Vodafone cihaz kampanyasi nedir?

İçindekiler:

  1. Vodafone cihaz kampanyasi nedir?
  2. Vodafone tarifeye ek telefon kaç taksit?
  3. Vodafone Iphone 12 kaç taksit?
  4. Vodafone'a yeni geçenler telefon alabilir mi?
  5. Vodafone Faturalı Hat üzerine telefon nasıl alınır?
  6. Vodafone 1000 puana hangi telefon alınır?
  7. Apple iPhone 12 kaç taksit?
  8. Vodafone Faturalı Hat kaç ayda telefon alınır?
  9. Vodafone cihaz puanımı nasıl öğrenebilirim?
  10. Vodafone telefon almak için kaç ay faturalı olmak gerekir?
  11. Vodafone cihaz almak için kaç puan gerekli?
  12. Faturalı hat üzerine kaç ay sonra telefon alınır?
  13. Vodafone hattımda kaç puan var?
  14. Vodafone puanla nasıl telefon alınır?
  15. iPhone 12 Türkiye'de kaç para?
  16. Apple iPhone 11 kaç taksit?
  17. Vodafone puan kaç ayda Telefon veriyor?
  18. Vodafone cihaz puan sorgulama nasıl yapılır?

Vodafone cihaz kampanyasi nedir?

Vodagraf fotoğraf baskıdan, dijital desteğe, Online Mağaza'ya özel servislerde 15 GB hediye! Eski telefonunu getir, yenisini götür! Lansmana özel 10.000 TL'ye varan indirimler sizleri bekliyor. Ön Ödeme'li cihaz alışverişlerinize 'ye varan ek katkı Vodafone'dan!

Vodafone tarifeye ek telefon kaç taksit?

Satın alma sırasında seçmiş olduğunuz taksit opsiyonu; seçiminize göre 3.500 TL üzeri cihazlarda 3 taksit, 3500 TL altı cihazlarda 6 ay veya 12 ay taksitle Vodafone faturanıza ek olarak yansıtılır. Satın alımınızı kolaylaştırmak için her zaman mevcut tarifeniz otomatik olarak seçili gelir.

Vodafone Iphone 12 kaç taksit?

Son yasalara göre 3500 TL'nin altındaki telefonlara 12 taksit, üstündeki telefonlara da ancak 3 taksit yapılabiliyor.

Vodafone'a yeni geçenler telefon alabilir mi?

Faturalı bireysel veya şahıs esnaf Vodafone abonesi olmanız gerekmektedir. Katılmak istediğiniz cihaz kampanyasına uygun Müşteri Limit Puanına sahip olmanız gerekmektedir. ... Adınıza kayıtlı GSM numaraları üzerinden limit puanınızın yeterli olması durumda en fazla 3 akıllı telefon kampanyasına katılabilirsiniz.

Vodafone Faturalı Hat üzerine telefon nasıl alınır?

Faturaya, yani tarifeye ek telefon nasıl alınır?
  1. Kullandığınız GSM operatörünün size en yakın bayisine gidin,
  2. Bayideki görevliye cep telefonu almak istediğinizi belirtin,
  3. Görevli sizden nüfus cüzdanınızı alarak işlemi yapacak,
  4. Bütçenize uygun telefonu alarak tarifenize ek olarak ödeyebilirsiniz.

Vodafone 1000 puana hangi telefon alınır?

Birikmiş puanınız 1000 puan ise 1000 TL'lik cihaz, 6000 puan ise 6000TL ve üzeri bir cihaz almaya hak kazanmış olursunuz. Vodafone de faturalarınız her ay düzenli bir şekilde ödediğiniz zaman müşteri skoru yükselecek ve buna bağlı olarak alacağınız cihazda değişmiş olacaktır.

Apple iPhone 12 kaç taksit?

4.333,00 TL X 3 Taksit 12,999,00 TL.

Vodafone Faturalı Hat kaç ayda telefon alınır?

