Fenerbahçe Beko Basketbol Maçı saat Kaçta Hangi Kanalda?

İçindekiler:

  1. Fenerbahçe Beko Basketbol Maçı saat Kaçta Hangi Kanalda?
  2. Fener basket maçı kaçta hangi kanalda?
  3. Fenerbahçe Beko Khimki maçı saat kaçta?
  4. Eurolig Fenerbahçe maçı kaçta?
  5. Fenerbahçe Beko Kizilyildiz maçi hangi kanalda?
  6. Fenerbahce Beko Petkim macı hangi kanalda?
  7. Fenerbahçe Galatasaray basketbol maçı hangi kanalda saat kaçta?
  8. Fener hazırlık maçı hangi kanalda?
  9. Fenerbahçe Khimki maçını hangi kanal veriyor?
  10. Olympiakos Fenerbahçe maçı hangi kanalda saat kaçta?
  11. Fenerbahce giresun macı KActa?
  12. EuroLeague Maçları Hangi Kanalda?
  13. GS maçını hangi kanal veriyor?
  14. Antalyaspor Fenerbahçe maçı hangi kanalda?
  15. Fenerbahçe'nin hazırlık maçı var mı?
  16. Fener hazırlık maçı kaç kaç?
  17. Galatasarayın Maçı Kaçta Hangi Kanalda?
  18. Olympiakos Fenerbahçe maçı şifresiz hangi kanalda?
  19. Olympiakos Fenerbahçe maçı ne zaman?
  20. Fenerbahçe Giresun maçını hangi kanal veriyor?

Fenerbahçe Beko Basketbol Maçı saat Kaçta Hangi Kanalda?

Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımı, THY Avrupa Ligi'nde 2021-2022 sezonunun ilk haftasında Sırbistan temsilcisi Kızılyıldız mts'yi konuk edecek. Fenerbahçe Ülke Spor ve Etkinlik Salonu'nda yapılacak maç, saat 20.45'te başlayacak. Maçı beIN Sports 3 canlı yayınlayacak.

Fener basket maçı kaçta hangi kanalda?

Anadolu Efes ile Fenerbahçe Beko, ING Basketbol Ligi play-off serisinin üçüncü maçı için yarın karşı karşıya gelecek. Ülker Spor ve Etkinlik Salonu'nda oynanacak karşılaşma, saat 19.30'da başlayacak. Müsabaka Tivibu Spor ve TRT Spor'dan naklen yayımlanacak.

Fenerbahçe Beko Khimki maçı saat kaçta?

Fenerbahçe Beko Basketbol Takımı, THY Avrupa Ligi'nin 23. haftasında yarın deplasmanda Rusya'nın Khimki ekibiyle karşı karşıya gelecek. Başkent Moskova'daki Mytishchi Arena'da oynanacak müsabaka TSİ 20.00'de başlayacak.

Eurolig Fenerbahçe maçı kaçta?

Fenerbahçe Beko, THY Euroleague'in 31. haftasında bugün deplasmanda Olimpiakos ile karşılaşacak. Başkent Atina'daki Barış ve Dostluk Spor Salonu'nun ev sahipliği yapacağı karşılaşma, TSİ 22.00'de başlayacak ve beIN SPORTS 3'ten naklen yayımlanacak.

Fenerbahçe Beko Kizilyildiz maçi hangi kanalda?

Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımı, EuroLeague'de 2021-2022 sezonunun ilk maçında bu akşam 20.45'te Sırbistan temsilcisi Kızılyıldız'ı konuk edecek. Ülker Spor ve Etkinlik Salonu'nda yapılacak maç, saat 20.45'te başlayacak. Karşılaşma beIN Sports 3 kanalından canlı yayınlanacak.

Fenerbahce Beko Petkim macı hangi kanalda?

Fenerbahçe Beko, ING Basketbol Süper Ligi'nin ikinci haftasında bugün Aliağa Petkim Spor'u konuk edecek. 20.15'te Ülker Spor ve Etkinlik Salonu'nda oynanacak mücadeleyi Tivibu Spor canlı yayınlayacak.

Fenerbahçe Galatasaray basketbol maçı hangi kanalda saat kaçta?

SAAT KAÇTA VE HANGİ KANALDA? Fenerbahçe Beko - Galatasaray maçı 4 Mayıs Salı günü saat 18:00'de Tivibu Spor 2'den canlı olarak yayınlanacak.

Fener hazırlık maçı hangi kanalda?

