Yatak odasinda hangi renk olmali?

İçindekiler:

  1. Yatak odasinda hangi renk olmali?
  2. Hangi renk duvar boyaları evi daha geniş gösterir?
  3. Ev boyası ne renk olmalı?
  4. Küçük oda ne renk boyanır?
  5. Yatak odası duvar rengi ne olmalı?
  6. Bebek odası duvar rengi nasıl olmalı?

Yatak odasinda hangi renk olmali?

Saflık, masumiyet ve temizliği simgeler. Ferah bir yatak odası için beyaz renk idealdir. Yatak odasında, beyazla beraber göz yormayacak renklerde aksesuarlar ve mobilyaları öneriyoruz. Yatak odasında aksesuar seçiminizi de ahşap gibi doğal malzemelerden yaparsanız, odanız huzurlu ve ferah bir mabede dönüşecektir.

Hangi renk duvar boyaları evi daha geniş gösterir?

2) Duvar Boyası ve Eşyaların Rengi Açık renklerle ferah alan oluşturmak genel kabul gören ve doğru olan renk seçimleridir. İnsan psikolojisi doğal yaşam tutkusu sebebiyle ferah ve açık alanları sever. Bu yüzden evin duvarlarını da şampanya, krem, papaya, keten, bej renkler ile boyarsan pişman olmazsın.

Ev boyası ne renk olmalı?

Mavinin ve yeşilin açık tonları, beyaz, nötr ve doğal renkler size günün stresini unutturmakta yardımcı olur. Ayrıca bu renkleri tercih ettiğiniz taktirde oda daha geniş görünecektir. Eğer ortama biraz hareket katmak isterseniz koltuk veya minder seçimlerinizde kontrast yakalatacak canlı renkler tercih edebilirsiniz.

Küçük oda ne renk boyanır?

Bu yüzden de küçük odanızın duvarlarını boyarken odanın ana duvarında koyu renk kullanmak her zaman daha doğru bir tercihtir. Çünkü odanın ana duvarında tercih edeceğiniz koyu renk duvar boyası, küçük odanızın olduğundan daha derin görünmesini sağlar.

Yatak odası duvar rengi ne olmalı?

- Duvar renkleri mutlaka soft ve açık tonlarda olmalıdır. Beyaz, bej, krem, gök mavisi, açık kahve, gri gibi pastel renkleri tercih edebilirsiniz. Bu tonlar stres atmanızı ve kolay uyumanızı sağlayacaktır.

Bebek odası duvar rengi nasıl olmalı?

Çocuk odaları için duvar boyası seçimi yapılırken dikkat edilmesi gereken alternatiflerden biri, yağlı boya yerine su bazlı boya tercih edilmelidir. Bunun nedeni ise su bazlı boyalar, tiner gibi kimyasallarla değil su ile seyreltilir. Duvarların nefes almasının engellemez, kısa sürede kurur ve koku bırakmaz.