Cs go ez ne demek?

İçindekiler:

  1. Cs go ez ne demek?
  2. Ez ingilizce ne demek?
  3. EZ hangi dil?
  4. Kamera GG ne demek?
  5. Vac shot ne demek?
  6. Kürtçede Ez Bircime ne demek?
  7. CS GO da VAC ne demek?
  8. Vac yemek ne demek?

Cs go ez ne demek?

Good Game şeklinde açılımı olan ve Türkçe ile iyi oyun- güzel oyun anlamına gelen GG kısaltması oyunlarda çokça kullanılmaktadır.

Ez ingilizce ne demek?

ez (easy) kısalt.

EZ hangi dil?

Ez berçime kelime anlamı olarak; ben açım anlamındadır. Kürtçe dilinde kullanılan bir sözcüktür.

Kamera GG ne demek?

Good Game, İyi oyun anlamına gelir. GG kelimesinin anlamı da iyi oyun, güzel oyun demektir. Oyunun chat kısmına yazılan GG, o oyunun beğenildiği ve oynayan kişinin oyundan zevk aldığı anlamına gelir.

Vac shot ne demek?

İngilizce olarak (Valve Anti Cheat). Kullanıcıların bilgisayarlarında kurulu olan hileleri tespit etmek için kullanılan otomatikleştirilmiş bir sistemdir.

Kürtçede Ez Bircime ne demek?

Sosyal medyada sıkça espiri konusu olan "Ez bırçime" ifadesinin anlamı... Facebook, tiktok, youtube ve daha birçok içeriğe konu olan aynı zamanda Kürtçe'de günlük hayatta sıkça kullanılan bir ifade olan "Ez bırçime" "Ben açım veya karnım aç" demektir.

CS GO da VAC ne demek?

VAC, Valve Anti-Cheat'in kısaltmasıdır. Kullanıcıların bilgisayarlarında kurulu olan hileleri tespit etmek için kullanılan otomatik bir sistemdir.

Vac yemek ne demek?

Türkçe olarak (Valve Anti Hile Sistemi). ... Bir kullanıcı tanımlanabilir hile yazılımı kullanan bir bilgisayardan VAC korumalı bir sunucuya bağlanırsa, VAC sistemi kullanıcıyı gelecekte VAC korumalı sunucularda oynamaktan yasaklar.