Bir evim den araba nasıl alınır?

İçindekiler:

  1. Bir evim den araba nasıl alınır?
  2. Bir evim araba ne zaman teslim edilir?
  3. Bir arabam kimin?
  4. Birevim çalışma sistemi nasıl?

Bir evim den araba nasıl alınır?

Birevim doğru şekilde başvuru yapan herkese rahat ödeme koşullarından yararlanarak araba sahibi olma şansı sunuyor. Bunun için hazırlanmış olan özel araba alma sistemleri arasından bütçenize ve istediğiniz sisteme uygun olanı belirdikten sonra ödeme planını kabul etmeniz yeterli oluyor.

Bir evim araba ne zaman teslim edilir?

BİREVİM bireylere ve ailelere birlikte tasarruf yaptırarak mümkün olan en kısa sürede ev veya araba teslimatını gerçekleştirmek için çalışmaktadır. BİREVİM'de teslimat işlemleri, her ayın 1'i ile ayın son günü aralığında yapılır.

Bir arabam kimin?

Türkiye`nin otomobil dikeyinde lider online pazar yeri olan arabam.com, 2000 yılında kurulmuş ve 2016 yılında sigortam.net, kariyer.net ve emlakjet.com'u bünyesinde bulunduran iLab Holding ailesine katılmıştır.

Birevim çalışma sistemi nasıl?

Birevim çalışma sistemi gayrimenkul alımları için belli bir ölçüde o gayrimenkulü size daha uygun bir fiyata satın almak için çalışır. Bunun karşılığında sizden ekstra bir faiz bir işlem veya masraf istemez. Kira öder gibi ayrıca gerekli şartlara uyulduğunda peşinatsız gayrimenkul sahibi olabilirsiniz.