Voltaren Emulgel 50 gr ne işe yarar?

İçindekiler:

  1. Voltaren Emulgel 50 gr ne işe yarar?
  2. Göğüse Voltaren sürülür mü?
  3. Voltaren kimler kullanamaz?
  4. Dicloflam nedir ne işe yarar?
  5. Voltaren nasıl kullanılır?

Voltaren Emulgel 50 gr ne işe yarar?

Voltaren, burkulmaların neden olduğu ağrılara, darbeye bağlı ezilmelere ve romatizma ağrılarına karşı kullanılan krem türünde bir ilaçtır. Aynı zamanda eklem iltihaplanmalarında da sıklıkla kullanılır.

Göğüse Voltaren sürülür mü?

uygulamayınız, uzun süreli kullanmayınız ve göğüs üzerine uygulamayınız. VOLTAREN EMULGEL'in araç ve makine kullanma yeteneğiniz üzerinde etkisi yoktur.

Voltaren kimler kullanamaz?

Doktorun size önerdiği dozu aşmayın. Tavsiye edilen, ilacı en düşük dozda ve en kısa süre boyunca kullanmanızdır. Eğer reçeteli ya da reçetesiz kullandığınız herhangi bir ilaç ya da takviye varsa mutlaka doktorunuza bilgi verin. Voltaren tablet çocuklarda ve 18 yaş altı gençlerde kullanılmaz.

Dicloflam nedir ne işe yarar?

Dicloflam, hafif ve orta şiddette ağrı ve iltihap tedavisinde kullanılan nonsteroid antienflamatuar bir ilaçtır. Etken maddesi diklofenak potasyumdur. Osteoartrit, romatoid artrit, ankilozan spondilit ve akut gut semptomlarını azaltırken, adet ağrısının kontrol altına alınmasına da yardımcı olur.

Voltaren nasıl kullanılır?

Voltaren doğru kullanımı nasıl olmalı? Mide rahatsızlığı yaşamamak için Voltaren tabletleri tok karna bir bardak su veya sütle için. Ezmeyin, kırmayın veya çiğnemeyin. Eğer Voltaren'i her gün düzenli kullanmanız gerekiyorsa yaklaşık aynı saatte alın.