Sinemalar ne zaman açiliyor?

İçindekiler:

  1. Sinemalar ne zaman açiliyor?
  2. 1 Temmuzda sinemalar açılıyor mu?
  3. Tiyatro salonları açıldı mı?
  4. Izmir sinemalar ne zaman açılacak?
  5. 2 Temmuzda sinemalar bedava mı?
  6. 20 Temmuz sinemalar açık mı?
  7. Sinemalar ne zaman açılacak Bursa?
  8. Tiyatrolar Ne Zaman Açılıyor 2021?
  9. 2021 tiyatrolar ne zaman açılacak?
  10. Tiyatro sezonu ne zaman açılıyor 2021?
  11. 2021 de hangi filmler çıkacak?
  12. Hababam Sınıfı yaz oyunları ücretsiz mi?
  13. Nefesini tut 2 ne zaman çıkacak?
  14. Şu an sinemalarda ne var?
  15. Sinemalar pazar günü açık mı?
  16. Sinemalar ne zaman açılacak Istanbul?
  17. Kültür merkezleri ne zaman açılacak?
  18. Sinema yasağı ne zaman bitiyor?
  19. Şehir Tiyatroları açıldı mı?
  20. DT sezonu ne zaman açılıyor?

Sinemalar ne zaman açiliyor?

Aşı uygulamalarıyla sürü bağışıklığına ulaşılmadıkça devam edecek gibi duran bu kısır döngüyle tam bir yılı geride bıraktık. Devletin, sinemaların açılması için işaret ettiği güncel tarih, . Hem bu tarihi hem de pandemide geçen zorlu bir yılın ardından salonların vaziyetini sinema işletmecilerine sorduk.

1 Temmuzda sinemalar açılıyor mu?

İçişleri Bakanlığı'nın genelgesi ve sektör temsilcilerinin talebi doğrultusunda sinema salonları 1 Temmuz itibarıyla yeniden misafirlerine kapılarını açacak.

Tiyatro salonları açıldı mı?

TİYATROLAR NE ZAMAN AÇILACAK? Özel ve devlet tiyatroları da sinemalar gibi 1 Temmuz'dan itibaren faaliyete geçecek. Tiyatro ve sinema salonlarında maske ve mesafe zorunluluğu geçerli olacak. Kişiler arası mesafe kuralı gereği salon kapasitesinin yarısı ile hizmet verilecek.

Izmir sinemalar ne zaman açılacak?

Sektörün talebi doğrultusunda faaliyetlerine ara verilen sinema salonları, 1 Temmuz 2021 Perşembe gününden itibaren faaliyet göstereceklerdir.'' denildi.

2 Temmuzda sinemalar bedava mı?

Normalleşme sürecinin ardından yeniden açılacak olan sinema salonları sinema izleyicisinin yüzünü güldürecek. ... 2 Temmuz Cuma günü tüm salonlar ve tüm seanslarda Hababam Sınıfı Yaz Oyunları filmi ücretsiz olacak.

20 Temmuz sinemalar açık mı?

20 Temmuz Sinema Salonları Kaça Kadar Açık sorularının yanıtı evet açık. Genelde AVM içerisinde yer alan sinema salonları Kurban Bayramı sebebiyle bugün saat 13:00'da açılıyor. Vatandaşların sıklıkla gittiği sinemalar da AVM saatlerine paralel olarak 13.00 itibarıyla hizmet vermeye başlıyor.

Sinemalar ne zaman açılacak Bursa?

kaydıyla 1 Haziran 2021 tarihinden itibaren (Pazar günleri hariç) 07.00 - 21.00 saatleri arasında faaliyet gösterebilecekler. Öte yandan sinema salonları ile ilgili yeni alınan kararla, sinemaların 1 Temmuz itibariyle kapılarını açmasına karar verildi.

Tiyatrolar Ne Zaman Açılıyor 2021?

Vaka sayılarının düşmesi ve aşılama oranının artması sonucu dün yayınlanan İçişleri Bakanlığı genelgesi ile sinema salonlarının 1 Temmuz'dan itibaren açılmasına karar verildi. Özel ve devlet tiyatroları da sinemalar gibi 1 Temmuz'dan itibaren faaliyete geçecek.

2021 tiyatrolar ne zaman açılacak?

