Neutrogena yüz nemlendirici ne işe yarar?

İçindekiler:

  1. Neutrogena yüz nemlendirici ne işe yarar?
  2. Neutrogena sivilce Karşıtı Yüz nemlendirici nasıl kullanılır?
  3. Neutrogena kimin mali?
  4. Golden Rose hangi ülkeye ait?

Neutrogena yüz nemlendirici ne işe yarar?

Hafif ve kolay emilen formülü cildi gün boyu nemlendirir. Gözenekleri tıkamadan cildi yumuşacık yapar. Ton farkının daha az olduğu ve canlı görünen bir cilt için sivilce izlerinin görünümünün hafiflemesine yardımcı olur. Cildiniz yumuşacık, eşit tonda ve daha temiz görünür.

Neutrogena sivilce Karşıtı Yüz nemlendirici nasıl kullanılır?

Cildinizin temiz olması, nemlendiriciyi sürdüğünüzde nemlendiricinin emilimi için önemli olduğu kadar nemlendiricinin performansını da oldukça etkiliyor. 🧡Cildinizin temiz olduğundan emin olduktan sonra ise kremi, yüzünüze ve boynunuza masaj yaparak uygulayın.

Neutrogena kimin mali?

Neutrogena markası, ilk olarak İsviçre'nin Zürih şehrinden kurulmasına karşın 1994 yılında Amerika'lı şirket Johnson ve Johnson tarafından satın alınmıştır. Neutrogena, 1930 yılında Natone adı altında Emanuel Stolaroff tarafından küçük bir şirket olarak kurulmuştur.

Golden Rose hangi ülkeye ait?

38 yıllık deneyimi ile sektörün öncü kuruluşu olan Erkul Kozmetik; Golden Rose, Classics, Miss Selene ve Emily markaları ile oje, ruj, maskara, far, allık, fondöten ve lipgloss gibi renkli kozmetik ürünlerinin üretimi konusunda faaliyet gösteren yüzde yüz Türk sermayeli bir şirkettir.