Vücut spreyi ne işe yarar?

İçindekiler:

  1. Vücut spreyi ne işe yarar?
  2. Vücut Spreyi nereye kullanılır?
  3. Farmasi vücut spreyi ne işe yarar?
  4. Eda Taşpınar vücut spreyi kalıcı mı?
  5. Victoria Secret kokusu nasıl?

Vücut spreyi ne işe yarar?

Vücut spreyi, deodorant gibi vücudun terleyen bölgelerine kullanıp terlemeyi önlemek için kullanacağınız ürünler gibi değil daha çok parfüm gibi ürünlerdir. ... Bu spreyler parfüm ve kolonyadan daha hafiftir ve duştan çıkıldığında vücudun çeşitli yerlerine sıkılır.

Vücut Spreyi nereye kullanılır?

Duştan hemen sonra vücudunuza ve saçınıza sıkabilirsiniz. Hafif kokuya sahip bu spreyleri,öğlen saatlerinde makyajınızın son dokunuşu olarak günde birden fazla kez uygulayabilirsiniz!

Farmasi vücut spreyi ne işe yarar?

Farmasi markasının üretmiş olduğu bu vücut spreyini banyo yaptıktan sonra nemli saçınıza sıkıp daha güzel kokmasını ve daha rahat şekil almasını sağlayabilirsiniz. ... Bütün bunların yanı sıra kullanmış olduğunuz parfümün kokusunu vücudunuza sabitlemek içinde bu vücut sprey kullanılabilir.

Eda Taşpınar vücut spreyi kalıcı mı?

1. serinin en güzel ve en kalıcı kokusu olan tam bir f/p ürünü. dün sabah öylesine testerını elime sıkmıştım, kokusu durdukça inanılmaz güzelleşti ve nerdeyse gece duşa girene kadar çıkmadı bugün gidip ürünü aldım. anladığım kadarıyla diğer türleri hiç kalıcı değil ama bu oldukça kalıcı.

Victoria Secret kokusu nasıl?

Victoria's Secret Bombshell Nasıl Bir Koku? Bombshell'in koku tarzı meyveli çiçeksi olarak tarif ediliyor. Parfümün notalarında Şakayık Çiçeği, Vanilya Orkidesi ve Mor Çarkıfelek Meyvesi baskın olarak yer alıyor.