Xiaomi telefona hangi kulaklık kullanılır?

İçindekiler:

  1. Xiaomi telefona hangi kulaklık kullanılır?
  2. Xiaomi kablosuz kulaklık nasil kullanilir?
  3. Xiaomi Earbuds nasıl açılır?
  4. Xiaomi kulaklık Airdots iyi mi?

Xiaomi telefona hangi kulaklık kullanılır?

Xiaomi redmi airdots basic 2 kablosuz Bluetooth kulaklık, Bluetooth destekli tüm cihazlar ile uyumludur. Kulaklık üzerindeki buton, iOS ve Android işletim sistemine sahip cihazlarda sorunsuz çalışmaktadır.

Xiaomi kablosuz kulaklık nasil kullanilir?

Çift Kulaklık Kullanın Otomatik Bağlan: Şarj kutusundan aynı anda iki kulaklığı çıkarın, kulaklığın otomatik olarak açılması için 2-3 saniye bekleyin ve sağ kulaklık beyaz ışığı yanıp söndüğünde cihaz Bluetooth aramasını “RedmiAirDots_R” açın ve bağlantıyı tamamlamak için tıklayın.

Xiaomi Earbuds nasıl açılır?

İlk olarak yapmanız gereken Xiaomi bluetooh kulaklığınızı bağlayacağınız cihazın Bluetooth ayarlarına girerek Bluetooth bağlantısını açmaktır. Daha sonra kulaklığınızın da açma tuşuna basmalısınız. Böylece kulaklığınız Bluetooth bağlantısı sayesinde kullanacağınız cihaz tarafından görülebilir.

Xiaomi kulaklık Airdots iyi mi?

Ben çok beğendim,kullanışlı ve kaliteli bir ürün. Müzik dinlerken oldukça zevkli ve kaliteli. Ses ayarlarını kendinize göre yapabilirsiniz ama ben herhangi bir değişiklik yapmadım benim için şu an ki ayarı gayet iyi. ... Kesinlikle ses konusunda çok başarılı.