ZBorsa Ziraat Bankasının mı?

İçindekiler:

  1. ZBorsa Ziraat Bankasının mı?
  2. Ziraat Borsa hesabina nasil girilir?
  3. Ziraat Yatırım hesabına nasıl para yatırılır?
  4. İŞKUR E Şube ne demek?

ZBorsa Ziraat Bankasının mı?

ZBorsa tüm Ziraat Yatırım müşterilerine ücretsiz sunduğumuz mobil uygulamamızdır. E-Şube'miz gibi tüm müşterilerimize ücretsiz sunduğumuz, herkesin sermaye piyasalarını takip etmesine yönelik bu hizmetimizi kullanmak için Türkiye genelinde tüm Ziraat Bankası şubelerinden hesap açabilirsiniz. ...

Ziraat Borsa hesabina nasil girilir?

Ziraat Mobil Uygulaması veya Ziraat Bankası internet şubesine giriş yaparak tek tıkla hesap açabilirsiniz. Ziraat Yatırım müşterisi olmak için size en yakın Ziraat Bankası şubesine gidip sözleşme setimizi doldurabilirsiniz.

Ziraat Yatırım hesabına nasıl para yatırılır?

Öncelikle Ziraat Bankası Mobil hesabınıza giriş yapınız. Sol üst köşedeki mobil menüye tıklayarak açtıktan sonra menüde yer alan “Ziraat Yatırım (Borsa)” sekmesinden; “ZRY (Borsa) hesabına para yatır“ 'a tıklayarak Banka Vadesiz Hesabınızdan; Ziraat Yatırım Borsa Hesabınıza para aktarımı yapabilirsiniz.

İŞKUR E Şube ne demek?

İş arayanlar ve iş verenler için geliştirilen bir uygulama olan İşkur E-Şube; direkt olarak şubelere gitmeden işlemlerinizi telefonunuzdan yapmanıza olanak tanıyan bir uygulamadır.