Free Sound Bluetooth hoparlör Bluetooth nasıl bağlanır?

İçindekiler:

  1. Free Sound Bluetooth hoparlör Bluetooth nasıl bağlanır?
  2. Free Sound Bluetooth hoparlör bilgisayara nasıl bağlanır?
  3. Free Sound FS37 Bluetooth hoparlör nasıl kullanılır?
  4. Free Sound Bluetooth hoparlör kaç saatte şarj olur?
  5. Hoparlör nasıl şarj edilir?

Free Sound Bluetooth hoparlör Bluetooth nasıl bağlanır?

Kulaklıklar şarj ünitesinden çıkarıldığında otomatik olarak açılır. Bağlantı kuracağınız cihazın Bluetooth özelliğini aktif hale getiriniz. Kulaklıkların ışıkları yanana kadar tuşa basılı tutunuz. Işıklar yandıktan sonra 10 saniye içerisinde iki kulaklık birbiriyle eşleşecektir.

Free Sound Bluetooth hoparlör bilgisayara nasıl bağlanır?

Ayarlar uygulamasını açın. Ana sayfada yer alan Cihazlar bölümüne girin. Cihazlar bölümüne girdiğinizde karşınıza çıkacak olan sayfa Bluetooth & diğer cihazlar sayfası olacaktır. Eğer bilgisayarınızın Bluetooth bağlantısı kapalıysa, burada bulunan Bluetooth ayarını kapalıdan Açık durumuna getirin.

Free Sound FS37 Bluetooth hoparlör nasıl kullanılır?

Hoparlörü Çalıştırma Cihazınızın On/OFF anahtarını On konumuna getiriniz, cihazın yeterli miktarda enerjisi var ise açılıp, otomatik olarak Bluetooth moduna girecektir. Mobil cihazın Bluetooth ara yüzünde “FS37”'yi seçin, hoparlör başarılı bir bağlantıdan sonra bir sesli bildirim çıkaracaktır.

Free Sound Bluetooth hoparlör kaç saatte şarj olur?

Bugünden itibaren birbirine dolaşmış kablolar arasında boğuşmak yok. Çalıştırdığında inanamayacağın bir ses kalitesi ve 4 saat kesintisiz şarj süresiyle mükemmel bir müzik deneyimi var, üstelik kablosuz bağlantı ile.

Hoparlör nasıl şarj edilir?

Şarj etmeden önce taşınabilir hoparlörünüzü kapatın. USB kablosunun mini fişini cihazdaki ilgili sokete bağlayın....USB hoparlörümü nasıl şarj ederim?
  1. Cihazı önceden kapatın.
  2. Kablonun mini fişini cihazdaki uygun konektöre takın.
  3. Karşı konektörü güç kaynağına bağlayın.
  4. Şarj cihazını bir prize takın.
Daha fazla öğe...