Gs macı saat KActa hangi kanalda?

İçindekiler:

  1. Gs macı saat KActa hangi kanalda?
  2. Galatasaray Marsilya maçı hangi kanalda saat kaçta?
  3. Galatasaray Alanyaspor maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?
  4. Galatasaray Marsilya maçı ne zaman saat kaçta?
  5. 3 Ekim Galatasaray maçı hangi kanalda?
  6. Galatasaray Rize maçı bitti mi?
  7. Galatasaray Marsilya maçı hangi kanalda yayınlanacak?
  8. Marsilya Galatasaray sifresiz hangi kanalda?
  9. Galatasaray Alanya maçı hangi statta?
  10. Lille Marsilya hangi kanalda?
  11. Galatasaray Marsilya maçı ne oldu?
  12. Çaykur Rizespor Galatasaray maçı hangi kanalda?
  13. Rize maçı hangi kanalda?
  14. Galatasaray'ın gollerini kim attı?
  15. Galatasaray Rizespor maçı nasıl bitti?
  16. Galatasaray Marsilya maçı bitti mi?
  17. Marsilya gs maci hangi kanalda?
  18. Saray Alanya maçı kaç kaç bitti?
  19. Galatasaray Marsilya Maçı kaç?

Gs macı saat KActa hangi kanalda?

Çaykur Didi Stadı'nda yapılacak maç, saat 19.00'da başlayacak. Müsabakayı hakem Ali Palabıyık yönetecek. beIN SPORTS HD1'den canlı yayınlanacak maçın skor takibi ve detaylar fanatik.com.tr'de...

Galatasaray Marsilya maçı hangi kanalda saat kaçta?

Grupta ilk maçlar sonunda sarı-kırmızılılar 3 puanla liderlik koltuğunda bulunuyor. Marsilya ise 1 puanla ikinci sırada yer alıyor. Marsilya Galatasaray maçı saat 22:00'de başlayacak, Exxen'de canlı yayınlanacak.

Galatasaray Alanyaspor maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Galatasaray'ın Türk Telekom Stadyumu'nda Alanyaspor'u konuk edeceği maç bugün saat 16.00'da başlayacak ve beIN Sports 1 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

Galatasaray Marsilya maçı ne zaman saat kaçta?

Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi'nin 2. haftasında E Grubu'nda bu akşam deplasmanda Fransa'nın Olimpik Marsilya takımıyla karşılaşacak. Marsilya kentindeki Veledrom Stadı'nda yapılacak maç TSİ 22.00'de başlayacak. Müsabakayı Polonya Futbol Federasyonundan hakem Pawel Raczkowski yönetecek.

3 Ekim Galatasaray maçı hangi kanalda?

Rizespor - Galatasaray maçı 3 Ekim Pazar günü saat 19:00'da beIN Sports 1'de canlı yayınlanacak. RİZESPOR - GALATASARAY MAÇININ HAKEMİ KİM? Rizespor ile Galatasaray arasında oynanacak mücadeleyi hakem Ali Palabıyık yönetecek. Palabıyık'ın yardımcılıklarını Serkan Olguncan ve Mustafa Sönmez yapacak.

Galatasaray Rize maçı bitti mi?

Galatasaray ve Çaykur Rizespor son olarak Süper Lig 2020-2021 Sezonu'nda tarihli mücadelede karşı karşıya geldi. Rize'de oynanan bu mücadeleyi rakip takım 4-3 kazandı. Çaykur Rizespor ile 45 maçta karşı karşıya gelen Galatasarayımız, bu müsabakaların 28'inde sahadan galip ayrıldı.

Galatasaray Marsilya maçı hangi kanalda yayınlanacak?

UEFA Avrupa Ligi E Grubu 2. maçında Marsilya ile Galatasaray kozlarını paylaşacak. 30 Eylül Perşembe günü saat 22.00'de başlayacak dev maç, Exxen'de canlı yayınlanacak.

Marsilya Galatasaray sifresiz hangi kanalda?

MarsilyaGalatasaray mücadelesi 30 Eylül saat 22:00'de, Stade Velodrome'de oynanacak. maç Exxen platformundan yayınlanacak. Platform şifreli olduğu için, sadece üyesi olanlar ve CBC Sport üzerinden maçı izleyebilecek.

Galatasaray Alanya maçı hangi statta?

Teknik direktör Bülent Korkmaz ile ilk maçını kazanan Alanyaspor ise deplasmanda puan ya da puanlar peşinde. Türk Telekom Stadı'nda yapılacak maç, saat 16.00'da başlayacak. Müsabakayı hakem Abdulkadir Bitigen yönetecek.

Lille Marsilya hangi kanalda?

LILLE - MARSILYA MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA VE HANGİ KANALDA? Lille - Marsilya maçı 3 Ekim Pazar günü saat 14:00 beIN Sports 3'te canlı yayınlanacak.

Galatasaray Marsilya maçı ne oldu?

(ÖZET) Marsilya-Galatasaray maç sonucu: 0-0 - Galatasaray (GS) Haberleri.

Çaykur Rizespor Galatasaray maçı hangi kanalda?

Rizespor - Galatasaray maçı 3 Ekim Pazar günü saat 19:00'da beIN Sports 1'de canlı yayınlanacak.

Rize maçı hangi kanalda?

Çaykur Rizespor - Galatasaray Süper Lig 8'nci hafta karşılaşması 3 Ekim Pazar günü 19.00'da oynanacak. Karşılaşma BeIN SPORTS 1'den naklen yayımlanacak. Müsabakada Ali Palabıyık düdük çalacak.

Galatasaray'ın gollerini kim attı?

Sarı-kırmızılıların gollerini Van Aanholt ve Lauenborg (K.K) kaydetti. Galatasaray maça, Muslera, Boey, Luyindama, Alpaslan, Van Aanholt, Taylan, Berkan, Feghouli, Babel, Kerem, Diagne ilk 11'iyle başladı.

Galatasaray Rizespor maçı nasıl bitti?

Çaykur Rizespor ile Galatasaray'ın karşılaşmasında 5 gol, kırmızı kart ve penaltı çıktı. Mücadele sarı-kırmızılı takımın 3-2'lik galibiyetiyle sona erdi.

Galatasaray Marsilya maçı bitti mi?

(ÖZET) Marsilya-Galatasaray maç sonucu: 0-0 - Galatasaray (GS) Haberleri.

Marsilya gs maci hangi kanalda?

Bu akşam Velodrome Stadı'nda oynanacak Marsilya-Galatasaray maçını Polonyalı hakem Pawel Raczkowski yönetecek. TSİ 22.00'de başlayacak ve Exxen'den naklen yayınlanacak 90 dakikanın canlı skor takibi haberimizde olacak.

Saray Alanya maçı kaç kaç bitti?

Galatasaray - Alanyaspor: 0-1.

Galatasaray Marsilya Maçı kaç?

Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi E Grubu 2. maçında Fransa'da Marsilya'ya konuk oldu. Marsilya - Galatasaray maçı 0-0'lık beraberlikle sonuçlandı.