Saat 19:00'da başlayacak olan maç Fenerbahçe - Greuther Fürth maçı TRT Spor'dan canlı yayınlanacak. Mücadele Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanacak. Atatürk Olimpiyat Stadı'nda yüzde 50 kapasite ile oynanacak olan maçın biletleri satışa çıktı. Karşılaşmanın bilet fiyatı 80 TL olarak belirlendi.

Fenerbahçe Khimki maçını hangi kanal veriyor?

TSİ 20.45'te Ülker Spor ve Etkinlik Salonu'nda oynanacak mücadele beIN Sports Haber'den şifresiz canlı yayınlanacak.

Olympiakos Fenerbahçe maçı hangi kanalda saat kaçta?

FENERBAHÇE OLYMPİAKOS SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA? Fenerbahçe Olympiakos maçı saat 19.45'te başlayacak ve Exxen'den canlı yayınlanacak. Ülker Stadı'nda oynanacak mücadeleyi İspanyol hakem Alejandro Hernandez yönetecek.

Fenerbahce giresun macı KActa?

SAAT KAÇTA VE HANGİ KANALDA? Fenerbahçe - Giresunspor maçı 23 Eylül Perşembe günü saat 20:00'de beIN Sports 1'de canlı yayınlanacak. Maç ile ilgili tüm detaylar gün boyu A Spor ekranlarında yer alacak. GİRESUNSPOR: Onurcan, Zeki, Diarra, Perez, Behich, Traore, Flavio, Suleymanov, Diabate, Serginho, Doukara.

EuroLeague Maçları Hangi Kanalda?

Yeni 4 Eylül Stadyumu'ndaki mücadele saat 21.00'de başlayacak ve TRT Spor'dan canlı yayınlacak. Karşılaşmaların rövanşları ise 26 Ağustos'ta oynanacak.

GS maçını hangi kanal veriyor?

Galatasaray - Randers maçı 26 Ağustos Perşembe günü saat 21:00'de Spor Smart'ta canlı yayınlanacak.

Antalyaspor Fenerbahçe maçı hangi kanalda?

Fenerbahçe - Antalyaspor maçı 22 Ağustos Pazar günü saat 21:45'te beIN Sports 1'de canlı yayınlanacak. Mücadele sonrasında Fenerbahçe - Antalyaspor maçı özeti A Spor ekranlarında yer alacak.

Fenerbahçe'nin hazırlık maçı var mı?

Kulüpten yapılan açıklamada, 2021-2022 sezonu hazırlıklarını İstanbul'da sürdüren Fenerbahçe'nin Gençlerbirliği, PEC Zwolle (Hollanda), Greuther Fürth (Almanya) ve Dinamo Kiev (Ukrayna) takımlarıyla hazırlık maçında karşılaşacağı belirtildi. ...

Fener hazırlık maçı kaç kaç?

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe, 5. hazırlık maçında Greuther Fürth'le karşılaştı. Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanan 90 dakika, Vitor Pereira yönetimindeki Fenerbahçe'nin 3-2'lik üstünlüğü ile sona erdi.

Galatasarayın Maçı Kaçta Hangi Kanalda?

Başakşehir Fatih Terim Stadı'nın ev sahipliği yaptığı Galatasaray-St. Johnstone maçı, TSİ 21.00'de başladı. İsviçreli hakem Sandro Scharer'in yönettiği müsabaka, D-Smart 77. Kanal Spor Smart ve D-Smart GO'dan naklen yayınlanıyor.

Olympiakos Fenerbahçe maçı şifresiz hangi kanalda?

UEFA Avrupa Ligi D Grubu ikinci maçında Fenerbahçe, Olympiakos ile Ülker Stadı'nda kozlarını paylaşırken karşılaşma Exxen'den naklen yayınlanıyor. Fenerbahçe-Olympiakos maçını şifresiz olarak izlemek isteyen futbolseverler, dev maçı Azerbaycan kanalı olan CBC Sport'tan naklen takip edebilir.

Olympiakos Fenerbahçe maçı ne zaman?

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi D Grubu ikinci maçında 30 Eylül Perşembe günü 19.45'te başlayacak mücadelede Olympiakos'u konuk edecek. Müsabakayı İspanya Futbol Federasyonu'ndan Alejandro Hernandez yönetecek. Hernandez'in yardımcılıklarını Jose Naranjo ve Teodoro Sobrino yapacak.

Fenerbahçe Giresun maçını hangi kanal veriyor?

Fenerbahçe, Süper Lig'in 6. haftasında GZT Giresunspor'u ağırlayacak. Kadıköy Fenerbahçe Ülker Stadı'nda oynanacak ve saat 20.00'de başlayacak karşılaşmayı hakem Cüneyt Çakır yönetecek. Karşılaşma, beIN SPORTS'tan ekranlara gelecek.