Allık makyajı nasıl yapılır?

İçindekiler:

  1. Allık makyajı nasıl yapılır?
  2. El yapımı far nasıl yapılır?
  3. Toz allık nasıl krem yapılır?
  4. Allık buruna nasıl sürülür?
  5. Allık hangi bölgeye sürülür?
  6. Allık fırçası nasıl seçilir?
  7. Evde en kolay ruj nasıl yapılır?
  8. Ev yapımı rimel nasıl yapılır?
  9. Evde doğal allık nasıl yapılır?
  10. Lipstick nasıl yapılır?
  11. Allık nereye sürülür makyaj?
  12. Allık nasıl sürülür?
  13. Allık nasıl sürülür elle?
  14. Allık fırçası nasıl kullanılır?
  15. Kontür fırçasıyla allık sürülür mü?
  16. Evdeki malzemelerle ruj nasıl yapılır?
  17. Ruj nasıl yapılı?
  18. El yapımı maskara nasıl yapılır?
  19. Ev yapımı pudra nasıl yapılır?
  20. Evde dudak parlatıcısı nasıl yapılır?

Allık makyajı nasıl yapılır?

Pudra formlu allıkları yumuşak uçlu bir allık fırçası ile uygulamalısın. Fırçanın ucuna biraz ürün al ve hafifçe üfle. Ardından ürünü elmacık kemiklerine ve yanaklarından saç diplerine doğru nazikçe uygula. Kalem allığı yanaklarından şakaklarına doğru hafifçe ilerleyerek uygulayabilirsin.

El yapımı far nasıl yapılır?

Göz makyajınız hiç bozulmasın; far bazı Evde far bazı yapmak için bir kabın içine 1 çay kaşığı pudra koyun ve kaşıkla ezerek iyice toz haline gelmesini sağlayın. Ardından 1 çay kaşığı fondöten ve 4 çay kaşığı yoğun kıvamlı vücut losyonu ekleyin. İyice karıştırdıktan sonra far bazınız hazır!

Toz allık nasıl krem yapılır?

Birkaç malzeme kullanarak kendi krem allığınızı yapabilir ve toz allıklarınızı krem allığa çevirebilirsiniz. Tercihinize göre rujunuzdan bir parça keserek ya da toz allığınızdan 1 çay kaşığı ürün kazıyarak cam bir kaba alın. Üzerine bb kreminizi ilave edip homojen bir kıvam alana kadar iyice karıştırın.

Allık buruna nasıl sürülür?

Burun kemiğinin üzeri boydan boya açık renk kalmalıdır. Bu yüzden açık renk bir aydınlatıcıyı burun kemiği üzerine hat şeklinde sürün ve dağıtın. Aydınlatıcı için ten renginizden iki ton açık pudra, aydınlatıcı ya da kapatıcı kullanabilirsiniz.

Allık hangi bölgeye sürülür?

"Allık nereye sürülür?" Elbette yanaklara, fakat gelişigüzel sürerek arzu ettiğin sonuca ulaşman biraz zor. Doğru alanı bulman için biraz gülümsemen gerekiyor. Gülümsediğinde yanaklarının beliren kısmı, allık uygulamak için en doğru yer.

Allık fırçası nasıl seçilir?

Allık Fırçası Pudra fırçası gibi yumuşak yapılı ama daha ufak olan allık fırçaları daha küçük alanda çalışmak için tasarlanmış. Elmacık kemiklerinizin üzerine sadece 1-2 fırça hareketiyle allığı uygularsanız abartısız, doğal, sağlıklı bir allık görünümü yakalayabilirsiniz.

Evde en kolay ruj nasıl yapılır?

Bal mumunu cam bir kaba alıp benmari usulü eritin. Eridikten sonra içine diğer tüm yağları ve pancar tozunu ekleyip bir güzel karıştırın. Karışım homojen bir kıvama gelince minik, kapaklı bir kaba aktarın ve önce oda sıcaklığında, sonrasında ise buzdolabında en az 20 dakika bekletin. Ev yapımı doğal rujunuz hazır.

Ev yapımı rimel nasıl yapılır?

Hindistancevizi yağı, balmumu ve aloe-vera jelini temiz bir kabın içerisinde karıştırın. Karışımın ocakta benmari usulü erimesini ve kıvam almasını sağlayın. Karışım kıvam alınca aktif karbonu dökerek karıştırın ve ocağın altını kapatın. Bu karışımı kilitli poşetin içerisine dökün.

Evde doğal allık nasıl yapılır?

HAZIRLANIŞI:
  1. Birer tatlı kaşığı tarçın, pudra ve kakaoyu alıp homojen şekilde karıştırın.
  2. Herkesin cilt tonu ve istediği allık rengi farklıdır.
  3. O yüzden eğer daha turuncu tonu isterseniz tarçını arttırın.
  4. Daha kahve tonu isterseniz kakaoyu artırın.
  5. Karıştırdıktan sonra elinizde deneyin.
Daha fazla öğe...•BE

Lipstick nasıl yapılır?

