Pure Rose water ne demek?

İçindekiler:

  1. Pure Rose water ne demek?
  2. Gül suyunda alkol var mı?
  3. Farmasi gül Serisi Nasıl Kullanılır?
  4. Farmasi gül suyu tatlılarda kullanılır mı?
  5. Farmasi gül suyu yağı nasıl kullanılır?
  6. Dr C Tuna Pure Rose Clay Mask 110 ml ne işe yarar?
  7. Gül suyunun bozulduğunu nasıl anlarız?
  8. Farmasi aktif karbon serisi ne işe yarar?
  9. Farmasi Güllü yüz kremi ne işe yarar?
  10. Dr C Tuna Pure Rose gül yağı ne işe yarar?

Pure Rose water ne demek?

PURE ROSE GÜL SUYU Cildinizi kir ve makyaj kalıntılarından arındırırken gözeneklerin sıkılaşmasına destek olur. Saf gül suyu içeriği ile cildinizin beslenmesine katkıda bulunarak tazelenmiş bir görünüm kazanmasını sağlar.Alkol içermez.

Gül suyunda alkol var mı?

İçinde alkol olmayan, sentetik esans olmayan, alkolsüz gül suyu kokusu üzerinizde uzun süre kalmaz, birkaç dakika sonra kaybolur. Keskin bir gül kokusu olmaz.

Farmasi gül Serisi Nasıl Kullanılır?

Kullanım: Cildinizi iyice temizleyin ve hemen ardından gül suyunu tonik olarak uygulayın. Daha sonra gülsuyu yağını parmak ucunuza damlatın, hafifçe ve hassas hareketlerle alın, yanak, çene, boyun ve dekolte bölgelerinize masaj yaparak uygulayınız. Sabah ve akşam ihtiyaç duyduğunuz her an kullanabilirsiniz.

Farmasi gül suyu tatlılarda kullanılır mı?

Sonrasında Avrupa`ya yayılmış ve ülkemize kadar da gelmiştir gül suyu kullanımı zamanla Asya'da da tüketilen gül suyu o kadar natürel ve faydalı bir üründür ki lokumlarda şekerlemelere güllaç gibi tatlılarda bile kullanımına başlanır.

Farmasi gül suyu yağı nasıl kullanılır?

Kullanımı: Cildinizi iyice temizleyin ve hemen ardından Gül Suyu'nu tonik olarak uygulayın. Daha sonra Yüz Yağı'nı parmak uçlarınıza damlatın, hafif ve hassas hareketler ile alın, yanak, çene, boyun ve dekolte bölgelerinize masaj yaparak uygulayın. Sabah, akşam ve ihtiyaç hissettiğiniz her an kullanabilirsiniz.

Dr C Tuna Pure Rose Clay Mask 110 ml ne işe yarar?

C.Tuna pure rose clay mask- Farmasi dr. C.Tuna güllü kil maskesi pure rose clay mask 110 ml Içeriğinde bulunan gül suyu ve kil sayesinde , cildinizi fazla kir ve yağdan arındırarak derinlemesine temizler, daha parlak ve pürüzsüz görünmesine yardımcı olur...

Gül suyunun bozulduğunu nasıl anlarız?

Gül suyunun bozuk olduğunu anşamak için başka kriterlere ihtiyacımız var. İçerisinde koruyucu olan gül suyunun raf ömrü sınırlıdır. Bu süreyi geçince gül suyunun kokusu ağırlaşır. Hele de içine gül esansı konuşan normal su ile yapılmış gül suyuysa kokusu belirgin bir biçimde ağırlaşır.

Farmasi aktif karbon serisi ne işe yarar?

İçeriğindeki Aktif Karbon sayesinde, ciltteki yağ, kir, siyah nokta ve ölü hücre kalıntılarını mıknatıs gibi çeker. Cildi derinlemesine temizleyerek, siyah nokta oluşumlarını zamanla azaltmaya yardımcı olur. Nasıl kullanılır: Haftada 1-2 kez, Üçüncü Adım olarak uygulayın.

Farmasi Güllü yüz kremi ne işe yarar?

Farmasi. Geleneksel gül bahçelerinin huzur veren kokusuna sahip Naturelle Gül Suyu Yüz Kremi, cildinizi nemlendirerek kadifemsi bir yumuşaklık kazandırır. Vitamin E içeren formülü ve harika kokusu ile gün boyu ferahlık hissi verir. Günlük kullanım için uygundur.

Dr C Tuna Pure Rose gül yağı ne işe yarar?

Gül suyundan ayrıştırılarak elde edilen saf gül yağı ile birlikte kayısı, jojoba, aynısefa, badem ve zeytin yağları ile zenginleştirilen formül üstün özellikteki gül yağı'nı oluşturmaktadır Cildinizde yağlı bir his bırakmayan bu karışım, cilde yumuşaklık verir, yenilenmesine ve ışıltı kazanmasına destek olur.