Lateks yatak bebek için uygun mu?

İçindekiler:

  1. Lateks yatak bebek için uygun mu?
  2. Latex yastık mi Visco mu?
  3. Bebek yatağı hangi malzemeden olmalı?
  4. Lateks Yatak sağlıklı mıdır?

Lateks yatak bebek için uygun mu?

Lateks Yatak Bebeğiniz için gönül rahatlığıyla tercih edebileceğiniz bir diğer yatak çeşidi de lateks yataktır. Lateks, kauçuk ağacının özü çıkartılarak üretilen bir maddedir. Kimyasal içermemesi ve doğal içerikli olması nedeniyle lateks içeren yataklar çok fazla tercih edilir.

Latex yastık mi Visco mu?

Lateks yatak doğal özelliklere sahiptir ve ağır kimyasallar içermez. Bu özelliği sebebiyle fiyatları her ne kadar yüksek olsa da doğal yapısı sayesinde tercih edilen yataklardandır. Visco yataklar rahat olmasına rağmen sentetik olmaları yüzünden lateks yataklara son zamanlarda olan ilgide artış söz konusudur.

Bebek yatağı hangi malzemeden olmalı?

Nevresimi, döşeği, battaniyesi ve diğer yatak tekstili kumaşları tamamen pamuk malzemeden üretilmiş olmalı. Terletmeyen kumaş, sentetik olmayan kumaş dokusu bebek için çok önemli. Aksi halde terler, rahatsız hisseder. Ayrıca bebeğin yattığı zeminde çarşaf çok düz bir şekilde hiç kat yapmadan yerleşmiş olmalı.

Lateks Yatak sağlıklı mıdır?

yaysız yatak teknolojisinde doğallığı ile öne çıkan yatak çeşididir. yatak özü olarak doğal malzeme kullanılmasından dolayı sağlık açısından tavsiye edilir. fiyat olarak yaylı yatakların neredeyse 2 katıdır ancak sağlık ve rahatlık açısından tercih edilebilir.