En az 8 ay faturalı hat kullanıyor olmak: Bu şart GSM firmalarına göre değişiyor olsa da minimum 8 ay faturalı hat kullanıyor olmanız gerekiyor.

Vodafone cihaz puanımı nasıl öğrenebilirim?

Vodafone Telefon Almak İçin Puan Sorgulama Vodafone telefon alamk için puan sorgulama işlemini ayrıca Vodafone yanımda uygulamasına giriş yaparak öğrenmeniz mümkün. Vodafone yanımda uygulaması üzerinden satın alma işlemini yaptığınızda puanınızın yeterli olup olmadığı size söyleyecektir.

Vodafone telefon almak için kaç ay faturalı olmak gerekir?

En az 8 ay faturalı hat kullanıyor olmak: Bu şart GSM firmalarına göre değişiyor olsa da minimum 8 ay faturalı hat kullanıyor olmanız gerekiyor.

Vodafone cihaz almak için kaç puan gerekli?

Vodafone puan sisteminde her 1 puan 1 TL ye karşılık gelmektedir. Örneğiniz 3000 puanı olan biri 3000 TL telefon yada cihaz alabiliyorken 6000 puanı olan biri daha yüksek fiyatlı cihaz yada telefonu alabilir.

Faturalı hat üzerine kaç ay sonra telefon alınır?

En az 8 ay faturalı hat kullanıyor olmak: Bu şart GSM firmalarına göre değişiyor olsa da minimum 8 ay faturalı hat kullanıyor olmanız gerekiyor. Bazı firmalar minimum 12 ay istiyorlar.

Vodafone hattımda kaç puan var?

Vodafone puan sorgulama işlemi için, adresinize en yakın Vodafone bayiliğini ziyaret edebilirsiniz. Bu yapacağınız görüşme neticesinde puan durumunuzu öğrenebilir ve var olan puanınız ile aylık taksit ödemeleri faturanıza yansıtılacak şekilde hangi cihazı satın alabileceğinizi öğrenebilirsiniz.

Vodafone puanla nasıl telefon alınır?

Cihaz sahibi olmak için yeterli bir puanınız bulunuyor ise en yakın Vodafone bayisine giderek cihaz satın alabilirsiniz. Birikmiş puanınız 1000 puan ise 1000 TL'lik cihaz, 6000 puan ise 6000TL ve üzeri bir cihaz almaya hak kazanmış olursunuz.

iPhone 12 Türkiye'de kaç para?

Apple'ın Eylül ayında tanıtımını yaptığı iPhone 12 Türkiye'de satışta. iPhone 12 modellerinin fiyatı 9.999 TL'den başlıyor. İşte iPhone 12 serisinin fiyatları ve özellikleri... iPhone 12, OLED özellikli 6.1 inç büyüklüğünde bir ekrana sahip.

Apple iPhone 11 kaç taksit?

Cihaz Marka/ModelAylık TaksitTaahhüt Süresi
iPhone 11 64GB2.666 TL3 Ay
iPhone 11 64GB435 TL24 Ay

Vodafone puan kaç ayda Telefon veriyor?

Vodafone'da cihaz almak için gerekli süre 8 aydır. 8 ay faturalı hat kullanmanız ve Vodafone puan yükseltme yolları ile yeterli puana sahip olmanız halinde cihaz satın almak için sahip olduğunuz taksit tutarları şu şekildedir: 500 TL altı cihazlar için tarifeye 6 ila 12 ay taksitle.

Vodafone cihaz puan sorgulama nasıl yapılır?

Cep merkezinde Vodafone puanını öğrenmek için: Cep merkezine giderek sizinle ilgilenen temsilciye puanınızı öğrenmek istediğiniz yönündeki talebinizi iletin. Cep merkezinde şahsınıza ait puan bilgisi çıkartılır. Puanınıza gören satın almanız mümkün olan telefonların bilgisi tarafınızla paylaşılır.