu tarafından satın alındı....
Halk TV
SahibiCafer Mahiroğlu
Genel yayın yönetmeniSuat Toktaş
Resim formatı16:9 (1080p, HDTV)
SloganHalkın kanalı
19 satır daha

Halk TV patronu kim?

Halk TV
Kuruluş
ŞirketHalk Radyo Televizyon ve Yayıncılık A.Ş.
SahibiCafer Mahiroğlu
Genel yayın yönetmeniSuat Toktaş
19 satır daha

Halk TV sahibi kimdir?

HALK TV KİMİN, SAHİBİ KİM? Halk TV'nin sahibi Cafer Mahiroğlu 'dur.

Trendyol hangi ülkelere hizmet veriyor?

Şirketin hizmet vermeye başladığı ülkeler sırasıyla; Avusturya, Belçika, Bulgaristan Hırvatistan, Çek Cumhuryeti, Danimarka, Estonya, Finlandiya, Fransa, Almanya, Yunanistan, Macaristan, İrlanda, İtalya, Letonya, Litvanya, Lüksemburg, Malta, Hollanda, Polonya, Portekiz, Romanya, Slovakya, Slovenya, İspanya, İsveç ve ...

Trendyolda kaç ürün var?

Trendyol'da moda, elektronik, ev ve mobilya, market, gıda, anne-çocuk, kozmetik gibi birçok kategoride 30 milyondan fazla ürün çeşidi bulunuyor.