Arts otelin sahibi kim?

İçindekiler:

  1. Arts otelin sahibi kim?
  2. Arts Hotel Bodrum kaç odalı?
  3. Be Hotel Bodrum kimin?
  4. Avantgarde Hotel sahibi kim?
  5. Crown Plaza nın sahibi kim?
  6. Vogue Bodrum sahibi kim?
  7. Jumeirah Bodrum sahibi kim?
  8. Öztanık ailesi kimdir?
  9. InterContinental Hotel sahibi kim?
  10. LUJO Hotel Bodrum sahibi kim?
  11. Vogue Hotel kaç dönüm?
  12. Paramount Hotel ne zaman satıldı?
  13. Nafi Öztanık kimdir?

Arts otelin sahibi kim?

Arts Hotel İstanbul, Sinan Kafadar'ın sahibi olduğu Metex Design Group tarafından “zamansız” olarak tasarlandı. Arts Hotel İstanbul'un arkasındaki temel fikir, büyük otel zincirlerinde yaygın olarak kullanılan modern ve basit tasarım kalıplarından uzaklaşmaktır.

Arts Hotel Bodrum kaç odalı?

Bu otel 38 odalıdır.

Be Hotel Bodrum kimin?

İddiaların odağındaki Paramount Otel ise, “Duja Otel” grubuna dahil oldu ve ismi Be Premium olarak değiştirildi. Otelin yeni sahibi ise, Şaban Kayıkçı isimli bir işadamı…

Avantgarde Hotel sahibi kim?

İsmet Öztanık,ceyrek asırlık otelcilik gelenegi olan bir ailenin 3. Kuşak üyesi olarak 2009 yılında kurulusunu bizzat yaptığı yerli otel işletme markası Avantgarde Collection'ı da bünyesinde bulunduran Lucis Global ile hissedar Başkan vekili olarak 2012'den beri İstanbul ve Bodrum'da faaliyet göstermektedir.

Crown Plaza nın sahibi kim?

Crowne Plaza
TipLüks otel ve dinlenme yeri
Hizmet verilen alan(lar)Dünya çapında
Kilit kişilerKemmons WILSON
SahibiInterContinental Hotels Group
Websitecrowneplaza.com cpankara.com.tr
4 satır daha

Vogue Bodrum sahibi kim?

Torba'da 5 yıldızlı, delüks, 1400 yataklı Vogue Otel'in mülk sahibi ve işletmecisi Turan Avcı, geçen perşembe günü gerçekleştirilen resmi satışta 80 milyon dolara tesisi satın aldı.

Jumeirah Bodrum sahibi kim?

Muğla Bodrum'da Dubai Emiri Şeyh Muhammed Bin Raşid El Maktum'un başkanı olduğu ve dünyanın en lüks otel zincirlerinden olan Jumeirah Group, Torba'da Jumeirah Bodrum Palace adlı lüks otelin kapılarını turizme açtı.

Öztanık ailesi kimdir?

Dedesi Haşim Öztanık'ın Siirt'ten direkt olarak İstanbul Levent'e geldiğini 50 yıldan beri Levent'te oturduklarını belirten İsmet Öztanık, "Babamlar 4 kardeş. Ailenin en küçüğü babam. Babamın bir büyüğü Nafi Öztanık 2008'de işlerini ayırdı. Diğer üç kardeş Seydan, Ceylan ve Lütfi Öztanık ise 2012'de ayrıldılar.

InterContinental Hotel sahibi kim?

InterContinental Hotels Group Pan American World Airways InterContinental Hotels & Resorts/Sahipler

LUJO Hotel Bodrum sahibi kim?

Türkiye'de ardı ardına açılan lüks otel zincirlerine bir yenisi daha ekleniyor. Anex Tours CEO'su Serhat Koçkar'ın sahibi olduğu Serkoç, Bodrum Güvercinlik'te 170 milyon dolarlık yatırımla Lujo Hotel'i açıyor.

Vogue Hotel kaç dönüm?

Vogue Hotel Bodrum, yılın en iyi otellerinden biri olarak her zamanki tatil anlayışının dışında bir tatil sunuyor.. Hava alanına 25 km, şehir merkezine 8 km ve yaklaşık 200.000 m2'lik bir alana kurulu olan otel denize sıfır konumdadır. Vogue Hotel Bodrum'un en ünlü plajlarından birindedir.

Paramount Hotel ne zaman satıldı?

NİCOLE KİDMAN'LI AÇILIŞ Uras'ın oteli işletmeciye devretmesiyle Jumeriah ve The Bodrum By Paramount Hotel olarak yoluna devam eden tesis, 2017'de Vogue Otel'in sahibi turizmci Turan Avcı tarafından satın alındı.

Nafi Öztanık kimdir?

1956 Siirt doğumlu. Lise mezunu. Öztanık Otelcilik ve Turizm A.Ş. Genel Müdürü Golden Age 1, Golden Age 2, Golden Age Bodrum, İstanbul Crystal Hotel, Bodrum Crystal Hotel, Lion Hotel ve inşa halindeki Taksim'de beş(5) yıldızlı otellerin sahip ve işletmecisi.