Arayüz fırçası nedir ne işe yarar?

İçindekiler:

  1. Arayüz fırçası nedir ne işe yarar?
  2. Edel white arayüz fırçası nasıl kullanılır?
  3. Arayüz fırçası yıkanır mı?
  4. Diş arası fırçası nasıl temizlenir?

Arayüz fırçası nedir ne işe yarar?

Arayüz fırçası ağız bakımının vazgeçilmez bir parçasıdır. Arayüz fırçası diş ipinin ulaşamadı iki dişin arasında diş etinin kapattığı alanın temizlenmesine yarar. Özellikle diş eti çekilmesi olan hastalar için kullanımı zorunludur.

Edel white arayüz fırçası nasıl kullanılır?

- Markanın arayüz fırçasının sapı esnek yapıya sahiptir. Bu sayede kolay ve güçlü tutuş sağlar. Ambalaj içinde bulunan her fırça kapak içermektedir. Kullanım Şekli: Fırçayı dişlerinize fazla baskı uygulamadan boşluklara yerleştirin ve düz bir şekilde geriye doğru çekin.

Arayüz fırçası yıkanır mı?

Arayüz Fırçası Kullanımı Yere paralel ve diş arasında uygun bir açıyla dişlerin aralarına yerleştirilmeli. İleri geri hareketi yaparak yaklaşık 10 kez ileri geri hareket ile, ara yüzeylerin temizliği yapılmalıdır. Fırça kullanıldıktan sonra bol su ile temizlenmeli, bir fırça en fazla 2 – 3 gün kullanılmalıdır.

Diş arası fırçası nasıl temizlenir?

Diş fırçanızı mutlaka fırçalığa dik olarak koymalısınız. Fırçanızı koyduğunuz fırçalığı da haftada 1 kez su ve sabun ile yıkayıp en iyi antibakteriyel ajan olarak kabul edilen chlorhexidine içeren ağız gargarası kullanarak temizlemeye dikkat edin.