Bal mumunu cam bir kaba alıp benmari usulü eritin. Eridikten sonra içine diğer tüm yağları ve pancar tozunu ekleyip bir güzel karıştırın. Karışım homojen bir kıvama gelince minik, kapaklı bir kaba aktarın ve önce oda sıcaklığında, sonrasında ise buzdolabında en az 20 dakika bekletin. Ev yapımı doğal rujunuz hazır.

Allık nereye sürülür makyaj?

Allık Nasıl Uygulanır? "Allık nereye sürülür?" Elbette yanaklara, fakat gelişigüzel sürerek arzu ettiğin sonuca ulaşman biraz zor. Doğru alanı bulman için biraz gülümsemen gerekiyor. Gülümsediğinde yanaklarının beliren kısmı, allık uygulamak için en doğru yer.

Allık nasıl sürülür?

Adım Adım Allık Uygulama Fazla allığı üfleyerek uzaklaştırman daha doğal bir sonuç elde etmenin püf noktası. Aynanın karşısına geç, gülümse ve şakaklarına doğru dairesel hareketlerle ürünü uygula. Ürünü uygularken yumuşak hareketler tercih etmen ten makyajının ürünle bütünleşmesine yardım eder.

Allık nasıl sürülür elle?

Öncelikle kocaman gülümse. Daha sonra elmacık kemiklerinin en yüksek yerine allığını uygula ve iki parmağını kullanarak allığını saç dibine doğru yay. Yüzünün daha yukarı doğru sıkı görünmesini istiyorsan allığını da yukarı doğru uygulamalısın. Bu teknik için yüzünün nemli olması gerekiyor.

Allık fırçası nasıl kullanılır?

Adım Adım Allık Uygulama Fırçayı tampon hareketlerle allığın içinde gezdirerek bir miktar ürünü fırçanın üzerine al. Sonrasında hafifçe üfle ve fırçanın üstündeki fazlalığı uzaklaştır. Fazla allığı üfleyerek uzaklaştırman daha doğal bir sonuç elde etmenin püf noktası.

Kontür fırçasıyla allık sürülür mü?

Fırçanın küt ucunu elmacık kemiklerinin altına oturt, daha sonra ileri geri hareketlerle kontürünü dağıt. Yüz hatlarını daha genç göstermek için kontür ürününü aşağıd doğru değil yukarı yani saç diplerine doğru dağıtmalısın. Bu fırça ile hem kontür hem allıktan çok doğal bir sonuç alınabiliyor.

Evdeki malzemelerle ruj nasıl yapılır?

Ruju hazırlamak için öncelikle farınızı bir kaba dökün ve eğer katı durumdaysa güzelce ezip tamamen toz haline getirin. Üzerine fondöteni ve kullanacağınız yağdan birkaç damla ekleyin. Son olarak bebek pudrasından bir çay kaşığı kadar ekleyin ve karışımı güzelce karıştırın.

Ruj nasıl yapılı?

Ruju elde etmek için ısıl işlem uygulanır. Renklendiriciler ve kullanılan yağlar ısıl işlemden geçerek bir karışım oluşturulur. Daha sonra renklendiriciler eklenir ve renk renk ayrılır. Pürüzsüz olması için mekanik silindirlerden bu karışım geçer.

El yapımı maskara nasıl yapılır?

Hindistancevizi yağı, balmumu ve aloe-vera jelini temiz bir kabın içerisinde karıştırın. Karışımın ocakta benmari usulü erimesini ve kıvam almasını sağlayın. Karışım kıvam alınca aktif karbonu dökerek karıştırın ve ocağın altını kapatın. Bu karışımı kilitli poşetin içerisine dökün.

Ev yapımı pudra nasıl yapılır?

Ev yapımı bebek pudrasının hazırlanışı Uygun bir kapta mısır nişastası ve lavanta yağını karıştırın. Mısır nişastasının topaklanmaması için iki malzemeyi tahta kaşıkla iyice ezin. Elde ettiğiniz karışımı daha sonra üzeri geniş ve delikli bir kaba alabilirsiniz. Doğal pudranız hazır!

Evde dudak parlatıcısı nasıl yapılır?

  1. BALMUMU İLE DUDAK PARLATICISI.
  2. Malzemeler; 4 yemek kaşığı zeytinyağı veya üzüm çekirdeği yağı 2 çorba kaşığı balmumu. 3 adet E vitamini kapsülü 2 çorba kaşığı hindistancevizi yağı ...
  3. VAZELİN BAZLI DUDAK PARLATICISI.
  4. Malzemeler; 2 çorba kaşığı vazelin. Pancar tozu veya renkli allık (isteğe bağlı) Renkli ruj ( isteğe bağlı)
BE