65 yaş üstü otobüse binebiliyor mu?

İçindekiler:

  1. 65 yaş üstü otobüse binebiliyor mu?
  2. 65 yaş üstü yasağı devam ediyor mu?
  3. 65 yaş üstüne hafta içi sokağa çıkma yasağı var mı?
  4. 65 üstü şehirler arası yasak var mı?
  5. 65 yaş üstü toplu taşımaya ne zaman binecek?
  6. Otobüslere aşısız binebiliyor mu?
  7. 65 yaş üstü Cumartesi Pazar sokağa çıkma yasağı var mı?
  8. 65 yaş üstü seyahat izni kalktı mı?
  9. 65 yaş üzeri sokağa çıkma yasağı saat kaçta başlıyor?
  10. Özel araçla seyahat serbest mi?
  11. Iki aşı olan 65 yaş üstü seyahat edebilir mi?
  12. Izmir'de 65 yaş üstü toplu taşıma yasak mı?
  13. 66 yaş üstü toplu taşıma yasak mı?
  14. Aşısız toplu taşımaya binebilir mi?
  15. Aşısız metroya binilir mi?
  16. Haftasonu sokağa çıkma yasağı var mı?
  17. 65 yaş üstü yasaklar hangi saatlerde?
  18. 65 yaş üzeri sokağa çıkma yasağı kalktı mı?
  19. 65 yaş üstü kendi aracıyla seyahat edebilir mi?

65 yaş üstü otobüse binebiliyor mu?

Sokağa çıkma kısıtlamasına tabi olup olmadığına bakılmaksızın 65 yaş ve üzeri vatandaşlarımız ile 18 yaş altı gençler ve çocuklarımız kademeli normalleşme döneminde şehir içi toplu ulaşım araçlarını (metro, metrobüs, otobüs, minibüs, dolmuş vb.) kullanamayacaklardır.

65 yaş üstü yasağı devam ediyor mu?

SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI VAR MI? – 18 yaş altı gençler ve çocuklar ile iki doz aşı olmuş olan 65 yaş ve üzeri vatandaşlar için herkes için uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasının dışında ayrıca bir sokağa çıkma kısıtlaması uygulanmayacak.

65 yaş üstüne hafta içi sokağa çıkma yasağı var mı?

18 yaş altı gençler ve çocuklar için ayrıca bir sokağa çıkma kısıtlaması olmayacak. Hakkı olmasına rağmen aşı olmayan 65 yaş ve üzeri vatandaşlar hafta içi günlerde sadece 10.00-14.00 saatleri arasında sokağa çıkabilecek.

65 üstü şehirler arası yasak var mı?

Sokağa çıkma kısıtlamasına tabi olup olmadığına bakılmaksızın 65 yaş ve üzeri vatandaşlarımız ile 18 yaş altı gençler ve çocuklarımız kademeli normalleşme döneminde şehir içi toplu ulaşım araçlarını (metro, metrobüs, otobüs, minibüs, dolmuş vb.) kullanamayacaklardır.

65 yaş üstü toplu taşımaya ne zaman binecek?

65 yaş ve üzeri vatandaşlarımız ile 18 yaş altı gençler/çocuklarımızın şehir içi toplu taşıma araçlarını kullanmalarına dair kısıtlamalar 1 Temmuz 2021 Perşembe gününden itibaren kaldırılacaktır.

Otobüslere aşısız binebiliyor mu?

Aşı süreci tamamlanmayan veya hastalığı geçirmemiş kişilerden, belirli alanlara girişte (okul, sinema, tiyatro, konser vb.) ya da şehirlerarası toplu taşıma araçlarını (uçak, tren, otobüs vb.) ... Tek doz aşı olmuş, henüz ikinci dozunu yaptırmamış kişilerin de test vermesi gerekiyor.

65 yaş üstü Cumartesi Pazar sokağa çıkma yasağı var mı?

– Aşı hakkı bulunmasına rağmen aşı olmayan 65 yaş ve üzeri kişiler hafta içi günlerde sadece 10.00-14.00 saatleri arasında sokağa çıkabilecek olup, hafta sonları tam gün sokağa çıkma kısıtlamasına tabi olacaklar.

65 yaş üstü seyahat izni kalktı mı?

65 YAŞ ÜSTÜ SEYAHAT EDEBİLECEK ? 65 yaş üstü 1 Temmuz 2021 tarihinden şehirler arası herhangi bir izin almaksızın seyahat edebilecek.

