Türk Telekom'da iPhone var mı?

İçindekiler:

  1. Türk Telekom'da iPhone var mı?
  2. Türk Telekom iPhone 12 kaç TL?
  3. Türk Telekom iPhone 12 kampanyası nedir?
  4. Türk Telekom Iphone 12 veriyor mu?
  5. Türk Telekom hediye internet nasıl alınır?

Türk Telekom'da iPhone var mı?

​​Yepyeni ultra geniş açılı çift kamerasıyla iPhone 11 Türk Telekom'da! Hayalinizdeki akıllı telefona, eski telefonunuzu getirerek indirimli fiyatlarla sahip olabilir, kendinize uygun taksit planını oluşturabilirsiniz.

Türk Telekom iPhone 12 kaç TL?

Cihaz Marka/ModelAylık Ödeme TutarıÜrün Rayiç Bedeli (Vergiler dahil)
iPhone 12 64GB2.750 TL*8.250 TL
iPhone 12 64GB706 TL16.944 TL

Türk Telekom iPhone 12 kampanyası nedir?

* Kampanya katılımı için 4.000 TL ön ödeme yapılması zorunludur. Yukarıdaki fiyat 4.000 TL ön ödeme yapıldığı durumda geçerli faturaya yansıyacak aylık tutardır. Hayalinizdeki akıllı telefona, eski telefonunuzu getirerek ve Türk Telekom'da kalmaya en az 12 ay söz vererek indirimli fiyatlarla sahip olabilirsiniz.

Türk Telekom Iphone 12 veriyor mu?

Kampanyamızdan Mobil Bireysel faturalı ve Mobil Kurumsal faturalı hat aboneleri en az 12 ay süre ile tarifelerinde kalma taahhüdü vererek faydalanabilecektir. Kampanya Türk Telekom Bireysel/Kurumsal Mobil müşterileri için tarihine kadar geçerlidir.

Türk Telekom hediye internet nasıl alınır?

ISTE yazıp, Hediye İnternet talep etmek istediğiniz kişinin telefon numarasını ve istenen internet miktarını aralarında boşluk bırakarak 9433'e göndermeniz yeterlidir. *100# içindeki "İşlemler" menüsünden Hediye İnternet talep etme veya gönderme işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.