Tivibu müşteri hizmetlerine nasıl ulaşabilirim?

İçindekiler:

  1. Tivibu müşteri hizmetlerine nasıl ulaşabilirim?
  2. Tivibu hangi operatör?
  3. 4 nereye ait?
  4. Türk Telekom müşteri hizmetlerine nasıl bağlanabilirim 2020?
  5. Tivibu hangi ligler var?
  6. Tivibu aylık ücreti ne kadar?
  7. Tivibu kutusunun içinde neler var?
  8. 4 neden arıyor?
  9. Türk Telekom direk müşteri hizmetlerine nasıl bağlanırım?
  10. Türk Telekom müşteri temsilcisiyle nasıl görüşebilirim?
  11. Türk Telekom Müşteri Hizmetleri hangi tuşlama?
  12. Tivibu internet gerektiriyor mu?

Tivibu müşteri hizmetlerine nasıl ulaşabilirim?

Adres
  1. Telefon: 10 00.
  2. Fax 10 10.
  3. Müşteri Hizmetleri 4.

Tivibu hangi operatör?

Sadece kampanyaya dâhil Türk Telekom mobil tarife grubunda bulunan faturalı hattını veya tanıdığına ait Türk Telekom mobil faturalı hattı referans gösteren Yeni Tivibu müşterileri faydalanabilir.

4 nereye ait?

444 0 375 bilinirliliği en yüksek numaralardan bir tanesidir. En fazla bilinen numara olan 444 0 375 numaralı hat Türk Telekom firmasının müşteri hizmetlerinin numarasıdır. Türk Telekom şirketi açıklama yaparak bu numaranın TTNET Müşteri hizmetleri haricinde başka bir numaradan arama yapılmadığını önemle duyurmuştur.

Türk Telekom müşteri hizmetlerine nasıl bağlanabilirim 2020?

Ücretsiz Sesli Yanıt Sistemleri Mobil hattınız için 9333'ü; evde internet aboneliğiniz için 02127070375'i ; ev telefonu aboneliğiniz için 08002119333'ü ücretsiz arayarak sesli yanıt sistemlerimizden işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

Tivibu hangi ligler var?

  • NBA & İngiltere Premier Lig. NBA TV ile NBA'in en çekişmeli maçları ve S Sports ile İngiltere Premier Ligi ve Serie A heyecanı Tivibu'da! ...
  • BUNDESLIGA & BUNDESLIGA 2. Avrupa'nın en büyük liglerinden olan Bundesliga ve Bundesliga 2 tüm heyecanıyla 4 sezon boyunca Tivibu Spor'da! ...
  • Orta Nokta.

Tivibu aylık ücreti ne kadar?

Türk Telekom Mobil faturalı tarifelere yeni gelen abonelere Tivibu Uydu Süper Paket ayda sadece 23,90 TL!

Tivibu kutusunun içinde neler var?

Tivibu'nun uydu kutusu içinde neler vardır? Kurulum paketi ile gelen ekipmanlar şunlardır: Hibrit Uydu Kutusu, güç kablosu, ethernet kablosu, IR Uzaktan Kumanda ve 2 adet AAA pil, HDMI ve SCART (TRRS) kablosu, kullanım kılavuzu ve garanti belgesi.

4 neden arıyor?

TTNET A.Ş. tarafından kullanılan 4 numaralı hat bu kuruluşun Müşteri Hizmetleri hattıdır. 4 numaralı hat üzerinden 7/24 Türk Telekom müşteri hizmetlerine ulaşmak olanaklıdır.

Türk Telekom direk müşteri hizmetlerine nasıl bağlanırım?

Akıllı cihazdan 5 1 500 numarası tuşlanır. Sonra robot sesi ile 6 tuşuna basın. Ardından 0 Tuşuna basarak müşteri temsilcisine bağlanın. Telefondan 4 numarasını arayın.

Türk Telekom müşteri temsilcisiyle nasıl görüşebilirim?

Türk Telekom Müşteri Hizmetleri Direk Bağlan
  1. Telefonunuzdan 93 1 444'ü tuşlayın.
  2. Ardından robot yönlendirme sesini duyduğunuzda 2'yi tuşlayın.
  3. Daha sonra 1 e basın.
  4. Son olarak da 0' ı tuşlayın.

Türk Telekom Müşteri Hizmetleri hangi tuşlama?

Yurt içinde Türk Telekom mobil hatlarınızdan yaptığınız 4 Türk Telekom Müşteri Hizmetleri aramaları yurt içi ücretlendirmesi eğer tarifenizde her yöne ya da sabit hat yönüne kullanım hakkınız var ise bu yönlerden düşer; eğer tarifenizde her yöne ya da sabit hat yönüne kullanım hakkınız yok ise tarifenizin sabit ...

Tivibu internet gerektiriyor mu?

Yerli ve yabancı kanallarla beraber filmleri de istediğiniz an seyredebileceğiniz, canlı yayını durdurup geri alabileceğiniz, dizileri kaydetmeye gerek kalmadan ulaşabileceğiniz, sosyal TV özelliklerini de bulunduran Tivibu'ya abone olmak için bir kolaylık daha yapıldı. ...