Enjektör ne zaman temizlenir?

İçindekiler:

  1. Enjektör ne zaman temizlenir?
  2. Dizel pompa tamiri ne kadar?
  3. Enjektörleri nasıl temizlenir?
  4. Würth enjektör temizleyici nasil?

Enjektör ne zaman temizlenir?

Bunları önlemek için yapılması gerekenlerden biri de enjektör temizliğidir. Aracınız benzinliyse, 40.000 km'de, dizelse 25.000- 30.000 km arasında yakıt enjektör temizliğini mutlaka yaptırın. Bu temizlik yakıt deposundaki mazotun tamamı bitmeden üzerine deponuzu doldurmanız olası sorunların önünü kapatacaktır.

Dizel pompa tamiri ne kadar?

Onlarca parçadan oluşan pompa dağıtılarak arızalı olanlarının değiştirilmesi ve birkaç kez test edilmesi gerekir. Ayrıca bazı araçlarda motordan sökülmesi de ciddi oranda zorlayıcı olabilir. Mazot pompası tamiri fiyatı ortalama 300-750 lira aralığında değişmektedir.

Enjektörleri nasıl temizlenir?

Enjektörler işinin uzmanı kişiler tarafından mazotla yıkanarak bir temizlik işlemine tabi tutulurlar. Yakıt içerisine su karışması veya kalitesiz yakıt kullanımı sonrasında meydana gelen kirler gibi tüm kirler etkili bir biçimde işinin uzmanı kişiler tarafından temizlenir ve araç sahiplerine geri iade edilir..

Würth enjektör temizleyici nasil?

Kullanmadan önce Würth benzin enjektör temizleyiciyi iyice çalkalayın. Kutu içeriğini benzin deposuna dökün. Benzinden önce dökmeniz tavsiye edilir. 1 kutu temizleyici yaklaşık 50 litre yakıt için idealdir.