Çarşaf alırken nelere dikkat edilmeli?

İçindekiler:

  1. Çarşaf alırken nelere dikkat edilmeli?
  2. Madame Coco çarşafları lastikli mi?
  3. Çarşaf için hangi kumaş?
  4. Manon Ranforce ne demek?
  5. Tek kişilik çarşaf kaç metre?
  6. Nevresim için hangi kumaş?

Çarşaf alırken nelere dikkat edilmeli?

Çarşafta dikkat edilecek en önemli şeylerden biri iplik sayısıdır. İplik sayısının yüksek olması aşınma olasılığının azalması ve yüksek konfor anlamına gelir. dikkat edilecek diğer unsur kumaş türüdür. Pamuk en popüler tabaka kumaştır, ancak bazı insanlar buruşmayan pamuk karışımlarını tercih etmektedir.

Madame Coco çarşafları lastikli mi?

Madame Coco çarşafları, saten, ranforce, havlu ve penye kumaş çeşitleri kullanılarak, lastikli ve lastiksiz şekilde üretilmektedir.

Çarşaf için hangi kumaş?

Saten Kumaş Özellikle nevresim ve çarşaf üretiminde kullanılırlar.

Manon Ranforce ne demek?

Ranforce kumaş 57 tel/cm2 'den oluşan iplik dokumadır. %100 pamuk ile üretilmektedir. Kumaş yapısı pamuktan oluştuğu için kumaş dokusu nefes alır sağlıklı ve uzun ömürlüdür. Ranforce Kumaş Türlerinde +5 -5 cm çekme payı verilir çünkü kumaş yıkandıktan sonra pamuk içerdiği sıklaşır.

Tek kişilik çarşaf kaç metre?

Tek kişilik çarşaf modeli; 1.75 metre, çift kişilik çarşaf modeli; 2.50 metre, lastikli çarşaf modeli; 3 metre kumaş ile dikilir. Yorgan kumaşı renk ve modelleri. Tek kişilik yorgan için; 3.50 metre kumaş kullanılırken, çift kişilik yorgan için 4.50 metre kumaş kullanılmaktadır.

Nevresim için hangi kumaş?

Piyasada %50 polyester %50 pamuktan üretilen nevresim takımları çoğunluktadır. Bunlar genellikle Polly Cotton ve Terry Cotton olarak adlandırılmaktadır. Polyester kumaştan üretilen nevresim takımlarının fiyatları, diğer kumaş türleriyle üretilen nevresim takımlarına göre oldukça düşüktür.