Şişli Marriott Hotel sahibi kim?

İçindekiler:

  1. Şişli Marriott Hotel sahibi kim?
  2. Marriott Hotel Şişli kaç katlı?
  3. Marriott Şişli kaç oda?
  4. Fairmont Hotel Istanbul nerede?
  5. Şişli Marriott Hotel ne zaman açılacak?
  6. Şişli Nerede Kalınır?
  7. Fairmont Hotel kimin?
  8. Fairmont Quasar kac oda?
  9. Fairmont Quasar kim yaptı?
  10. Quasar Istanbul kim yaptı?
  11. Quasar sahibi kim?

Şişli Marriott Hotel sahibi kim?

''Cemiyet hayatının tanınmış simalarından Beyza Uyanoğlu, Bertuğbey İnşaat firmasıyla ülkenin çeşitli yerlerinde lüks konut ve işyerleri yapmaya devam ediyor. Ünlü işkadını geçtiğimiz yıllarda Şişli göbeğinde yaptıkları ve bir bölümünü otel olarak işletmeye verdikleri Marriott İstanbul Şişli Oteli satılığa çıkarmış.

Marriott Hotel Şişli kaç katlı?

34 Istanbul Marriott Hotel Sisli/Kat sayısı

Marriott Şişli kaç oda?

İstanbul Marriott Hotel Şişli, benzersiz konumu, lüks ve rahatlığı bir arada sunan 259 odası, Boğazı ve Haliç'i gören panoramik manzarası, spa, tenis kortu, kapalı havuzu, yeni trend ekipmanların kullanıldığı sağlık klübü, son teknolojiyle donatılmış 8 toplantı odası ve farklı etkinliklere ev sahipliği yapan balo ...

Fairmont Hotel Istanbul nerede?

Fairmont Quasar İstanbul, şehrin en işlek iş bölgesi Mecidiyeköy'de, Gayrettepe ve Levent'e çok yakın bir konumda yükselirken, bu muhteşem kentin hikayelerle dolu geçmişinin ve dinamik geleceğinin de bir parçası oluyor.

Şişli Marriott Hotel ne zaman açılacak?

Bu yıl içinde 80.000 kişiyi ağırlamayı hedefliyoruz” şeklinde konuştu. Dünyanın 72 ülkesinde, 3.900 otel, 35 milyon sadakat üyesi ve 18 markaya sahip bir otel zinciri olan Marriott International'ın en yeni oteli İstanbul Marriott Hotel Şişli, özenli bir hazırlık sürecinin ardından 7 Mart Cuma günü kapılarını açtı.

Şişli Nerede Kalınır?

Şişli bölgesindeki oteller
  • Divan Istanbul City. 4 yıldızlı ...
  • Delta Hotels by Marriott İstanbul Levent. ŞişliŞişli ile 2,9 kilometre. ...
  • Wyndham Grand Istanbul Levent. 5 yıldızlı ...
  • ibis Styles Istanbul Bomonti. ...
  • Surmeli Istanbul Hotel. ...
  • The Marmara Sisli. ...
  • DoubleTree by Hilton Istanbul Esentepe. ...
  • Radisson Blu Hotel, Istanbul Sisli.
Daha fazla öğe...

Fairmont Hotel kimin?

CEO'su Pınar Aybek, Fairmont marka sahibi Accor Grubu'nun İngiltere, İrlanda, Rusya ve Türkiye'den Sorumlu Kıdemli Başkan Yardımcısı Aiden McAuley, Swissôtel The Bosphorus İstanbul Genel Müdürü ve Türkiye ile Doğu Avrupa'dan Sorumlu Bölge Başkan Yardımcısı Gerhard Strüger ve Fairmont Quasar İstanbul'un Genel Müdürü Kai ...

Fairmont Quasar kac oda?

Günümüzün çağdaş, sofistike gezginleri için tasarlanmış 209 lüks odamız arasında 25 Süit ve 40 Gold Oda bulunuyor.

Fairmont Quasar kim yaptı?

Otel 2015'te açılacak Tasarımlarıyla dünyada devrim yaratan New York merkezli iç mimari tasarım şirketi Wilson Associates tarafından hazırlanan Fairmont Quasar Istanbul Hotel, Residences ve Offices, 209 otel odası, 64 rezidans, 40 home ofis, 16 bin metrekarelik ticari ofis alanı ve 17 ticari alandan oluşuyor.

Quasar Istanbul kim yaptı?

İsviçre sermayeli Türk firması Viatrans, Meydanbey ile Eski likör fabrikasında hayata geçirdiği Quasar projesini dünya çapında marka yapmak için harekete geçti.

Quasar sahibi kim?

Mecidiyeköy'de asansör faciasının yaşandığı inşaatın bitişiğindeki Quasar İstanbul inşaatındaki iş kazasında ölen kişinin bir işçi değil, taşeron şirketin sahibi Mehmet Akar olduğu ortaya çıktı