Vaka sayılarının düşmesi ve aşılama oranının artması sonucu dün yayınlanan İçişleri Bakanlığı genelgesi ile sinema salonlarının 1 Temmuz'dan itibaren açılmasına karar verildi. Özel ve devlet tiyatroları da sinemalar gibi 1 Temmuz'dan itibaren faaliyete geçecek.

Tiyatro sezonu ne zaman açılıyor 2021?

İBB Şehir Tiyatroları, yepyeni bir repertuvarla perdelerini Eylül ayında açıyor. Yeni sezon ve Açıkhava Yaz Oyunlarının biletleri, 25 Ağustos 2021 Çarşamba günü saat 11:00'de satışa sunuluyor.

2021 de hangi filmler çıkacak?

16 temmuz cuma 2021 yılı 29. hafta
  • Sessiz Bir Yer 2. A Quiet Place Part II Gerilim, Korku. ...
  • Spirit Özgür Ruh. Spirit Untamed Aile, Animasyon, Macera. ...
  • Space Jam: Yeni Efsane. Space Jam: A New Legacy Aksiyon, IMAX, Macera. ...
  • Çılgın Ortak. Komedi. ...
  • Vay Babam Vay. Komedi. ...
  • Paris'te Bahar. ...
  • Protesto.

Hababam Sınıfı yaz oyunları ücretsiz mi?

Altan Erkekli, Yusuf Çim, Rıfat Albayram ve Giray Altınok gibi isimlerin yer aldığı 'Hababam Sınıfı Yaz Oyunları', 2 Temmuz'da vizyona girecek. Proje, sinemaların açıldığı gün, tüm seans ve salonlarda ücretsiz olarak seyirciyle buluşacak.

Nefesini tut 2 ne zaman çıkacak?

(Suudi Arabistan) Nefesini Tut 2/Gösterime giriş tarihi

Şu an sinemalarda ne var?

Vizyondaki Filmler »
  • Ölmek İçin Zaman Yok.
  • Nefesini Tut 2.
  • Müfreze.
  • Süper Köpek ve Turbo Kedi.
  • Kitab-ı Cin.
  • Sevgili Yoldaşlar.
  • Avcı İlk Kehanet.
  • Av.
Daha fazla öğe...

Sinemalar pazar günü açık mı?

İçişleri Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi "Kademeli normalleşme döneminin ikinci etabında uygulanacak tedbirleri belirleyen ilgi Genelgemizle 1 Haziran 2021 tarihinden itibaren sinema salonlarının da tam gün sokağa çıkma kısıtlaması uygulanan pazar günleri hariç haftanın diğer günlerinde ...

Sinemalar ne zaman açılacak Istanbul?

İçişleri Bakanlığının genelgesinde sinema salonlarına ilişkin olarak alınan kararda şu ifadelere yer verildi: "Sektörün talebi doğrultusunda faaliyetlerine ara verilen sinema salonları, 1 Temmuz 2021 Perşembe gününden itibaren faaliyet göstereceklerdir."

Kültür merkezleri ne zaman açılacak?

İstanbul Valiliği'nden yapılan açıklamada, "Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın büyük emek ve destekleriyle yeniden yapılan Atatürk Kültür Merkezi (AKM), Cumhuriyetimizin 98. yılında 29 Ekim'de açılacak.

Sinema yasağı ne zaman bitiyor?

İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulunun tarih ve 2020/140 no'lu kararı ile kontrollü sosyal hayat döneminin temel prensipleri olan temizlik, maske ve mesafe kurallarının yanı sıra salgının seyri ve olası riskler göz önünde bulundurularak hayatın her alanına yönelik uyulması gereken yeni kurallar ve önlemler ...

Şehir Tiyatroları açıldı mı?

İBB ŞEHİR TİYATROLARI 2021-2022 SEZONUNU 6'SI YENİ, 16 OYUNLA AÇIYOR. ... 1 Eylül'de açılacak yeni tiyatro sezonunda tiyatroseverleri müzikallerden klasiklere, tarihi oyunlardan yeni yazarların oyunlarına zengin bir repertuvar bekliyor.

DT sezonu ne zaman açılıyor?

“Yeni Sezonun İlk Biletleri 18 Eylül'de Satışa Çıkıyor” Yeni tiyatro sezonuna 17 prömiyerle başlayacak olan Devlet Tiyatroları, 21 Eylül'den itibaren sanatseverlere perdelerini açacak.