Fırat Üniversitesi hangi ilde?

İçindekiler:

  1. Fırat Üniversitesi hangi ilde?
  2. Elazığ Fırat Üniversitesi Hastanesi hangi mahallede?
  3. Fırat Üniversitesi kaç dönüm?
  4. Fırat Üniversitesi Hastanesi hangi semtte?
  5. Prof Dr Fahrettin Göktaş kimdir?
  6. Inönü üniversitesi kaç metre kare?
  7. Prof Dr Fahrettin Göktaş nereli?

Fırat Üniversitesi hangi ilde?

Fırat Üniversitesi
Akademik birimler15 Fakülte, 4 Enstitü, 4 Yüksekokul, 9 Meslek Yüksekokulu, 1 Konservatuvar, 3 Rektörlüğe bağlı bölüm, 32 Araştırma ve uygulama Merkezi
KonumElâzığ, Türkiye
YerleşkeRektörlük Kampüsü
Okul renkleriBordo - Beyaz
12 satır daha

Elazığ Fırat Üniversitesi Hastanesi hangi mahallede?

Fırat Üniversitesi Fırat Tıp Fakültesi 38.682278 enlem ve 39.205654 boylamda yer almaktadır. Semt/Mahalle olarak Üniversite Mh. ve Merkez ilçesine bağlıdır.

Fırat Üniversitesi kaç dönüm?

38 yıllık geçmişiyle binlerce öğrenciyi mezun ederek meslek sahibi yapan Fırat Üniversitesi, 36.000 öğrencisi, 1545'i akademik olmak üzere 1408 idari personeli ve 2 milyon metrekare'ye ulaşan toplam alanı ile Üniversite kampüsü alan büyüklüğü olarak Türkiye'de üçüncü kampüstür.

Fırat Üniversitesi Hastanesi hangi semtte?

Fırat Üniversitesi Fırat Tıp Fakültesi 38.682278 enlem ve 39.205654 boylamda yer almaktadır. Semt/Mahalle olarak Üniversite Mh. ve Merkez ilçesine bağlıdır. Fırat Üniversitesi Fırat Tıp Fakültesi haritası Elazığ ili içinde nerede olduğu harita merkezinde gösterilmektedir.

Prof Dr Fahrettin Göktaş kimdir?

Fahrettin GÖKTAŞ ayrıca Üniversitelerarası Kurul (UAK) Denklik Komisyonu üyesi, İhbar ve Şikayetleri Değerlendirme Komisyonu Başkanı ve UAK Başkan Danışmanı görevlerini sürdürmekte olup, çok iyi derecede İngilizce bilmekte, evli ve üç çocuk babasıdır.

Inönü üniversitesi kaç metre kare?

Şehir merkezine 10 km. mesafede bulunan üniversite, 7000 dekarlık merkez kampüsünün yanında şehir merkezinde yer alan Malatya Meslek Yüksekokulu ve Malatya 2.

Prof Dr Fahrettin Göktaş nereli?

Fahrettin GÖKTAŞ 1963 Yılında Erzurum'da Doğdu.