65 yaş üzeri sokağa çıkma yasağı saat kaçta başlıyor?

İçişleri Bakanlığı'ndan yayınlanan genelgede,” 65 yaş ve üzeri vatandaşlar 10.00 ila 13.00 saatleri, 20 yaş altı vatandaşlar, 13.00 ila 16.00 saatleri arasında sokağa çıkabilecek.” denildi.

Özel araçla seyahat serbest mi?

Özel araçla seyahat yasak ? ... Sokağa çıkma yasağının uygulanmadığı süre içerisinde şehirler arası seyahate ilişkin herhangi bir yasak bulunmuyor. Vatandaşlar Cumartesi günü akşam saat 22:00'e kadar özel araçları ile şehirler arası seyahat gerçekleştirebilir.

Iki aşı olan 65 yaş üstü seyahat edebilir mi?

Kademeli normalleşmede aşı hakkını kullanarak iki doz aşı olmuş olan 65 yaş ve üzeri vatandaşlarımız ile 18 yaş altı gençler ve çocuklarımız için herkes için uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasının dışında ayrıca bir sokağa çıkma kısıtlaması uygulanmayacak.

Izmir'de 65 yaş üstü toplu taşıma yasak mı?

TOPLU TAŞIMA YASAĞI VAR MI? – Sokağa çıkma kısıtlamasına tabi olup olmadığına bakılmaksızın 65 yaş ve üzeri vatandaşlarımız ile 18 yaş altı gençler ve çocuklarımız şehir içi toplu ulaşım araçlarını (metro, metrobüs, otobüs, minibüs, dolmuş vb.) kullanamayacaklardır.

66 yaş üstü toplu taşıma yasak mı?

İçişleri Bakanlığının, valiliklere gönderdiği "Haziran ayı Normalleşme Tedbirleri" konulu genelgesine göre, 65 yaş ve üzeri ile 18 yaş altındakiler toplu taşıma araçlarını kullanamayacak.

Aşısız toplu taşımaya binebilir mi?

15 Temmuz Demokrasi Otogarı'nda aşı ve PCR testi zorunluluğu başlarken aşısız veya hastalığı geçirmemiş kişilerin otobüs ve toplu ulaşım araçlarıyla gerçekleştirecekleri şehirlerarası seyahatlerine negatif sonuçlu PCR testi belgelerini ibraz etmemeleri durumunda biletleri kesilmedi.

Aşısız metroya binilir mi?

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı "Bazı Faaliyetler İçin PCR Testi Zorunluluğu Genelgesi" sonrasında tedbirlerini sıkılaştırdı. ... Kişi hastalığı geçirmemiş veya aşılı değil veya negatif PCR testi yok ise bu kişilerin seyahatine izin verilmeyecek.

Haftasonu sokağa çıkma yasağı var mı?

Cumartesi ve Pazar günü sokağa çıkma yasağı uygulanmayacak. Hafta içi hafta sonu ayrımı olmaksızın sokağa çıkma ile buna bağlı olarak uygulanan birçok yasak sona erdi. ... Genelgenin de yayınlanmasıyla sokağa çıkma yasağı 1 Temmuz itibariyle kaldırıldı.

65 yaş üstü yasaklar hangi saatlerde?

"Kısmi kapanma konulu son genelgede 65 yaş üstü ve 20 yaş altı için haftasonu sokağa çıkmak tamamen yasaklandı. Haftaiçi ise 65 yaş ve üzeri için 10.00-14.00; 18 yaş altı için 14.00-18.00 saatleri arasında sokağa çıkma kısıtlaması getirildi.

65 yaş üzeri sokağa çıkma yasağı kalktı mı?

İçişleri Bakanlığı'nın açıkladığı yeni genelgeye göre düşük ve orta risk grubunda yer alan illerde 65 yaş ve üzeri vatandaşlar ile 20 yaş altı genç ve çocukların sokağa çıkma kısıtlaması kaldırıldı.

65 yaş üstü kendi aracıyla seyahat edebilir mi?

Artık 65 yaş üstü vatandaşlar uçak, otobüs, tren gibi toplu ulaşım araçlarıyla yapacakları yolculuklar öncesinde Seyahat İzin Belgesi almak zorunda kalmayacak. Özel araçla da kısıtlama olmayan gün ve saatlerde yolculuk yapacaksa yine bu belgeyi almalarına gerek yok.